Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 00:44
Originalno objavil(-a) Petra

Vprašanje za Astro, Moj tarot.
Zanima me, ali še bova z Mirom prijateljevala, se javi, mogoče letos, drugo leto. Hvala

Iz kart bi se razbralo, da se ti javi, zna biti, da naslednje leto, mogoče januarja (vendar časovno napoved razumi samo provizorično). Mogoče je razlog, da se ti javi nekoliko pozneje, v nekih njegovih osebnih odnosih, ki ali ti o njih nič ne veš ali pa ima on krizo v odnosu s kom. Zdi se, da znaš ob srečanju / komunikaciji (januarja?) z njim izvedeti kake stvari, ki te morda ne bodo prav zelo navdušile, tako da zna biti vajino prijateljstvo rahlo na preizkušnji.

Upam, da se obrne v dobro smer!
Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 06:52
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot,
Prosim ce mi lahko poves za zdravje prijatelja, ce je vse ok na splosno in poleg tega se kdaj se bo otresel nekih strahov, ki jih ima iz preteklih slabih izkusenj v zivljenju, da bo naredil korak naprej in ne zivel vec toliko v tej pretekli bolecini in nezaupanju, ampak da se bo odprl zivljenju in novim priloznostim in nam, ki mu zelimo pomagati, da zazivi neobremenjeno in v sreci in zaupanju.
Kako se kaze odnos med nama.
Hvala

Moj tarot, mene ste pa izpustili. Lepo prosim za odgovor. Hvala.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 08:38
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Gostja33

Moj tarot mi prosim pogledate, ali bom zacela s ponovnim delom za polni delovni cas? Ali bom se naprej za polovicnega. Hvala.

Da, karte kažejo v smer, da preideš nazaj na polni delovni čas. Morda hočejo povedati tudi svojo zgodbo, a da bi jo lahko smiselno navezali na tvoje vprašanje, bi bilo treba poznati več detajlov (ali pa bi morala ti sama videti karte in se odzvati nanje). Ima tu kaj opraviti kaka moška oseba (šef? sodelavec?)? Kakorkoli, tehnično gledano jih vse druži pojem 'polnosti', od tod interpretiram, da gre za polni delovni čas.

Boš videla, kako bo.
Lep pozdrav!
MT

Hvala vam. Ja kaze res da to da bo polni nazaj. Meni sicer ni najbolj ampak dobro :) moska oseba sicer ni gre za zenske osebe.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 09:25
Đzizs,kake pa ta astrotarot prbija.Okej,pomesa osebe.Njen naslednji post bo,da je "kao"se enkrat vrgla karte in res,pokazala se je zenska oseba.Te njene floskule so res smesne.To filozofiranje in trobezljanje,ce clovek temu verjame,groza...
Gost35
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost35 Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 13:12
Pozdravljeni, Moj Tarot mi lahko pogledate glede moje partnerke Kali bova ponovno skupaj srecen par in kdaj casovno priblizno ? Lep dan
Gost35
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost35 Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 13:17
Originalno objavil(-a) Gost35

Pozdravljeni, Moj Tarot mi lahko pogledate glede moje partnerke K, ali bova ponovno skupaj srecen par in kdaj casovno priblizno ? Lep dan
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 16:24
Originalno objavil(-a) gostja

Đzizs,kake pa ta astrotarot prbija.Okej,pomesa osebe.Njen naslednji post bo,da je "kao"se enkrat vrgla karte in res,pokazala se je zenska oseba.Te njene floskule so res smesne.To filozofiranje in trobezljanje,ce clovek temu verjame,groza...

Mhm, brezposelna vedeževalka s Štajerske spet uničuje življenja ljudem. Daj, hitro kliči policijo, da ukrepa, ker to se mora nehat, a ne! Saj imaš čas, zdaj ko si na bolniški (diagnoza: trajna psihiatrična oskrba).
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 17:13
Ene pa daje psiha,he he.Uboga.
giost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom giost Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 17:43
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Originalno objavil(-a) gostja

Mhm, brezposelna vedeževalka s Štajerske spet uničuje življenja ljudem. Daj, hitro kliči policijo, da ukrepa, ker to se mora nehat, a ne! Saj imaš čas, zdaj ko si na bolniški (diagnoza: trajna psihiatrična oskrba).

Saj so ji že predlagali za umiritev, sprehode v naravo, v gozd bližnjega Pohorja.Lučka
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 17:52
Stajerka,raje poskrbi za svoje mentalno zdravje,vec kot ocitno nagaja tebi,ne drugim.Zdej pa hitro na Pohorje.
Mane
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Mane Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 18:14
Kuzle se zopet kregajo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 18:21
Ojla,pozna kdo eno gospo v MS,pred leti sem bila pri njej na osebnem obisku,sicer ni Slovenka,mislim,da je gospa iz Ukrajine ali Rusije.Vem samo,da je zivela v hisi,spomnim se tudi bisokih stopnic.Mogoce kdo pozna,je komu kaj znano.Gledala je v karte.Takrat si nisem shranila stevilke,je pa imela ogromno prav.
Pa se nekaj:ima kdo izkusnje z gospo,tudi iz prekmurskega konca.Cloveka pogleda v oci in da napoved.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide