![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Iz kart bi se razbralo, da se ti javi, zna biti, da naslednje leto, mogoče januarja (vendar časovno napoved razumi samo provizorično). Mogoče je razlog, da se ti javi nekoliko pozneje, v nekih njegovih osebnih odnosih, ki ali ti o njih nič ne veš ali pa ima on krizo v odnosu s kom. Zdi se, da znaš ob srečanju / komunikaciji (januarja?) z njim izvedeti kake stvari, ki te morda ne bodo prav zelo navdušile, tako da zna biti vajino prijateljstvo rahlo na preizkušnji. Upam, da se obrne v dobro smer! Lep pozdrav! MT |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Moj tarot, mene ste pa izpustili. Lepo prosim za odgovor. Hvala. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hvala vam. Ja kaze res da to da bo polni nazaj. Meni sicer ni najbolj ampak dobro :) moska oseba sicer ni gre za zenske osebe. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Đzizs,kake pa ta astrotarot prbija.Okej,pomesa osebe.Njen naslednji post bo,da je "kao"se enkrat vrgla karte in res,pokazala se je zenska oseba.Te njene floskule so res smesne.To filozofiranje in trobezljanje,ce clovek temu verjame,groza...
|
||
![]() ![]() |
||
Gost35
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravljeni, Moj Tarot mi lahko pogledate glede moje partnerke Kali bova ponovno skupaj srecen par in kdaj casovno priblizno ? Lep dan
|
||
![]() ![]() |
||
Gost35
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() ![]() |
||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Mhm, brezposelna vedeževalka s Štajerske spet uničuje življenja ljudem. Daj, hitro kliči policijo, da ukrepa, ker to se mora nehat, a ne! Saj imaš čas, zdaj ko si na bolniški (diagnoza: trajna psihiatrična oskrba). |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ene pa daje psiha,he he.Uboga.
|
||
![]() ![]() |
||
giost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Saj so ji že predlagali za umiritev, sprehode v naravo, v gozd bližnjega Pohorja.
![]() |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Stajerka,raje poskrbi za svoje mentalno zdravje,vec kot ocitno nagaja tebi,ne drugim.Zdej pa hitro na Pohorje.
|
||
![]() ![]() |
||
Mane
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kuzle se zopet kregajo
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ojla,pozna kdo eno gospo v MS,pred leti sem bila pri njej na osebnem obisku,sicer ni Slovenka,mislim,da je gospa iz Ukrajine ali Rusije.Vem samo,da je zivela v hisi,spomnim se tudi bisokih stopnic.Mogoce kdo pozna,je komu kaj znano.Gledala je v karte.Takrat si nisem shranila stevilke,je pa imela ogromno prav.
Pa se nekaj:ima kdo izkusnje z gospo,tudi iz prekmurskega konca.Cloveka pogleda v oci in da napoved. |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |