![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Karte interpretiram tako, da te "objem žalosti" drži še v času, ko se stvari že obračajo na bolje. Nekaj ali bolje nekdo ti je naklonjen, mogoče ne na način 'čudežnega rešitelja', ki bo kar čez noč vse naredil lepo, ampak kot nekdo/nekaj, zaradi kogar/česar se boš dokaj neopazno rešila tega "objema" in se v nekem trenutku zavedla, da si na poti k izhodu, če ne že na pragu izhoda iz takšne situacije. Zdi se, da dobiš moč, vzpodbudo za pot v boljše pogoje. Upam, da gre v najboljšo smer! Lep pozdrav! MT |
|||
![]() ![]() |
|||
123
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Sama sem zadovoljna z Moj Tarot, saj je kot edina videla stvari. Nobena na 090 linijah in osebno mi tega ni napovedala...Kar se je zgodilo. Upam , da se uresniči tudi druga napoved. Hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
A ma astrotarot se vedno 24 urno dezuranje?
Vprasanje za astro oziroma tarot: ALI BO ASTRO/TAROT KONCNO DOBILA SLUZBO? |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Moj tarot, Upam, da nisem.ostala spregledana. Hvala vnaprej za odgovor. |
|||
![]() ![]() |
|||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ali je to ista zadeva 'izgubljene vozniške'? Če je, naj spraševalki sporočim, da sem po takrat odprtih kartah zapisala samo, da se kaže v smeri, da 'se vidita', nisem pa kaj več dodala. No, lahko dodam, da - ker sem tudi uporabila karte z nekoliko drugačnimi podobami - mi je z njih kar zasijala podoba, ki bi lahko asociirala na silvestrski večer, in še karta 'poslavljanja' se je pokazala. Torej je možno, da se vidita prav na silvestrovo. Še vedno pa lahko računamo na več variacij, kako točno se bosta videla. Če si pa zgornja spraševalka druga, pa, prosim, to potrdi. Lep pozdrav! MT |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Nisem ista oseba. Postavila sem to vprasanje prvic par strani nazaj. Moje vprasanje nima nobene povezave z izgubljeno voznisko. |
|||
![]() ![]() |
|||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Karte sem torej odprla na novo in priznam, da so mi med mešanjem padale iz rok in tudi med odpiranjem se je zatikalo, zato sem dodatno odprla še druge. Iz te rahle zmešnjave - kljub vsemu pustim, kakor se zgodi - podobe na kartah kažejo: vsak zase. Pa kljub temu ne v smislu, da drug za drugega ne bosta vedela. Kakor da bodo kolobocije: ste že zmenjeni, pa nekomu nekaj ni prav in nazadnje nekomu vse dol pade in pusti vse skupaj, z mislimi pa ves čas en pri drugem, nekaj v tem smislu. Če boš pri volji, vprašaj čez čas še enkrat. December je čas, ko so energije ljudi bolj neukročene in begajoče zaradi pričakovanj, zato se marsikaj hitro obrne. Lep pozdrav! MT |
|||
![]() ![]() |
|||
Za moj tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Pisem jaz( izgubljena vozniska). Ja napisali ste mi da se bova videla. Za silvester sigurno ne , saj imava oba svoje partnerje. Zanima me ce bova po tem "dolgem casa" se nadaljevala z avanturo. Sama si to zelim. Prosim ce mi lahko pogledate. Hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
Moj tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Pisem jaz(izgubljena vozniska). Napisala ste da se bova videla( ponavadi on pride do mene kjer delam). Sedaj se nisva videla mesec dni od tega dogodka( vi ste ga edina. Napovedala).torej videla se bova ste napisali. Zanima me ce bova po tem dolgem premoru nadaljevala avanturo? Bilo je namrec lepo. Hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
Za moj tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Pisem jaz(izgubljena vozniska). Ponavadi on pride tja kjer delam. Tam je ponavadi dosti ljudi.sedaj se nisva videla 1 mesec.zaradi dogodka ki ste ga edina napovedala. Zanima me ce bova nadaljevala avaturo po tem dolgem casu ko se nisva videla. Hvala vam
|
|||
![]() ![]() |
|||
Ww
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Se opravicujem da je 3 krat napisalo post
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Moj tarot lepo prosim ce mi pogledate ali se dolocena oseba dosti mlajsa od mene se vrne v moje zivljenje..imela sva avanturo js si to se vedno zelim on pa se je odmaknil ceprav vem da me je imel noro rad..kaj pravijo karte se bova se kdaj dobivala ne glede na to da sva\bova oba vezana..hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |