Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 11:49
Noben ne bo komandiral in določal, ali se katera in komu se lahko postavljajo vprašanja. Vsak ima pravico, če ga kaj zanima, da postavi vprašanje na tem forumu ali šlogarci, ali astrologu ali jasnovidki. Če bo zadovoljen ali ne z odgovorom, bo že sam to napisal brez vtikovanja drugih. Lučka
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 12:18
Tocno tako.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 13:40
Originalno objavil(-a) Gost

A ni bolje, da napišejo eno vprašanje obema skupaj kot, da se ponavlajjo ena in ista vprašanja po 2x? Ali pa, če se vse skupaj neha s temi vprašanji in odgovori. Moje mnenje.

Bi bilo najboljse in najbolj korektno,da si astrotarot odpre svoj mejl in bi ji vsi tja posiljali,kot pa da smeti tukaj.Mi je neumno,da bi brala tuje poste in raznorazna vprasanja o nekih vozniskih itd..Poleg tega se nabira sama svinjarija,ni se fajn prebijat cez te smeti,da koncmo pridemo do postov,ki imajo dejansko zvezo s forumom.
ivanka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ivanka Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 19:25
Bom še jaz povedala svoje mnenje. Spet se je vnel prepir, se mi zdi,da popolnoma za brezveze. Ena uporabnica tule znova in znova dela konflikte,so pa še druge, ki tudi rade vskočijo. Tile vaši prepiri so tisto,kar smeti tale forum, ne pa Astro in Tarot. Zakaj smetite forum z žolčnimi napadi in zmerljivkami, a ni škoda? Namesto da podite Astro in tarot dol od tle, dajte raje pogledat z druge plati. Poglejte,koliko ljudi je začelo obiskovat ta forum, tudi moških je že kar nekaj. Namesto da vsakič znova zasmetite forum z zmerjanjem, dajte raje navezat stik s temi ljudmi,ki pridejo na novo in jih dajte raje povprašat, če imajo kakšne izkušnje še drugje. Namesto da delate galamo,dajte raje izkoristiti večji promet na forumu. Sem prepričana, da bi kdo od teh,ki pišejo Astro in Tarot, imel kaj za povedat o izkušnjah. Zakaj vam je zmerjanje in kreganje tako ljubše?

Pa da še jaz povem nekaj. Sem pisala Dei Tarot, tisti iz Hrvaške. Evo, tole mi je odgovorila prvič:
po ovim kartama postoji velika vjerojatnost da se sretnete,ali moram na nešto upozoriti.Ovo je karmička priča,a pretpostavljam da znate kako karmične veze znaju biti vrlo teške.

Potem je dala še eno pojasnilo za isto vprašanje, takole gre:
Budućnost je nešto što večina ljudi jako krivo percipira.Datumom i trenutkom rođenja čovjek dobiva zacrtan dio svoje budućnosti.To je ono što nazivamo sudbinom ili sudbinskim točkama i nikako ne možemo izbjeći.Na to se odnosi otprilike samo dio naše budućnosti,otprilike oko 35 %,a ostalo kreiramo sami birajući svojom voljom puteve od jedne do druge sudbinske točke.
Tu sad tarot dobiva svoju pravu svrhu da vam kaže da li je nešto ispravan put za vas ili nije.
S obzirom na vaše pitanje i datume rođenja ja vas moram upozoriti da ovaj dečko za vas nije nimalo dobar izbor i to u konačnici ne može dobro završiti.
Ovdje bi svakako došlo do treće osobe u vezi.
Znači,da sumiram,tarot vam ovdje ne preporučuje bilo kakav odnos,a na vama je hoćete li to poslušati ili ne.

Tole je zdaj že skoraj dve leti od tega. Uresničilo se ni! Vsaj v teh dveh letih se ni. Nobenega srečanja z "dečkom", nobenih karmičnih vezi, nič.
Ampak veste kaj? Niti na kraj pameti mi ne pade, da bi zdaj pisala Dei in jo zmerjala in zaničevala in zlivala gnojnico po njej,tako kot se je pred kratkim zgodilo z eno uporabnico,ki je po mojem mnenju ćist po nepotrebnem prišla sem delat galamo,pa kakor sem razuzmela,napoved niti ni bila zgrešena. Pa saj ni važno. Meni je Dea Tarot, ki sicer pobere denar za vedeževanje, zgrešila. Res je bilo tisto vprašanje zastonj.Ampak da bi jo šla zdaj zmerjat tako kot se je to zgodilo tule pred kratkim, mi pa ne pade na pamet! Dea se je potrudila kot se je in če je zgrešila, ja pa kaj? A mislite,da mi je zdaj kredit na banki propadel, da se mi je hiša porušila, da ne vem kaj? Nič! Pač malo za zabavo in to je to.

Tako da, tiste, ki tule smetite in zmerjate, dajte malo pomisliti no, da je tale forum poden zaradi vas, ne pa zaradi Astro in tarot. Pač izkoristite večje število ljudi, ki pride sem na forum! A ni to potem en velik plus?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 19:45
ivanka,astrotarot smeti forum.Forum obstaja vec kot 11 let.Nihce ga ni gnojil kot ona.No,razen zoprni spami.Dejstvo.Dobesedno okupirati in si prisvojiti forum je nekorektno,kot je ze nekdo napisal.Naj si odpre SVOJ KONTAKT ali forum.Vsakemu res ne pase brat nekih osebnih zadev o drugih.Kljub anonimnosti je bolj clovesko in normalno imet 090 stevilko ali bilokak drug kontakt,kjer lahko anonimno in brez skrbi vprasas bilokaj.Naj jo ze enkrat nekdo prijavi,napovedi so dobesedno za nekam pritisnit,poleg tega se prevec mesa v druzinske zadeve in ljudi na slepo obtozuje varanja itd.Se cudim,da admin ali nek skrbnik foruma ne odreagira.Ce se neko stajersko brezposelno budalo igra neko astrologinjo in bralko tarota in ima ljudi za poskusne zajcke,je pa res podn.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 19:49
Originalno objavil(-a) ivanka

Bom še jaz povedala svoje mnenje. Spet se je vnel prepir, se mi zdi,da popolnoma za brezveze. Ena uporabnica tule znova in znova dela konflikte,so pa še druge, ki tudi rade vskočijo. Tile vaši prepiri so tisto,kar smeti tale forum, ne pa Astro in Tarot. Zakaj smetite forum z žolčnimi napadi in zmerljivkami, a ni škoda? Namesto da podite Astro in tarot dol od tle, dajte raje pogledat z druge plati. Poglejte,koliko ljudi je začelo obiskovat ta forum, tudi moških je že kar nekaj. Namesto da vsakič znova zasmetite forum z zmerjanjem, dajte raje navezat stik s temi ljudmi,ki pridejo na novo in jih dajte raje povprašat, če imajo kakšne izkušnje še drugje. Namesto da delate galamo,dajte raje izkoristiti večji promet na forumu. Sem prepričana, da bi kdo od teh,ki pišejo Astro in Tarot, imel kaj za povedat o izkušnjah. Zakaj vam je zmerjanje in kreganje tako ljubše?

Pa da še jaz povem nekaj. Sem pisala Dei Tarot, tisti iz Hrvaške. Evo, tole mi je odgovorila prvič:
po ovim kartama postoji velika vjerojatnost da se sretnete,ali moram na nešto upozoriti.Ovo je karmička priča,a pretpostavljam da znate kako karmične veze znaju biti vrlo teške.

Potem je dala še eno pojasnilo za isto vprašanje, takole gre:
Budućnost je nešto što večina ljudi jako krivo percipira.Datumom i trenutkom rođenja čovjek dobiva zacrtan dio svoje budućnosti.To je ono što nazivamo sudbinom ili sudbinskim točkama i nikako ne možemo izbjeći.Na to se odnosi otprilike samo dio naše budućnosti,otprilike oko 35 %,a ostalo kreiramo sami birajući svojom voljom puteve od jedne do druge sudbinske točke.
Tu sad tarot dobiva svoju pravu svrhu da vam kaže da li je nešto ispravan put za vas ili nije.
S obzirom na vaše pitanje i datume rođenja ja vas moram upozoriti da ovaj dečko za vas nije nimalo dobar izbor i to u konačnici ne može dobro završiti.
Ovdje bi svakako došlo do treće osobe u vezi.
Znači,da sumiram,tarot vam ovdje ne preporučuje bilo kakav odnos,a na vama je hoćete li to poslušati ili ne.

Tole je zdaj že skoraj dve leti od tega. Uresničilo se ni! Vsaj v teh dveh letih se ni. Nobenega srečanja z "dečkom", nobenih karmičnih vezi, nič.
Ampak veste kaj? Niti na kraj pameti mi ne pade, da bi zdaj pisala Dei in jo zmerjala in zaničevala in zlivala gnojnico po njej,tako kot se je pred kratkim zgodilo z eno uporabnico,ki je po mojem mnenju ćist po nepotrebnem prišla sem delat galamo,pa kakor sem razuzmela,napoved niti ni bila zgrešena. Pa saj ni važno. Meni je Dea Tarot, ki sicer pobere denar za vedeževanje, zgrešila. Res je bilo tisto vprašanje zastonj.Ampak da bi jo šla zdaj zmerjat tako kot se je to zgodilo tule pred kratkim, mi pa ne pade na pamet! Dea se je potrudila kot se je in če je zgrešila, ja pa kaj? A mislite,da mi je zdaj kredit na banki propadel, da se mi je hiša porušila, da ne vem kaj? Nič! Pač malo za zabavo in to je to.

Tako da, tiste, ki tule smetite in zmerjate, dajte malo pomisliti no, da je tale forum poden zaradi vas, ne pa zaradi Astro in tarot. Pač izkoristite večje število ljudi, ki pride sem na forum! A ni to potem en velik plus?

Ivanka,a tut ti smetis.A si attention whore...koga zanima tvoja napoved????In kaj zdaj,ce ti je Dea zgresila???Astrotarot se norca vsak dan tuki in smeti s kretenskimi napovedmi.
Jao
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Jao Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 20:44
Kuzle se zopet kregajo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 20:49
Evo, pa se je jeznorita potrudila in takoj zasmetila z dvema postoma. Ej,ženska, ti si res bolna. V kakšnem svetu ti to živiš? Astro in Tarot sta ena in ista oseba s Štajerske, ene ženske so zaradi njene napačne napovedi umorile svoje može, druge so storile samomor, tretje so končale na psihiatriji... in to po tvojem vse zaradi vedeževalke astrotarot s Štajerske??? Ej,ženska, a ti to resno verjameš. Hočem reči, R.E.S.N.O.??? A ti sploh veš, kako ta svet deluje? Ali pa mogoče res živiš v nekih svojih blodnjah, ki jih noben boh ne razume? Razen psihiatrov, seveda. Ker če kdo, potem meje prestopaš ti. In admin ne more pomagati. Pomaga ti lahko samo psihiater.
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 21:41
Mi nasteje ena par 090 ki so dobre da nekaj vprasam??
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 21:47
Originalno objavil(-a) Ss

Mi nasteje ena par 090 ki so dobre da nekaj vprasam??

To je relativno,saj ves,da vsak ni za vsakega.Meni so do zdaj na 090 videli v nulo Bojan,Selena,Cvetka.To so moje osebne izkusnje,mogoce bo v naslednjem postu kdo rekel,da njemu tile ne sedejo in mu bo kdo drug ok.Moras sama probat,da vidis,jaz sem prej vcasih preklicala vso 090 sceno,pa potem scasoma ugotovis,kdo vidi prav.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 22:55
Za moj tarot.
Prosim za odg. Hvala vam. Dne 7 dec imam sva se z osebo T menila da greva na izlet tujina, me zanima ali greva, glede na okoliscine?
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 04/December/2018 ob 23:41
Cvetka ima 090?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide