Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
D
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom D Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 19:26
No forum zopet na starih tirih
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 19:29
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) Gost.ja

Originalno objavil(-a) gostja

Uff,meni pa Nessa ni nikoli sedla.Je bila aktualna pred cca 10 leti tukaj na forumu,najprej,kot vedno,veliko pohval,ko pa naj bi prisrel cas uresnicitve,pa nic od nic.Sem jo v preteklosti nekajkrat klicala,enkrat tudi bila na osebnem obisku,pa mi je na koncu vse zgresila.

gostja,a tut ti smetis.A si attention whore...koga zanima tvoja napoved????In kaj zdaj,ce ti je Nessa zgresila???

In zakaj ti zalis? A si prfukjena ali kaj? Tudi meni je Nessa zgresila! In zakaj ne bi to povedali?? Saj izmenjavamo mnenja ali pac ne? Wtf kaksna predrzna babnica

Aja, zdaj pa izmenjujemo mnenja? Poglej na stran 251,kaj je ta primitivka napisala uporabnici, ki je delila svojo izkušnjo in mnenje. Napisala je to, kar sem citirala. Iste besede. In zakaj zdaj kar naenkrat zanjo ne veljajo?
O tej baburi zdaj vemo praktično že vse. 11 let že visi na forumu, k šlogarcam hodi že več desetletij (tako je sama rekla, čeprav dvomim, a sploh ve, kaj pomeni "več desetletij"? To je 30, 40 let, faaak!!), desc ji je zbežal, službe nima ali pa je stalno na bolniški (tako kot zdaj), ta bolniška je ziher psihiatrične narave, trpi za razcepljeno osebnostjo (sama sebi piše odgovore, zgovarja se sama s sabo), ima blodne misli, da bo administrator klical policijo in bodo aretirali druge uporabnice, ker se je njej takk sprdnilo, piše prijave, zahteva kriminalistične preiskave, ker naj bi bojda ženske morile svoje može, zato ker jim je brezposelna štajerska šlogarca pod imenom astrotarot napovedala, da jih varajo ... Ženska je čisti psiho! In evo, vsakič ko se bo zdaj oglasila s svojim "mnenjem", bo dobila pod nos to, kar je sama drugim lajala! Kar pripravite se!
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 19:45
Meni je Cvetka kr neki, tudi Nessa in Selena. Cisto mimo vse. Ema mi je pa dobra, taka jedrnata in dobro vidi situacijo. Bojan mi je tudi ok, prav tako Dea.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 20:19
Originalno objavil(-a) D

No forum zopet na starih tirih

Da ti Bog besede pozlati.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 20:25

Originalno objavil(-a) Gostja

Uff,meni pa Nessa ni nikoli sedla.Je bila aktualna pred cca 10 leti tukaj na forumu,najprej,kot vedno,veliko pohval,ko pa naj bi prisrel cas uresnicitve,pa nic od nic.Sem jo v preteklosti nekajkrat klicala,enkrat tudi bila na osebnem obisku,pa mi je na koncu vse zgresila.

gostja,a tut ti smetis.A si attention whore...koga zanima tvoja napoved????In kaj zdaj,ce ti je Nessa zgresila???

In zakaj ti zalis? A si prfukjena ali kaj? Tudi meni je Nessa zgresila! In zakaj ne bi to povedali?? Saj izmenjavamo mnenja ali pac ne? Wtf kaksna predrzna babnica

Aja, zdaj pa izmenjujemo mnenja? Poglej na stran 251,kaj je ta primitivka napisala uporabnici, ki je delila svojo izkušnjo in mnenje. Napisala je to, kar sem citirala. Iste besede. In zakaj zdaj kar naenkrat zanjo ne veljajo?
O tej baburi zdaj vemo praktično že vse. 11 let že visi na forumu, k šlogarcam hodi že več desetletij (tako je sama rekla, čeprav dvomim, a sploh ve, kaj pomeni "več desetletij"? To je 30, 40 let, faaak!!), desc ji je zbežal, službe nima ali pa je stalno na bolniški (tako kot zdaj), ta bolniška je ziher psihiatrične narave, trpi za razcepljeno osebnostjo (sama sebi piše odgovore, zgovarja se sama s sabo), ima blodne misli, da bo administrator klical policijo in bodo aretirali druge uporabnice, ker se je njej takk sprdnilo, piše prijave, zahteva kriminalistične preiskave, ker naj bi bojda ženske morile svoje može, zato ker jim je brezposelna štajerska šlogarca pod imenom astrotarot napovedala, da jih varajo ... Ženska je čisti psiho! In evo, vsakič ko se bo zdaj oglasila s svojim "mnenjem", bo dobila pod nos to, kar je sama drugim lajala! Kar pripravite se!

Neverjetno,kaj eni pisete.Se jaz vem,da se je gorum zacel leta 2007,pa pridem sem obcasno.Ko je bil se tastar forum,je bilo vec info o tistih vedezevalkah.A ti ne znas logicno razmisljat?Kako lahko pises taksne neumnosti,sama si pa ista oziroma se slabsa.Po moje si ti tista,ki ima vse mozne psihicne tezave in ne kdo drug.Ne se salit no.Ti si v bolniski,ce imas vsako stran foruma pod nadzorom,malo se poskusaj pozdraviti,psihicno mislim.
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 20:25
Bom poklicala emo. Pa javim
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 20:28
Sploh nevem zakaj zaj take scene okoli mnenj glede vedezevalk. Najbolj so jezne te ki se jim sinfa te vedezevalke ki nekomu niso trofle. Nastane scena. Potem moj tarot in astro pa se odriha po njiju. Ceprav forum je v osnovi namenjen izmenja i in ne sloganju. Moj tarot in astro bi lahko slogale na fb ju stran mi kdo povleda v karte ali po emailu.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 20:35
Joj babnice,nehajte s kregarijo,pliiiiiiis.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 20:37

Joj babnice,nehajte s kregarijo,pliiiiiiis.

Te spet razcepljena osebnost matra. S kregarijo začenjaš vedno samo in edino ti!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/December/2018 ob 20:59
A se kdo dezura tuki
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 00:36
Originalno objavil(-a) Gostja33

Moj tarot mi prosim pogledate, ali bom zacela s ponovnim delom za polni delovni cas? Ali bom se naprej za polovicnega. Hvala.

Da, karte kažejo v smer, da preideš nazaj na polni delovni čas. Morda hočejo povedati tudi svojo zgodbo, a da bi jo lahko smiselno navezali na tvoje vprašanje, bi bilo treba poznati več detajlov (ali pa bi morala ti sama videti karte in se odzvati nanje). Ima tu kaj opraviti kaka moška oseba (šef? sodelavec?)? Kakorkoli, tehnično gledano jih vse druži pojem 'polnosti', od tod interpretiram, da gre za polni delovni čas.

Boš videla, kako bo.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 00:40
Originalno objavil(-a) MELANIA

Moj tarot Bom spoznala koga za ljubezen in kdaj se bo uresničila velika želja hvala

Kaže, da se ti obeta srečanje, poznanstvo z moškim, morda iz tujine, celo z drugega konca sveta, ki zna priti tja, kjer si ti, zaradi kakih organizacijskih, institucionalnih, pravnih ipd. zadev. Zna biti dokaj romantično, a če že, tudi s ščepcem soočanja z realnimi vprašanji in odločitvami (npr. kako se odločiti, če te povabi k sebi; če ti predlaga stvari, o katerih se ne moreš odločati na zmenku, pijački, ampak resno ipd.). Kdaj se to zgodi, je težko zanesljivo reči; če se zgodi, bo vedno pravi čas, sicer pa glej tam okoli februarja, marca, a seveda razumi to kot namig, ne kot stoodstotno dejstvo.

Upam, da se obrne dobro!
Lep pozdrav!
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide