![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Omenila bi skupino na FB in sicer vpogledi z Vereno in Julio. Jaz sem zelo zadovoljna. Najprej sem.prejela kr tko odgovor pol sem pa poslala se sms in presenecena ugotovila, da so mi sedanje stanje v nulo vidl. Sem pa z Julio mela kpntakt z vereno se ne. Ceprav je sms 2.49 na eno vprasanjr, sem jaz zvedela enih 5 zadev v 1 smsu... se mi zdi fer
|
|||
![]() ![]() |
|||
Katarina
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Samo gospa Sara Memic je jasnovidna.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Kaksne imate izkusnje z marusko?
|
|||
![]() ![]() |
|||
GOSTJA
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Gostja, prosim za številko za sms za Julijo in Vereno. Hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
little star
Novinec ![]() ![]() Član od: 11/Marec/2017 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 9 |
![]() ![]() ![]() |
||
Astro in moj tarot.
Zanima me za ljubezen na splošno, sem samska in me ali/kdaj vidiš, da spoznam koga in grem v resno vezo? In zanima me, naslednje leto grem na operacijo (estetski poseg) ali bo pozitivno in dober rezultat? Hvalaa obema. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Je kdo klical psychic source kristine in je casovno spremenila napoved?
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Jaz kr dobre.Prvic sem jo klicala lani,videla v nulo,zmotilo me je edino,da ko sem vprasala nekaj za bivsega,najprej ni hotela povedat,jao da se me ne tice in da se vtikujem,ceprav sploh ni bilo tako misljeno,no,potem mi he povedala,je imela prav,zdaj pa sem jo klicala pred par tedni,pa me je malo razocarala,bapoced bolj medla in nejasna,tako da niti ne vem,kaj naj si mislim. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Daj cefurka ena,nehaj si delat sramoto,druge gnjavis,da pisejo pozitivno o tebi.A mas premal penzijon in rabis kes?Si ena navadna nekulturna zlobna kuzla,ki se norcuje iz ljudi,jim jemlje denar in mece iz stanovanja,ceprav obljublja vpoglede.Balkanska ciganska mentaliteta,fuj.Nisi vredna,da te poscije pes. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ej,a je mozen kontakt,da poskusimo nekaj novega.To nalaganje in prazno prbijanje astro in tarota gre ze posteno na zivce in to najedanje in prbijanje v prazno.Folk se zdaj ni skontal,da zenska nima pojma.In vsak dan isto sranje.Ce ze,naj si odpre svoj mejl,komu se pa da ubadat s tujimi posti in problemi.Samo smetenje |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Pa dej ženska, čist vsazga tlele oblajaš! Ti nis normalna!Tole že kaže, da maš ti eno shizofreno motnjo. Ker tole ni več normalno, no! Pa kaj ti misliš da je forum samo zate ali kaj? Ma če ti kaj ne paše se pa sama odstrani, kdo ti brani? Na vsaki strani lajaš in pljuvaš! Pa kaj ti je? A si ti lastnica foruma da boš odločala kdo sme bit tlele gor in kdo ne? Mislm, s tabo nekaj ni v redu! Tolk enga gneva maš v seb, kaj če bi šla h kakšnemu psihologu? Če že ti pošiljaš ljudi stran pa jih zmerjaš, lej bomo pa tud tebi kontra rekli, a misliš da si nedotakljiva? Tole tvoje lajanje je že prav dosadno! |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Se strinjam z gostjo.Sara Memic ni vredu zenska,je pac napisala na bolj direkten nacin.Se premilo,glede na to,kako se Memiceva obnasa do ljudi.Ta,ki pa na forumu poskusa dajat napovedi,pa se strinjam,naj si odpre svoj mejl.Sprasujejo vedno isti,pa bolj diskretno je,ce ne rabi vsak pisat nekih detajlov iz os.zivljenja.Pa da se razumemo,jaz nimam gneva v sebi,se pa strinjam z napisanim.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ti pa si prava buca,he,he.Ce ti je tko dosadna,kako se ti sploh da se pisat o njej.Ti sebe ne razumes,kako te bo kdo drug.Ce je men neka stvar dolgcajtna,no way,da se ubadam s tem. |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |