Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 13:10
Originalno objavil(-a) gostja

Ima katera kakšne nove izkušnje z Seleno ali Maruško?

Maruska full ok... videla prav. Isto Barbarja smarje suzana moneta, astro Gordana in Julia s fb pa.uros vid...tudi mira dobra. Selena cist mimo

IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 14:30
Men gre pa stokrat bolj na živce,ko folk ne počisti spemov v svojih postih.

Originalno objavil(-a) Gost

Maruska full ok... videla prav. Isto Barbarja smarje suzana moneta, astro Gordana in Julia s fb pa.uros vid...tudi mira dobra. Selena cist mimo

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 15:35
Astro, Moj tarot,
zanima me,če se v letu 2019 invalidsko upokojim.Bojo kakkšne težave.
Gostja.
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja. Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 16:20

Recte mi ali ste pri Barbari smarje bili osebno ?
Lepa hvala, lp

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 17:33
A spet ena,ki ne zna pobrisat za sabo?
Originalno objavil(-a) Gostja.

Recte mi ali ste pri Barbari smarje bili osebno ?
Lepa hvala, lp

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 18:43
Mogoce bil kdo pri Maricki Zalec,ve mogoce kdo,ce se sploh dela.hvala,lp
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 19:41
Hejla. K barbari smarje greste osebno ali po telefonu? Imate mogoce st od barbare ?
Hvalaa
Ggg
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ggg Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 19:45
Moj tarot,
Ali bom za silvestrovo sama doma ali v kaksni dobri druzbi s kom kjerkoli?
Lepa hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 19:55
Moj tarot,Astro,
prosim,če vidita kako bo z bolniškim staležem,so nakazane težave,ali se kaže podaljšanje.
Hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 22:23
Moj tarot imam vprasanje za doloceno osebo kaj vidite v zvezi z njim se bova kdaj intimna...l.p
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 22:46
Ko je ena spraševala, jaz imam čisto svežo uresničitev od Selene, edina prav videla, zakon!
MojTarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom MojTarot Odgovorbullet Objavljeno: 08/December/2018 ob 23:59
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot imam vprasanje za doloceno osebo kaj vidite v zvezi z njim se bova kdaj intimna...l.p

Gospa, tu se vidi da se ta moski od vas odmika. Karta nakazuje, da on ni s custvi pri vas in tudi kemije ne cuti z vami. Je hladen in isce izgovore da se odmakne. Pri njem je lahko druga zenska, ki je custveno pri njej.
Vaju ne vidim v prihodnosti skupaj (v tem primeru tudi intimna ne).
Gospa, vas pa caka lepsa in boljsa prihodnost. Boste spoznali moskega ki bo za vas ne samo intimen, zanj boste kot kraljica.
Tu ne posvecajte toliko pozornosti, kajti, samo svoj cas in energijo trosite za tega moskega.
Vse lepse se vas caka z novo in bolj toplo osebo. Vec v naslednjem letu okrog meseca marca, aprila.
Do takrat pa uzivajte.

Zelim vam vse dobro in veliko ljubezni v novem letu.
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide