![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Moj tarot,
Prosim ce mi lahko poves za zdravje prijatelja, ce je vse ok na splosno in poleg tega se kdaj se bo otresel nekih strahov, ki jih ima iz preteklih slabih izkusenj v zivljenju, da bo naredil korak naprej in ne zivel vec toliko v tej pretekli bolecini in nezaupanju, ampak da se bo odprl zivljenju in novim priloznostim in nam, ki mu zelimo pomagati, da zazivi neobremenjeno in v sreci in zaupanju. Kako se kaze odnos med nama. Hvala |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja,Cvetka ima 090.
|
||
![]() ![]() |
||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Mislim, da po kartah kaže obetavno. Če se je odmaknil, se je najbrž zaradi previdnosti, zdi se, da ko začne razmišljati racionalno, faktično, logično, rad vidi strahove. A po kartah sodeč se bo 'omehčal', zamikali ga bodo čutni užitki, druženje (s tabo), razvajanje itd. Ne rečem stoodstotno, da bo prišlo do spolnosti, morda. Bo pa, se zdi, ves čas prisoten odtenek skrivaštva, previdnosti. Boš videla, kako se razvije! Lep pozdrav! MT |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ni mi jasno,kako je lahko nekdo v vezi in ima hkrati noro rad nekoga drugega.Pokvarjeno in odvratno.In egoisticno.Pismo,kako je lahko nekdo tako karakterno gnil,da unicuje zivljenje partnerja,potem pa se po moznosti daje dol z nekim cist x.
|
||
![]() ![]() |
||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Do neke mere kaže dobro. Zna se zgoditi, da bosta s P. spet skupaj ali vsaj skupaj doživljala lepe, optimistične, navdihujoče trenutke. A zdi se, da med vama (ali pri P.) ostaja neka senca preteklosti, morda nezaupanje, previdnost, zadržanost. Kot da bi, na primer, v nekem trenutku v P.-ju videla, da se je 'spremenil', da je zdaj 'drugačen', da 'zdaj pa bo', in bo on morda res deloval tako, potem čez čas bo pa spet isti kot prej. Zato zna biti do zamisli o družini skeptičen oz. ne bo storil nobenega prehitrega koraka v tej smeri. Boš videla, koliko je na tem. Lep pozdrav! MT |
||
![]() ![]() |
||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne vem, katere okoliščine imaš v mislih, tiste na destinaciji potovanja? Ali vajine osebne? Kakorkoli, iz kart je razbrati nekaj 'cincanja' (so mogoče takšne okoliščine?), a zdi se, da na izlet gresta. Gre mogoče za mesto ob morju, na obali? Lep pozdrav! MT |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
za moj tarot
Ja so najine osebne zadeve.ja je cincanje, tehtanje od njega a bi ali ne.nimam se odgovora. Zanima me ali bo v pozitivo ali negativo.se gre ali ne. Ja ni ravno morje je pa del ob vodi da jezero ja tudi. Ali se najino prijateljstvo nadaljuje v istem obsegu dalje? Hvala vam. Ali je mozen vas kontakt ali tel? Hvala |
||
![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|
Ne sodi takole drugih ljudi. Tudi ti imaš lastnosti, ki so komu grde. Poglej, kako obsojujoča in sovražna si. Tudi gre za negativno, le na drug način. Če si se že morala oglasiti, bi lahko na lepši način povprašala, kaj jo je spravilo v to. Ne verjamem, da ji je vseeno v tej situaciji. Na en strani čustva, ki vlečejo nekam, na drugi strani človek, ki ga imaš vseeno rad, posledično krivda in samoobsojanje. Sam sebi je človek v taki situaciji dovolj hud rabelj. Se pridružujem Mojemu Tarotu in Astru tu. Brez orodij, samo z življenjskimi izkušnjami in znanjem sem na voljo za pogovor. Zdaj bo spet pljuvanje, ampak saj vsak sam kaže, kakšen je ... Nekateri pripravljeni pomagati k soustvarjanju lepšega vsakdana - drugi pa plevel. |
||
![]() ![]() |
||
MELANIA
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Moj tarot Bom spoznala koga za ljubezen in kdaj se bo uresničila velika želja hvala
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
za moj tarot
Ja so najine osebne zadeve.ja je cincanje, tehtanje od njega a bi ali ne.nimam se odgovora. Zanima me ali bo v pozitivo ali negativo.se gre ali ne. Ja ni ravno morje je pa del ob vodi da jezero ja tudi. Ali se najino prijateljstvo nadaljuje v istem obsegu dalje? Hvala vam. Ali je mozen vas kontakt ali tel? Hvala |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
za moj tarot Ja so najine osebne zadeve.ja je cincanje, tehtanje od njega a bi ali ne.nimam se odgovora. Zanima me ali bo v pozitivo ali negativo.se gre ali ne. Ja ni ravno morje je pa del ob vodi da jezero ja tudi. Ali se najino prijateljstvo nadaljuje v istem obsegu dalje? Hvala vam. Ali je mozen vas kontakt ali tel? Hvala |
||
![]() ![]() |
||
Petra
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Vprašanje za Astro, Moj tarot.
Zanima me, ali še bova z Mirom prijateljevala, se javi, mogoče letos, drugo leto. Hvala |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |