![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bojan mi je še edini, ki dobro vidi, sicer neke malenkosti včasih zmeša, kot je na primer čas. Ostali me ne prepričajo.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kaksne nove izkusnje z Jelko,hvala
|
|
![]() ![]() |
|
Majda
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kaj pa kaksne izkusnje z karin,karma,selena in nessa..hvala
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Jaz s Karin ,ce mislis 090 katastrofa,ni znala dat napovedi,cel cas je samo govorila,naj razmisljam pozitivno in potem se bo zgodilo.Ni znala sploh dat napovedi na eno vprasanje. Karme ne poznam,Selena mi he bila ok,tako osebno kot tudi po telefonu,videla res ful detajle in veliko je imela prav.Nesso sem klicala pred par leti,se mi zdi,da ravno nima nekih vedezevalskih sposobnosti,meni je bla cist mimo. |
|
![]() ![]() |
|
betkaa
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kje je astro a jo je una klevetalka pregnala |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Po moje je blo ze vse skupaj dosadno,vedno iste osebe,ista vprasanja,napovedi pa tut cista groza.Neke kvalitete ravno n bilo za pricakovat,tako da dvomim,da jo kdo pogresa.Razen tisti,ki do tako naivni,da je ze napoved lahko razbrala iz samega vprasanja.Znanja pa ziher ni imela.
Upam,da te nebodijetreba koncno odide,si bajde siht in neha nategovat ljudi. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Verjetno si jo pregnala ravno ti,ko si se metala ven,da imas neko specificno zadevo in si kot mali otrok gnjavila za zasebni mejl.Koga pa brigajo tvoje tezave.Sej to je...komu se da ubadat z drugimi tezavami,brat to in se blesave in zgresene napovedi |
|
![]() ![]() |
|
betkaa
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kak zoprn folk tle gor.. ni čudno da nekateri bežijo
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ja,verjetno prav zarad tebe,driska.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ojla,ravnokar gledam tv3,tole bjondo.A je to tale Mira Tahirovic?Gospa ima bolj raskav glas.Ima kdo njeno 090 stevilko in kdaj jo je mozno dobit,verjetno ni vedno na razpolago,ce jih je vec,pa tut ne vem,ce ta stevilka velja tudi izven oddaje.
|
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Zdi se, da je vajina zveza za vaju precej privlačna, ampak glede na to, kako so se pokazale še druge karte, se zdi tudi, kot da je nekoliko ... rekreativna. Tako rečem zato, ker se zdi, da bodo nad vajino zvezo ravno zaradi njenega manj resnega značaja prevagali drugi oziri, zlasti delo, morda terensko te tvoje osebe, ki bo dala delu prednost, kar zna povzročiti, da ostaneš sama, tudi v smislu, da boš to osebo večinoma bolj ali manj čakala, temu pa bi težko rekli, da ostaneta skupaj na neki trdni oz. gotovi podlagi. (Podobno velja, če se tebi 'zgodi' delo, zaradi katerega ne boš utegnila biti toliko v zvezi, da bi lahko rekla, da "ostaneta skupaj"). Upam, da se obrne v dobro! Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bom še gledala, a nimam časa nonstop.
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |