Avtor |
Sporočilo |
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 12:32 |
Originalno objavil(-a) Gostja
Selena meni vecino mimo ko je ena sprasevala. Lano sicer imela prav da u enim nic nebo to je pa tudi vse. Napletla mi je take zgodbice ki se niso in se ne bodo nikoli zgodile. Draga pa k pes.
Dosti bolj realni so mi: Barbara Smarje, Maruska, nekaj iz skupine na FB in pa Verena ter Julia na 3040. Videli sta mi zelo veliko. |
Kakšno ceno pa ima Selena? Napisala si, da je draga. Koliko? Bi šla rada k njej.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 12:58 |
In če nimam 20 let, še ne pomeni da sem pri 47ih babica. Tukaj ste očitno iz vrtca ali kaj? |
Bravo za tvoj post,se poponoma strinjam s tabo.
Kaj se dogaja s clovekom,da slepo obtozuje nekoga in vsiljuje svoje mnenje.Tudi meni je zgresila,bognedaj,da bi kdo napisal,da mu je astrotarot zgresila.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 12:59 |
Selena meni vecino mimo ko je ena sprasevala. Lano sicer imela prav da u enim nic nebo to je pa tudi vse. Napletla mi je take zgodbice ki se niso in se ne bodo nikoli zgodile. Draga pa k pes.
Dosti bolj realni so mi: Barbara Smarje, Maruska, nekaj iz skupine na FB in pa Verena ter Julia na 3040. Videli sta mi zelo veliko. |
Kakšno ceno pa ima Selena? Napisala si, da je draga. Koliko? Bi šla rada k njej. |
50€ za osebni obisk
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 13:18 |
Originalno objavil(-a) gostja
Meni Selena isto,neke neverjetne zgodbe.Mrni zaenkrat sedejo Bojan in Maruska. |
Ti raje plačaš, kot da ti nekdo neke neverjetno zgodbe trobezlja, a ne.
Oh, ne, čaki! Seleni si nesla 50€ za trobezlanje!
Ker ti raje plačaš, kot da ti zastonj falijo! Hahahaha, kaka trolja!
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 13:34 |
Kakšno ceno pa ima Selena? Napisala si, da je draga. Koliko? Bi šla rada k njej. |
50€ za osebni obisk |
Hvala za odgovor, potem pa ni toliko. To je povprečje. Jo je že kdo kontaktiral preko fb, da ne kličem na 090?
|
IP shranjen |
|
Gostjaa
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 13:53 |
Barbara iz Smarja se sploh ne javi :/
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 14:44 |
Se vedno cakam na odgovor kako bo v letu 2019 z osebo rojeno 76 leta....imela sva razmerje...
|
IP shranjen |
|
Gostjaa
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 16:10 |
Verena vam je napovedala vse za prihodnost prav ? Lp
|
IP shranjen |
|
Nova
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 20:03 |
Evo, cisto sveze izkusnje. Danes bila osebno pri Meti videnje. Zadovoljna zelo. Bila sem kar 2 uri; no malo sva zamesali dogovorjeno uro in je imela vec casa. Veliko je videla kaj se sedaj dogaja, osebnosti, custva...napoved pa upam da drzi....Topla, prijazna res v redu oseba. Cena pa 50€ in to z racunom.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 20:30 |
Originalno objavil(-a) Nova
Evo, cisto sveze izkusnje. Danes bila osebno pri Meti videnje. Zadovoljna zelo. Bila sem kar 2 uri; no malo sva zamesali dogovorjeno uro in je imela vec casa. Veliko je videla kaj se sedaj dogaja, osebnosti, custva...napoved pa upam da drzi....Topla, prijazna res v redu oseba. Cena pa 50€ in to z racunom.
|
Samo vprasam:ce se ti ne uresnicijo njene napovedi,ti povrne denar?
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 20:49 |
|
Samo vprasam:ce se ti ne uresnicijo njene napovedi,ti povrne denar? |
A ti ga je Lejla povrnila? 150€.
Kaj pa Selena? 50€.
A gremo še naštevat?
Ampak saj reeees! Ti raje plačaš, kakor da ti zastonj fali, hahahaha!
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 17/December/2018 ob 21:10 |
Originalno objavil(-a) Gost.ja
|
Samo vprasam:ce se ti ne uresnicijo njene napovedi,ti povrne denar? |
A ti ga je Lejla povrnila? 150€.
Kaj pa Selena? 50€.
A gremo še naštevat?
Ampak saj reeees! Ti raje plačaš, kakor da ti zastonj fali, hahahaha! |
Kaj pa tebe briga,kdo koliko placa in komu?A je tvoj denar?Pa cas bi ze bil,da se vrnes nazaj na psihiatrijo.
|
IP shranjen |
|