Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 01:07
Originalno objavil(-a) gostja

Moj tarot in Astro,bom spoznala letos koga ali ostajam samska.Oziroma,rekli ste,da napoved velja do 6 mesecev.Spoznam koga v tem casu ali ne.Hvala obema.

Astro in Moj tarot,verjetno ste me spregledali.Ce vama bo dopuscal cas,bi prosila,ce mi pogledata.Hvala.

Pozdravljeni obe,je ze kar nekaj casa,pa bom poskusila se tretjic,ce mi lahko katera pogleda,prosim.
Hvala in lp

Mislim, da nisem spregledala, le zaradi zelo podobnih vprašanj eno za drugim se mi je zdelo, da vprašuje ista oseba, ki sem ji že odgovorila.
Kakorkoli, kar se časovnosti tiče, ne morem trditi, da se stvari zgodijo v roku 6 mesecev, tudi tokrat ne morem reči nič glede časa. Se je pa v kartah pokazala tendenca, da 'nekaj prihaja'. Nekaj se zna zgoditi, in to mogoče celo na način 'strele z jasnega', nepričakovano, hitro, kakor da iz nič. Lahko da bo šlo za simpatijo, zaljubljenost, flirt, karte nakazujejo 'moškega s sredstvi', velikodušnega, mogoče bogatega, mogoče le uživaškega, takega, ki te bo postavil v fokus (razvajanja, užitka, občudovanja). In zna ti zmešati glavo ... a po namigih kartah sodeč, zaradi tega tvoje samskosti ne bo nič manj. Mogoče je tukaj skrit celo nasvet, da bodi ob takem človeku raje nekoliko previdna.

Toliko se vidi za zdaj, boš sama preverila, koliko je na tem.
Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 01:41
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot in Astro, prosim kar obe če lahko. Z mojo ljubeznijo sva se skregala in to kar na orenk. Zdaj skoraj ne govoriva. Kako kaže za naprej? Hvala

Vprašanje na str. 222.
Glede na karte me mogoče ne bi presenetilo, če je eden od vaju 'spokal in šel'. Mogoče sicer ne dobesedno, ampak zdi se, da nekdo od vaju beži iz (neznosne) zaprtosti, ujetosti, nepremičnosti, nefleksibilnosti v vajinem odnosu. Razvoj kaže, da vaju nekaj spet spravi skupaj, vendar se zdi, da ne bo kar tako lahko. Mogoče prideta skupaj iz popolnoma zunanjih vzrokov (v stilu: kaj bodo pa sosedje, sorodniki, drugi rekli; zaradi navajenosti ...) ali zaradi institucije, zunanjega interesa (csd? šola? krediti? Lahko morda družinski, partnerski terapevt ...). Torej, zdi se, da se situacija umiri, vendar zadaj še vedno nekaj gloda.

Upam, da gre v najboljšo smer!
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 03:20
Originalno objavil(-a)

Noj tarot mi prosim pogledas ali se selim jaz drugo leto?

Po kartah sklepam: da. Mogoče na obalo ali v bližino kake vode? Mogoče celo v otoško državo? Kakorkoli, kaže se, da svoje bivališče preneseš drugam.

Lep pozdrav!
MT
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 07:55
Originalno objavil(-a) Za astro

Kdaj pa se lahko zopet vprasa ce sedeaj ni pra i cas?

Pravila ni. Ko čutite,da je vprašanje zrelo. Pa ne gre za radovednost, ampak mora tisti občutek priti prav iz duše.
Natasa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Natasa Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 08:36
Kdo kaksne izkusnje spela karmicno svetovanje...petra svetovanje na fb
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 13:14
Moj tarot prosim ,
če lahko pogledate še meni,če se selimo drugo leto v hišo,
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 13:27
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot in Astro, prosim kar obe če lahko. Z mojo ljubeznijo sva se skregala in to kar na orenk. Zdaj skoraj ne govoriva. Kako kaže za naprej? Hvala

Vprašanje na str. 222.
Glede na karte me mogoče ne bi presenetilo, če je eden od vaju 'spokal in šel'. Mogoče sicer ne dobesedno, ampak zdi se, da nekdo od vaju beži iz (neznosne) zaprtosti, ujetosti, nepremičnosti, nefleksibilnosti v vajinem odnosu. Razvoj kaže, da vaju nekaj spet spravi skupaj, vendar se zdi, da ne bo kar tako lahko. Mogoče prideta skupaj iz popolnoma zunanjih vzrokov (v stilu: kaj bodo pa sosedje, sorodniki, drugi rekli; zaradi navajenosti ...) ali zaradi institucije, zunanjega interesa (csd? šola? krediti? Lahko morda družinski, partnerski terapevt ...). Torej, zdi se, da se situacija umiri, vendar zadaj še vedno nekaj gloda.

Upam, da gre v najboljšo smer!
Lep pozdrav!
MT

Hvala, ne bi želela da prideva nazaj skupaj iz nepravega razloga :( Če se vrne, se potem ne bo zaradi mene, temveč drugih. Ga ne vzamem nazaj potem.
Nejc
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nejc Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 13:42
Moj tarot pozdravljeni! Hvala za trud, ki ga vlagate v stran.

Mene zanima, ali se bodo finance uredili oz. se bodo realizirali večji prilivi denarja v tem mesecu oz mesecu decembru.

Hvala
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 16:03
Ima kdo kontakt od Zinke mogoče?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 16:26
Originalno objavil(-a) gost

Raje pridi k meni,ti kao slogam zastonj iz kofeta,te bom sprasevala razne crke,ce poznas koga z imenom ki se zacne na primer z J...in potem tako dalje,dokler ne obdelam cele abecede.
Meni osebno top na lestvici najslabsih.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 16:46

Originalno objavil(-a) gost

Raje pridi k meni,ti kao slogam zastonj iz kofeta,te bom sprasevala razne crke,ce poznas koga z imenom ki se zacne na primer z J...in potem tako dalje,dokler ne obdelam cele abecede.
Meni osebno top na lestvici najslabsih.

Vprašal sem za kontakt, mnenje me ne zanima, ga že imam.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 18:13
Ojoj sam k Zinki ne je bila pred enim tednom moja sestra  pri njej   in je zelooo razočarana sploh se ni posvetila njej tam pri njej sedaj živi še hčera njen tip in otrok ter njen sin ni bilo nobenega miru vsi poslušajo ...adijo pamet

Ona mi je največji nateg kar sem jih sprobala
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide