Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Metuljčica
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Metuljčica Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 08:04
Moj Tarot, bom v roku pol leta že gradila na novem razmerju, ki bo trajalo?
IP IP shranjen Prijavi objavo
Nova tu
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nova tu Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 10:22
Moj tarot

Prosila ni vas če mi pogledate kako se bo odvijala ponovna vzpostavitev partnerske zveze... Ne vem ali naj bolj vztrajam pri določenih zadevah ali naj postopoma prepuščam, ampak potem se bojim, da se bo ponovno nadaljevalo po starem.
stara članica
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom stara članica Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 11:03
Oja,

a bi bil kdo tako prijazen in mi sporočil številko od Bojana, sem iskala, pa žal ne najdem
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 11:12
Bojan0904448
stara članica
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom stara članica Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 11:22
Gostja hvala :)
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 12:01
Originalno objavil(-a) stara članica

Oja,

a bi bil kdo tako prijazen in mi sporočil številko od Bojana, sem iskala, pa žal ne najdem

090 44 48.Bojan
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 12:20
Originalno objavil(-a) Za astro

Se vpr. Za vas astro. Ali se bova z projateljem videla v novembru ? Ali decembru? Izgubil je voznisko in je najina "veza" obvisela.

Karta ni najbolj ugodna za tolmačenje, ascendent je prezgoden, zato odgovor ni zanesljiv. Bolj slabo kaže, prepreke, on ostaja "doma", vi pa tudi. Ampak, kot pravim, ne moremo tega trditi z veliko gotovostjo. Bi se izplačalo pogledati kasneje.
Zna se namreč zgoditi, da bo vozniško našel. Da bi bil to izgovor, ni videti. Naj pogleda kje okrog službe, ali nekje, kjer se ukvarja s kakšnimi hobiji ...
Natasa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Natasa Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 12:33
Kaj pa izkusnje karmicno svetovanje špela ali pa svetovanje petra na fb..kaksne izkusnje
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 12:46
Pozdravljeni MT,ali mi lahko odgovorite, če se bo moj mlajši sin poboljsal v odnosu z menoj in možem.Hvala.
Gostja11
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja11 Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 12:47
Tarot pozdravljen, tudi jaz bi imela vprasanje, ce lahko? Zanima me ali mi bo uspelo zalaufati lasten posel? Hvala in lep dan!!
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/November/2018 ob 16:53
Moj tarot,
Iskreno bi vas prosila, ce mi lahko poveste glede sluzbe. Sem ze dolgo casa brezposelna. Nekdo mi obljublja, da me no zaposlil. Prosim, ce mi lahko poveste, ali bo to izpolnil in kdaj. To mi je kljucno kdaj, ker cakam ze kar nekaj casa.

Oz. V kolikor vidite, da to ne bo to, pa prosim ce mi lahko poveste kdaj dobim sluzbo (katerokoli).
Hvala iz srca
Za astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Za astro Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 00:51
Kdaj pa se lahko zopet vprasa ce sedeaj ni pra i cas?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide