Avtor |
Sporočilo |
Astro
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 09:04 |
Originalno objavil(-a) gostja
Astro in MT,lahko pogledata,ce bom sla na operacijo v decembru ali januarja.Hvala obema. |
Izbir dveh opcij žal ne bo šlo določiti ... Če zastavim vprašanje enostavneje, ali greste decembra, je odgovor negativen.
|
IP shranjen |
|
Halooo
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 09:06 |
Originalno objavil(-a) Astro
Danes lahko komu kaj pogledam. |
Neeeeeee,pojdi ze enkrat,iztrebek butasti.Idi v Polje ze enkrat.Nehaj se ponujat,fuj. |
A pljuvaš po vseh stvareh, ki so na razpolago, a vašega visočanstva ne zanimajo?
Greš v trgovino, kupiš žemlje, po***eš se pa na črn kruh ...
Greš po gate, kupiš bele mahedrave, s tangicami pa si na skrivaj v garderobi obrišeš R. ...
Greš na bencinsko, tankaš Super95 in je*** mater cevi za dizel ...
|
IP shranjen |
|
Astro
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 09:09 |
Originalno objavil(-a) Gost
Astro in mpj tarot ali mi pogledate ce bo pritozbi ki jo je podala sodelavka ki jo nadomescam ugodeno in bo dobila bolnisko za polni delovni cas? Ker pomeni da bi jaz delala spet nazaj za polni delovni cas. |
Kot kaže, vam je situacija zelo naklonjena in boste res delali polni delovni čas.
|
IP shranjen |
|
gost
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 09:14 |
Originalno objavil(-a) Halooo
Neeeeeee,pojdi ze enkrat,iztrebek butasti.Idi v Polje ze enkrat.Nehaj se ponujat,fuj. |
A pljuvaš po vseh stvareh, ki so na razpolago, a vašega visočanstva ne zanimajo?
Greš po gate, kupiš bele mahedrave, s tangicami pa si na skrivaj v garderobi obrišeš R. ...
|
Ja, no.
A ne znaš z zavezanimi usti iti mimo nečesa?
Saj te slišimo, saj te vidimo, te upoštevamo, si sprejeta, ljubimo te vsi mi in Bog. Življenje je lepo, trava zelena, sonce je toplo, vse bo v redu. Oooommmmmm!
Tipičen manjvrednostni komplex, ki ga boš dokazala zdaj s tem, da se boš spet usajala.
Počakajmo. :D
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 09:52 |
|
Pa kje imas bonton in kulturo, osnovo obnasanja?Ti nisi normalna,preberi za sabo,kaksne primitivne besede uporabljas.Fuj od cloveka,tebe pa res ne bi smeli spustiti med civilizirane ljudi,ce si pa zenska,pa se vecji fuj,glede na obnasanje.Groza.Kako kahko sploh napises kaj takega?Meni oz.normalnemu cloveku se kaj takega ne more zgoditi.Popljuvala si drug post,raje preberi sama,kaj si ti napisala.Zamisli se.
|
IP shranjen |
|
Halooo
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 09:56 |
To je tisto - kar daješ, to dobiš. :P
|
IP shranjen |
|
Rinaa
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 10:01 |
Astro kdaj pride do intime z M, zaenkrat se samo poljubljava. A bo kaj ali nič? Resno sprašujem. Hvala
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 10:10 |
Originalno objavil(-a) gost
|
Ja, no.
Saj te slišimo, saj te vidimo, te upoštevamo, si sprejeta, ljubimo te vsi mi in Bog. Življenje je lepo, trava zelena, sonce je toplo, vse bo v redu. Oooommmmmm!
Tipičen manjvrednostni komplex, ki ga boš dokazala zdaj s tem, da se boš spet usajala.
Počakajmo. :D |
Ti potrebujes enga siptarcka al pa bosanca oz.najboljse migranta,da te spravi v red.Ampak konkretno.Tebi manjka trda roka in lobotomija.
|
IP shranjen |
|
KaLe
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 11:30 |
Astro se lahko meni za partnerstvo K in D ali bova s partnerjem spet skupaj ? In kdaj ? Ce se kaj vidi? In ve se bom odselila k njemu nazaj ? Ter imela otroka z njim? Najlepsa hvala lp
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 11:35 |
Originalno objavil(-a) KaLe
Astro se lahko meni za partnerstvo K in D ali bova s partnerjem spet skupaj ? In kdaj ? Ce se kaj vidi? In ve se bom odselila k njemu nazaj ? Ter imela otroka z njim? Najlepsa hvala lp |
Zbudi se,zensce.S decem nista niti skupi,ti pa mislis met otroke z njim.Otrok ti ne bo resil problemov v zvezi.
|
IP shranjen |
|
Halooo
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 11:56 |
Originalno objavil(-a) gost
|
Ja, no.
Počakajmo. :D |
Ti potrebujes enga siptarcka al pa bosanca oz.najboljse migranta,da te spravi v red.Ampak konkretno.Tebi manjka trda roka in lobotomija. |
O, a si se naučila strokovno besedo?
|
IP shranjen |
|
Astro
Gost
|
 Objavljeno: 24/November/2018 ob 11:58 |
Originalno objavil(-a) KaLe
Astro se lahko meni za partnerstvo K in D ali bova s partnerjem spet skupaj ? In kdaj ? Ce se kaj vidi? In ve se bom odselila k njemu nazaj ? Ter imela otroka z njim? Najlepsa hvala lp |
Za vsa ta vprašanja bi bilo potrebno narediti globljo analizo. Lahko izluščite eno, konkretno vprašanje?
|
IP shranjen |
|