![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro
Ponovno postavljam vprašanje. Ali se naj odločim, da me prestavijo na drugo institucijo, ker tako sami zelijo? Ali naj ostanem pri tej kjer sem - gre zgolj in samo za uradne opravke. Bojim se, da se me želijo znebiti in prestaviti na slabše. Hvala Astro. Nujno je. Odločitev bo padla v petek. |
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Situacija je sicer zapletena, ampak bom poskusila čim več izluščiti iz karte. Slutite, da se nekaj dogaja v ozadju in tudi sami poskušate ustvariti neko taktiko, da bi si zagotovili kar se da dober položaj. Tehtanje možnosti je zelo poudarjeno, in sicer na obeh straneh. Izgleda, kot da je odločitev že padla in bolj ta karta kaže na premestitev. Poročajte, kako bo. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hvala Astro. Pravilno ste ugotovili.
Ali bo zame boljše na drugi instituciji? Se vedno se lahko borim, da ostanem... Hvala vam Astro. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hvala vam z odgovor ampak žal ne bo držalo. Kot sem povedala, sem se jaz umaknila od njega, in sedaj dela kontakte ves čas in se spet približuje ampak jaz si želim opravičila. Hvala vseeno za odgovor. |
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Karkoli počne, ni iskreno, za tem je taktika. Skriti nameni so zelo poudarjeni. V sebi je distanciran.
|
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja, nič ni dokončnega, lahko se borite. Poglejte nase. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hvala Astro.
|
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Moj tarot pozdravljeni,mene pa zanima, če s partnerjem ostaneva skupaj ali ne.
Hvala vam za odgovor. |
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kako bo zdej? Super vprašanje, super odgovor al kako? |
||
![]() ![]() |
||
betkaa
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro, zanima me, kako se bo razpletla tožba na sodišču glede spremembe skrbništva. Toži bivši. Zanima me tudi, kakšno bo mnenje izvedenca, ali bo realno ali pristransko . Pa še to, če je hči zmanipulirana s strani očeta. hvala, lp |
||
![]() ![]() |
||
Gostja33
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro lepo prosim ce mi pogledate, ali zanpsim v roku 3 do 6. Mesecev? Kot pravite se vprasanja postavijo lahko samo za tako kratko obdobje. Hvala.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja33
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zanosim*
|
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |