Avtor |
Sporočilo |
Gost.ja
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:44 |
Moj tarot, meni se, sprasujem prvic kr sem zdej komaj opazila tale forum. Vidim da je kr pester in zanimiv.
Jaz pa bi vprasanje tud postavila glede partnerja in pa naslednje, kar me zanima, ali bova do poletja resila najino vezo? Bodo vmes se stiki in videvanja? In pa kaksna so njegova custva do mene po vsem tem ?
Iz srca hva, l.p.
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:44 |
Originalno objavil(-a) Gostja3
Hej, Moj Tarot se js bi eno vprasanje prosm.
Oseba (K, 1990) se vidi kdaj se bodo stvari odvile in presle na boljse, torej se bova pogovorila in nadaljevala kot treba ? Ali ne ? Lp
Hvala |
Tole pa je zelo tezka in moreca situacija.Kot vidim iz kart,dobesedno sili ven obup in zalost.Tole vse skupaj ni dobro za vas.Kot da zivite v neki nocni mori,pa se ne morete zbuditi.Zelja je samo na vasi strani,on zeli samo mir in nadaljevati svoje zivljenje neobremenjeno.Vidim odpor z njegove strani,ne zeli vas v svojem zivljenju,potegnil je crto.Tudi custveno kakor tudi spolno je zakljucil z vami.
Glede na polozaj kart in celotno situacijo se nikalor ne morete sprijazniti s tem nacinom zivljenja.Cas je,da koncno dojamete,da iz te moke nikoli ne bo kruha.
Upam na najboljsi izid.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:53 |
Originalno objavil(-a) Gost.ja
Moj tarot, meni se, sprasujem prvic kr sem zdej komaj opazila tale forum. Vidim da je kr pester in zanimiv.
Jaz pa bi vprasanje tud postavila glede partnerja in pa naslednje, kar me zanima, ali bova do poletja resila najino vezo? Bodo vmes se stiki in videvanja? In pa kaksna so njegova custva do mene po vsem tem ?
Iz srca hva, l.p. |
Nic kaj obetavnega ne vidim za nadaljevanje veze,prej vidim nek grad,ki se rusi kot pa neko energijo,ki gradi.Lahko se trudite in trudite,ampak so vsi napori zaman.Kontakt bo iz njegove strani,ampak samo takrat,ko bo njemu ustrezalo in to na skrivaj.Ne zeli se izpostavljati v javnosti z vami,zanj je vse zakljuceno, potegnil je crto.Custev z njegove strani ne vidim,obcasno je samo potreba po uzitkih,pa se to bo scasoma vedno manj,vidim neko zensko podobo,ki ga popolnoma omrezi.Vidim,da zelite na vsak nacin spremeniti situacijo,ampak morali se boste pocasi zaceti zavedati nesmiselnosti celotne situacije.Zelim vse dobro.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Nasti
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:00 |
Cau, Moj tarot, vprasanje, ta “moj” partner nevem sicer kar sva, dogajanje je bilo od poletja naprej, kako se kaze tu z intimo? Se bova naprej intimna? Ali se kaze kaksna selitev k njemu v hiso kr je videt zelo zadrzan, nevem pa ce je tu v igri njegova bivsa, pa dela stvari ko ni z mano? Ima se otroka od prej prej (bivse bivde) do te osebe ne goji custev, me pa skrbi da od te tazadnje pa pomoje se vedno cuti ljubezen ali se meni samo zdi. )otrok mam obvutek kot da me tud ne sprejme?) Mislim da se je parkrat tud sestal z njo in mi je (lagal), sem jaz njegova igrava zacasna ali se vidi kaksno razmerje oz veza v naprej ? Hvala
|
IP shranjen |
|
Gostja33
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:11 |
Originalno objavil(-a) Moj Tarot
Originalno objavil(-a) Gostja33
Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp |
Kar butnila je karta odlocnosti in manipuliranja.Vse je v vasi glavi,vasa custva so trdna,ampak ste zelo zmedeni in zivite v svojem svetu.Realnost je cisto druga.On nima niti najmanjsega namena da bi z vami zacel resno,ne vidim nosecnosti ali selitve.Zivite v nekem mehurcku in njegovo zeljo po postelji in uzitkih enacite s custvi.On gleda na to povsem drugace.Vi enacite posteljo s custvi,ki pa jih pri njem ni,custev mislim.Vasa utopija o srecni vezi in prohodnosti z njim je samo utopija.Pomislite,zakaj ne zeli,da pridete v njegov dom.On nima niti najmanjsega namena,da bi zelel resno razmerje z vami.Upam da se razplete dobro.
Bo kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT
|
Uh to ste pa falila da bolj nebi mogla tarot res. Namrec ozadje je cisto drugo. Ne povabi me ker imajo doma kregarije. Drugace pa sva slze kar dalec in planirava otroka. Pa tudi ne gre za posteljne aktivnosti ker sva resna sprejel je mojega otroka me v vsem podpira. Sem.pa res postavila vpr.ma nacin kot da sem.kaz obupana :) drugace ste mi zdj obrnila plosco za 360 stopinj. Namrec 3 tedne nazaj ste mi dali cist kontra napoved 😁pa napovedal nosecnost in selitev. Oprostite ampak to je pa rea cisto mimo da se tako spreminja usoda na 3 tedne😃 hvala vseeno za vas cas
|
IP shranjen |
|
Gostka
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:14 |
Omg pa saj clovek ne more verjet ko berem tole. Mpj tarot pa astro a vidve se res igrata s custvi ljudi? Napisete neko tezo in potem vprasate ali je kaj na tem? Obup. Pa ko berem tud 3.osebe vidite kao. Se sploh zavedata kako lahko skodita s takimi fejk napovedi eni osebi? Ki si v tezavah on obupu res vsako malenkost jemlje k srcu. Ni to ok. Malo pomislita.
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:19 |
Originalno objavil(-a) Gostka
Omg pa saj clovek ne more verjet ko berem tole. Mpj tarot pa astro a vidve se res igrata s custvi ljudi? Napisete neko tezo in potem vprasate ali je kaj na tem? Obup. Pa ko berem tud 3.osebe vidite kao. Se sploh zavedata kako lahko skodita s takimi fejk napovedi eni osebi? Ki si v tezavah on obupu res vsako malenkost jemlje k srcu. Ni to ok. Malo pomislita. |
men tud vsakic obe sfalili. To je bolano, totalno igranje s custvi in podlo od teh (napovedanih) to si kr zmisljujeta sproti menda. Ali pa neznata uporabljat kart, sicer sem opazila da skor vsem v negativo. Ze tak smo zenske obupane pol pa se te to potolce.. na koncu se vidi da sta v bistvu ta tarot in asteo mim! Glede na to da ljudi vleceta za nos in v obup. Na koncu se izkaze vse kontra.
Tako da punce, tiste ki imate res tezave se obrnite raje na neko osebo ki je izkusena s temi stvarmi. Ki ma znanje ze prirojeno.
Pa lp
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:23 |
Originalno objavil(-a) Nasti
Cau, Moj tarot, vprasanje, ta “moj” partner nevem sicer kar sva, dogajanje je bilo od poletja naprej, kako se kaze tu z intimo? Se bova naprej intimna? Ali se kaze kaksna selitev k njemu v hiso kr je videt zelo zadrzan, nevem pa ce je tu v igri njegova bivsa, pa dela stvari ko ni z mano? Ima se otroka od prej prej (bivse bivde) do te osebe ne goji custev, me pa skrbi da od te tazadnje pa pomoje se vedno cuti ljubezen ali se meni samo zdi. )otrok mam obvutek kot da me tud ne sprejme?) Mislim da se je parkrat tud sestal z njo in mi je (lagal), sem jaz njegova igrava zacasna ali se vidi kaksno razmerje oz veza v naprej ? Hvala |
Naleteli ste na moskega,ki vsekakor ni in ne bo iskren.In nic ne bo tega spremenilo,pa lahko poskusate karkoli.On ima svoje poti in tako bo tudi v prihodnje.Definitivno ne morem reci,da je to vas partner,se dobro,da ste ga dali v narekovaje,ta vasa veza je le v vasi glavi.Tocno tako,custveno je popolnoma pri zenski z otrokom in tako bo tudi ostalo.On vam dolocene stvari zanika,ampak se v bistvu ne trudi prevec,kot da mu je vseeno za vas,kar mu v bistvu tudi je,popolna ravnodusnost.Ne vidim uspesnosti na tej vasi poti z njim.Tukaj se dobro vidi,da vas poklice in kontaktira le takrat,ko cuti potrebo po intimi.Pri njem je to tako;poklice,opravi,gre.Svoje je opravil in dobil,konec.Popolnoma brez custev ljubezni in vsega,kar vi mislite in se slepite,da on cuti do vas.Ne vidim nekega pozitivnega konca oziroma tega,kar si vi na vsak nacin zelite,pa karte obracam in obracam.Je kaj na tem,da se ne zavedate,da je z vami samo v postelji?Upam,da bo vse dobro.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Nasti
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:28 |
Cau, Moj tarot, vprasanje, ta “moj” partner nevem sicer kar sva, dogajanje je bilo od poletja naprej, kako se kaze tu z intimo? Se bova naprej intimna? Ali se kaze kaksna selitev k njemu v hiso kr je videt zelo zadrzan, nevem pa ce je tu v igri njegova bivsa, pa dela stvari ko ni z mano? Ima se otroka od prej prej (bivse bivde) do te osebe ne goji custev, me pa skrbi da od te tazadnje pa pomoje se vedno cuti ljubezen ali se meni samo zdi. )otrok mam obvutek kot da me tud ne sprejme?) Mislim da se je parkrat tud sestal z njo in mi je (lagal), sem jaz njegova igrava zacasna ali se vidi kaksno razmerje oz veza v naprej ? Hvala |
Naleteli ste na moskega,ki vsekakor ni in ne bo iskren.In nic ne bo tega spremenilo,pa lahko poskusate karkoli.On ima svoje poti in tako bo tudi v prihodnje.Definitivno ne morem reci,da je to vas partner,se dobro,da ste ga dali v narekovaje,ta vasa veza je le v vasi glavi.Tocno tako,custveno je popolnoma pri zenski z otrokom in tako bo tudi ostalo.On vam dolocene stvari zanika,ampak se v bistvu ne trudi prevec,kot da mu je vseeno za vas,kar mu v bistvu tudi je,popolna ravnodusnost.Ne vidim uspesnosti na tej vasi poti z njim.Tukaj se dobro vidi,da vas poklice in kontaktira le takrat,ko cuti potrebo po intimi.Pri njem je to tako;poklice,opravi,gre.Svoje je opravil in dobil,konec.Popolnoma brez custev ljubezni in vsega,kar vi mislite in se slepite,da on cuti do vas.Ne vidim nekega pozitivnega konca oziroma tega,kar si vi na vsak nacin zelite,pa karte obracam in obracam.Je kaj na tem,da se ne zavedate,da je z vami samo v postelji?Upam,da bo vse dobro.
Lep pozdrav!
MT |
S to z otrokom ni, pravim da se dobiva s prejsno ki sta imela vezo po tej bivski z otrokom.
S to pred mano al kako se naj izrazim? S to zensko si je pa zelel ustvariti druzino, ampak je kot zaradi mene da sta sla narazen. Mam obcutek da se vedno z njo neki dela.
To z otrokom se pa tud razume s to njegovo bivso tako da sej pravim men je vse skupi tu cudno.
A torej sem samo jaz tista igracka obcasna? Pa se tu se mi izmika, js pa sem mislila da misli ta resno z mano? :/
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:30 |
Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp |
Kar butnila je karta odlocnosti in manipuliranja.Vse je v vasi glavi,vasa custva so trdna,ampak ste zelo zmedeni in zivite v svojem svetu.Realnost je cisto druga.On nima niti najmanjsega namena da bi z vami zacel resno,ne vidim nosecnosti ali selitve.Zivite v nekem mehurcku in njegovo zeljo po postelji in uzitkih enacite s custvi.On gleda na to povsem drugace.Vi enacite posteljo s custvi,ki pa jih pri njem ni,custev mislim.Vasa utopija o srecni vezi in prohodnosti z njim je samo utopija.Pomislite,zakaj ne zeli,da pridete v njegov dom.On nima niti najmanjsega namena,da bi zelel resno razmerje z vami.Upam da se razplete dobro.
Bo kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT
|
Uh to ste pa falila da bolj nebi mogla tarot res. Namrec ozadje je cisto drugo. Ne povabi me ker imajo doma kregarije. Drugace pa sva slze kar dalec in planirava otroka. Pa tudi ne gre za posteljne aktivnosti ker sva resna sprejel je mojega otroka me v vsem podpira. Sem.pa res postavila vpr.ma nacin kot da sem.kaz obupana :) drugace ste mi zdj obrnila plosco za 360 stopinj. Namrec 3 tedne nazaj ste mi dali cist kontra napoved 😁pa napovedal nosecnost in selitev. Oprostite ampak to je pa rea cisto mimo da se tako spreminja usoda na 3 tedne😃 hvala vseeno za vas cas |
No vidite,se vedno stojim za tem,kar so pokazale karte.Morate razcistiti s sabo in vasimi strahovi,da boste zopet ostali sami.Mamipuliranje z okolico in konstanten strah pred izgubo in prevaro vas stalno grize in grize,tega obcutka se ne boste nikoli resili,zato cutite stalno potrebo po potrjevanju,iskanju odgovorov,preverjanju in kontroliranju ljudi okoli sebe.Lepo,da testirate ljudi.Kaj naj recem,pocakajte na razplet.Vse najlepse in lepo.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:39 |
Lep pozdrav!
MT |
S to z otrokom ni, pravim da se dobiva s prejsno ki sta imela vezo po tej bivski z otrokom.
S to pred mano al kako se naj izrazim? S to zensko si je pa zelel ustvariti druzino, ampak je kot zaradi mene da sta sla narazen. Mam obcutek da se vedno z njo neki dela.
To z otrokom se pa tud razume s to njegovo bivso tako da sej pravim men je vse skupi tu cudno.
A torej sem samo jaz tista igracka obcasna? Pa se tu se mi izmika, js pa sem mislila da misli ta resno z mano? :/ |
Se enkrat sem vprasala karte in vedno isto:ne nadejajte si prevec,ker pri njem ne vidim ljubezni,custev,iskrenosti do vas.Vidi samo popestritev in zadovoljitev svojih potreb,je samo telesno in pri tem stoji.Ne vidim,da je negativna oseba,ampak kar vi zelite in pricakujete od njega,se nikoli ne bo zgodilo,ker ni nobene osnove in zelje z njegove strani.Ce vam tako odgovarja,je cist vredu,ni nic narobe.
|
IP shranjen |
|
Nasti
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 11:46 |
Lep pozdrav!
MT |
A torej sem samo jaz tista igracka obcasna? Pa se tu se mi izmika, js pa sem mislila da misli ta resno z mano? :/ |
Se enkrat sem vprasala karte in vedno isto:ne nadejajte si prevec,ker pri njem ne vidim ljubezni,custev,iskrenosti do vas.Vidi samo popestritev in zadovoljitev svojih potreb,je samo telesno in pri tem stoji.Ne vidim,da je negativna oseba,ampak kar vi zelite in pricakujete od njega,se nikoli ne bo zgodilo,ker ni nobene osnove in zelje z njegove strani.Ce vam tako odgovarja,je cist vredu,ni nic narobe. |
Hvala za odg.
Se mi v prihodnje kaze kaksna ljubezen z novo osebo, kr tu po vsej vrjetnosti nebom ostala in trpela tega, res ne.. ce bo enako dalje vlekel.. in kdaj ce se kaze kaksna oseba? Casovno ? Lp
|
IP shranjen |
|