![]() |
Redarska služba |
Odgovori!
|
stran <12 |
| Avtor | |
miha_
Gost
|
Odgovori skupaj z navedkom Odgovor
Objavljeno: 28/April/2007 ob 10:42 |
|
živjo rgrcman,
lepa hvala za informacije, zdi se da bi lahko bile koristne... vsekakor se bom še malo pozanimal.
zdj ko si omenu redarsko obvestilo: pomoje ga nism dobil, dobil sm samo en listek k zgleda kot račun (to je vse, sm še enkrat preveru), pa ravno opazu sm da se je redar malodane podpisal s križcem. glede na to in se mi še bolj dozdeva da je vse skupj za lase privlečeno in v režiji zafrustriranega "lastnika", kateremu je redar naredil uslugo.
no zdj me čaka izlet na geodetsko upravo...
|
|
![]() |
|
rgrcman
MDCNVCP
Član od: 25/December/2004 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 1086 |
Objavljeno: 28/April/2007 ob 10:53 |
|
v končni fazi pa, da ne bo kaj več težav, me lahko kontaktirate tudi na zasebni e-mail : rezka.grcman@siol.net in se dogovoriva, da mi fotokopijo tega obvestila pošljete na moj naslov, da preverim, če je pristen in sploh veljaven. Izlet na geodetsko pa vseeno opravite. |
|
![]() |
|
Nazze
Novinec
Član od: 08/Oktober/2009 Tukaj: Ni tukaj Objave: 1 |
Objavljeno: 08/Oktober/2009 ob 14:21 |
|
Hej! Danes se mi je zgodilo nekaj neverjetnega! Dobil sem obvestilo od medobčinskega in�pektorata, ki zgleda takole:
http://www.shrani.si/f/q/Bn/1gX4bR8I/redarstvo.jpg Fora pa je v tem, da se parkiral pred hi�o, kjer sploh ni ZELENA javna povr�ina, ampak pesek. Tudi pomislil nisem, da bi bilo vse skupaj prepovedano, ker je �e zgledalo, kot da tam dostikrat parkira folk... Ima kdo kako idejo, kak jim dopovedat, da neki ne �tima oz. ali je mo�na prito�ba na vso stvar? Hvala. Lp Uredil Nazze - 08/Oktober/2009 ob 14:21 |
|
![]() |
|
rgrcman
MDCNVCP
Član od: 25/December/2004 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 1086 |
Objavljeno: 09/Oktober/2009 ob 23:09 |
|
...tu nimaš kaj naredit drugega, kot zaprosit za obročno odplačilo ali pa plačat, ker gre za javno površino, ne glede kakšno.
...na obvestilu ti piše, kaj narediti. Dobro ga preberi. Kolikor vem, se lahko pritožiš, šele ko dobiš odločbo ali sklep, prej ne. Samo na obvestilo se ne moreš. Ko pa to dobiš pa po tvojem pisanju sodeč predvidevam, da bi se mogoče vendarle lahko v naslednjih primerih preizkusil :
....kolebanje okrog tega ali zelenica ali pločnik v takih kaznih, pa je brez veze.
|
|
![]() |
|
Odgovori!
|
stran <12 |
| Prehod na forum | Dovoljenja za forum ![]() Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |