Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Bolano !
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Bolano ! Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 14:50
Pa ka se gre tale tu moj tarot, nevem kolk izmisljenih vas je ze in nategujete folk, ce zelite podat resnicne smernice pol tudi tako delajte. Ne pa da si vsakic izmislite neki. !
Lahk vas je sam sram
Bejz no pa kak moj tarot.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 14:52
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) betkaa

Še meni prosim.. torej pripravljena sem na novo ljubezen...prihaja v kratkem?

Kolikor je razvidno,bi se znalo zgoditi,da po novem letu spoznate neko osebo.Videti je,kot da je ze v vasi blizini oziroma okolici,ampak se ne veste.Pustite se presenetiti.Vse lepo in dobro.

Lep pozdrav!
MT

a sem si tudi našel pot s tvojim pretvarjanjem. Ne trudi se, nihče ti ne naseda. Ne tvojim lažnjivim besedam, ne nekim praznim obljubam. konec je sprijazni se.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 14:59
Bi blo najbolj fer da si astrotatot odpre svoj kontakt.Forum je namrec namenjen izmenjavi mnenj.Kaj kdo dela me ne zanima,ampak zakaj na primer Barbara,Jelka,Stefka,Jozi,...bilokdo,ki vedezuje,cist vsak ima SVOJ kontakt in ne pise javno po forumu.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 15:05
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) betkaa

Še meni prosim.. torej pripravljena sem na novo ljubezen...prihaja v kratkem?

Kolikor je razvidno,bi se znalo zgoditi,da po novem letu spoznate neko osebo.Videti je,kot da je ze v vasi blizini oziroma okolici,ampak se ne veste.Pustite se presenetiti.Vse lepo in dobro.

Lep pozdrav!
MT

a sem si tudi našel pot s tvojim pretvarjanjem. Ne trudi se, nihče ti ne naseda. Ne tvojim lažnjivim besedam, ne nekim praznim obljubam. konec je sprijazni se.

pa ne misliti, da nisi bil že prej odkrit, samo si nisi skapiral, očitno ne.
ne rabiš se pretvarjat niti z zgornjimi vprašanji kako si pripravljen za ljubezen - mi smo tudi že in smo že za novo leto v dobri družbi ljubezenski ali pa ne - družba je dobra in kaj lahko se kaj razvije. Zato ne mislimo nič čakati po novem letu :))) Škoda vsakega dneva čakanja.
ne trudi se več z izmišljevanjem. Raje se pojdi ukvarjati z otrokom.
Aja pa če si sebe to opisoval (v prejšnjih izmišljenih odgovorih) kako izkoriščaš ženske za tvoj lasten ego - to že vemo, ne rabiš posebej razlagati. ni pa to nekaj s čemer bi se hvalil. Ampak bedak tebi to ni jasno in se hvališas s tem.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 15:08
Originalno objavil(-a) gostja

Bi blo najbolj fer da si astrotatot odpre svoj kontakt.Forum je namrec namenjen izmenjavi mnenj.Kaj kdo dela me ne zanima,ampak zakaj na primer Barbara,Jelka,Stefka,Jozi,...bilokdo,ki vedezuje,cist vsak ima SVOJ kontakt in ne pise javno po forumu.

Ne rečem dvakrat, da tole spemanje in kraja nicka ni bla tvoja strategija! Si dovolj nora in žleht, da bi se spustila tolk nizko. Jožice naj kar majo svoje kontakte, izvoli, piši tja in jim plačuj! Itak si v desetletjih norenja za šlogarcami zagonila ves svoj denar (ki ti ga ZZZS namenja za psihiatrična zdravila).
GosTja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom GosTja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 15:12
Zdravo, kaksns izkusnje nove z Barbaro iz smarij ? L.p
ti jaz povem
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ti jaz povem Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 15:19
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Originalno objavil(-a) gostja

Ne rečem dvakrat, da tole spemanje in kraja nicka ni bla tvoja strategija! Si dovolj nora in žleht, da bi se spustila tolk nizko. Jožice naj kar majo svoje kontakte, izvoli, piši tja in jim plačuj! Itak si v desetletjih norenja za šlogarcami zagonila ves svoj denar (ki ti ga ZZZS namenja za psihiatrična zdravila).

tale, ki se pretvarja za moj tarot je v resnici tip in nima veze z osebo, ki je v resnici odgovarjala.
Tako,da jo brezveze napadaš.
tip je bolnik in si izmišljuje s pretvarjanjem da je šlogarca, to je počel že na enem drugem forumu - počne zgolj iz njemu osebnih bolnih interesov. Vem za koga gre zagotovo.
In zato sem mu napisala,da lahko neha take bolne igrice, ker mu nihče ne naseda. pravzaprav osebe, ki bi jih ona želel doseči, jim dol visi zanj že od sredine novembra v popolnosti. samo se revček s tem ne more sprijazniti. zato zdaj neko bolno taktiko tukaj izvaja.

Nima nobene veze z pravo Moj tarot

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 16:45
Ima kdo kaksne info ali izkusnje z vefezevalkami v Avstriji,mislim bolj Lipnica ali Graz.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:04
Pozdravljena moj tarot.
Prosim ce mi pogledate kaj se bo dogajalo med mano B in mosko osebo V.(80)?

Hvala
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:04
Vse skupaj že postaja prava zmešnjava. Ne vemo več kdo piše odgovore pod pravim ali lažnim nickom.
Tudi jaz se strinjam, da je ta forum namenjem predvsem MNENJEM, kako so bile osebe zadovolnje ali ne z odgovori bodisi vedeževalcev ali astrologov. Zato bi bilo bolj primerno, da si tudi Astro in Moj Tarot odpreta svoj kontakt (mail) in odgovarjata preko njega. Tako bi bila tudi zasebnost in problematika spraševalcev bolj spoštovana.
Vsaka čast, da Astro in MojTarot dajeta svoj čas za dobronamerne napovedi in  odgovarjata brezplačno, kar pa bi seveda lahko tudi nadalje brezplačno počela preko maila.
Osebe , ki so njima postavljale vprašanja, pa bodo lahko lahko seveda dajale svoje MNENJE o njunih napovedih  na tem forumu, torej enako kot osebe , ki dajo MNENJE o napovedi na podlagi vprašanj, ki so jih postavljale ostalim vedeževalcem. Lp
Tezak nehaj
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tezak nehaj Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:25

Pozdravljena moj tarot.

Hvala

Se pretvarjati, da si nekdo drug in sprasevati v imenu nekoga drugega. Nic se ne bodogajalo, ce se prikazes zenski pred oci, se bo obrnila stran od tebe. Ker ima svoje dostojanstvo se ne bo ukvarjala s teboj, ker nisi vreden po vsem kar se naredil. Ceprav bi si zasluzil, da ti nekdo posteno vse vrne dvojno. Zdaj ves vse natancno. Stay away in daj mir zenski. Ker resnici na ljubo te zenska ne prenese vec. In ne pretvarjaj se na tem forumu, da si ona in potem sprasujes v njenem imenu. Ona zate ne bo nikoli vprasala. Si preteklost, pa se za tisto je velikanska skoda, da v preteklisti obstajas. Najlepse bi bilo, da te sploh ni nikoli spoznala. Zdaj VSe ves. Buzz off in daj mir.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:30
Originalno objavil(-a) Tezak nehaj

Pozdravljena moj tarot.

Hvala

Se pretvarjati, da si nekdo drug in sprasevati v imenu nekoga drugega. Nic se ne bodogajalo, ce se prikazes zenski pred oci, se bo obrnila stran od tebe. Ker ima svoje dostojanstvo se ne bo ukvarjala s teboj, ker nisi vreden po vsem kar se naredil. Ceprav bi si zasluzil, da ti nekdo posteno vse vrne dvojno. Zdaj ves vse natancno. Stay away in daj mir zenski. Ker resnici na ljubo te zenska ne prenese vec. In ne pretvarjaj se na tem forumu, da si ona in potem sprasujes v njenem imenu. Ona zate ne bo nikoli vprasala. Si preteklost, pa se za tisto je velikanska skoda, da v preteklisti obstajas. Najlepse bi bilo, da te sploh ni nikoli spoznala. Zdaj VSe ves. Buzz off in daj mir.

Pa dobro,kako lahko nekoga obtozis brez bilokakih dokazov.Ti nisi normalna.Spravi de k sebi in nehaj sikati.Pusti ljudi na miru,kdo se bo sploh ukvarjal s tabo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide