![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Radovedna
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
MT pozdravljeni, že nekaj časa berem vaše odgovore pa bi prosila za vpogled še zame: je na obzorju v bližnji prihodnosti ljubezenska veza? Nova ali "stara" oseba? Hvala. Lp.
|
||||
![]() ![]() |
||||
ena
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Moj tarot
Poglej v karte, da je res tole kaj ti bom povedala. Jaz sem bila zelo navdušena nad tvojimi odgovori dokler sem želela sama sebe zavajati. Nisi videla drugih vplivov, nisi videla razpleta, svetovanje vedno bo ali ne bo. No go. 87 7 Pojdi se ukvarjat s čim pametnej sim, verjetno si sposobna. Brez zamere |
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Mogoce pa se ostane upanje,da forumasi koncno spregledajo tole sfejkano "vedezevalko".Ne jokat,sami ste krivi,ker nasedate.Je pa super,da imamo feedback.Meni je zgresila ze 3x za tri razlicne stvari.Prvo kot prvo,tarot se ne vedezuje tako kot ona misli,kot drugo,fali tako,da pece glava.Ampak ona se kar filozofira in se dela pametno s celim kupom praznih besed. |
||||
![]() ![]() |
||||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Vprašanje na str. 422 (14.10.2019, 22:23) Kart, ki bi razločno nakazovale ali dovolj jasno namigovale na skupno preživljanje časa, praznovanje, druženje ipd., ni videti, zato si bo treba željeno situacijo (skupno praznovanje) najbrž izboriti. So pa karte pokazale nek drug vidik, ki pravi, da je oseba, s katero imaš opravka, morda rahlo nedosledna, nasprotujoča sama sebi, morda nepotrpežljiva, hlastna ali s polno domislicami, ki jih hitro lahko menjava. To pomeni, da se bo morda strinjala z načrtom za praznike, morda celo sama kaj predlagala, a bi čez čas zavila v svoje 'kreativno' razmišljanje in od prejšnjih načrtov ne bi veliko ostalo. Zato karte kažejo bolj v smer, da popolna predaja svojih načrtov v njegove roke, popolno zaupanje njemu, da 'pričara praznično vzdušje', skratka popolna prepustitev svojih čustev in pričakovanj njegovi pobudi, ne bo najboljša ideja, saj znaš, preprosto rečeno, 'izviseti'. Ohrani nekaj organizacijske prisebnosti in realnega razmišljanja, pa se znajo vajini načrti ujeti. Po kartah sodeč bo potrebno za dosego cilja nekaj trdne volje in odločnosti. Upam, da se izpolni po pričakovanjih. Lep pozdrav! MT |
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Pozdravljeni Moj tarot.Mene ste pa pozabili na strani 421.Je možen vaš vpogled,prosim.Lep pozdrav in hvala vam.
|
||||
![]() ![]() |
||||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Zanimivo, nisem clovek, ki bi se tako zeljno zelela hoditi za nekom, tako da ce je tak kot pises, potem raje ze sedaj skujem nacrte s kom drugim in brez njega sploh. Ne maram.ljudi, ki hinavijo in vloveku obrnejo hrbet, se ne drzijo dogovorov in bi me izviseli. Jih raje jaz prej sama dam na hladno in delam.plane z zanesljivimi osebami. |
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Povedano cist simpl,to njeno dolgovezenje in te njene primerjave cloveka pritisnejo nekam.Sama sebe najboljse poznas in ce pravis tako oziroma si napisala svoje razmisljanje,potem kristalno jasno vidis,da je astrotarotova napoved totalen kiks in polom. Kdaj bo astrotarot dojela,da mlati prazno slamo in da je vedezevanje ne gre od rok?Verjetno nikoli. |
||||
![]() ![]() |
||||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Vprašanje na str. 421 (13.10.2019, 15:25) Ker se je pokazala ista karta kot prejšnjikrat v zvezi z delom (prejšnjič je nakazovala neko tvojo 'novo odločnost', 'prednost', s katero se vračaš na delovno mesto), je tokrat ta karta verjetno spet v tej povezavi in v kombinaciji z drugimi nakazuje 'odhod', 'zapustitev', z odtenkom, da v tvojo korist ali s pomočjo tvoje sposobnosti. Tudi v kartah se kaže, da ti trenutno delovno mesto ali delovno okolje vzbuja nezaupanje in nelagodje. Druge karte pa se, kot kaže, navezujejo na določeno moško osebo in medosebne odnose. Oseba sama po sebi se zdi, da je ali prijazna ali dobrovoljna, morda nagnjena k (telesnemu) razvajanju ali pa preprosto zna uživati, zna ceniti materialnost, poskrbeti za udobje, morda celo razkošje, lepoto. Toda njeno karto obdajajo precej rezke, vznemirjene karte, ki lahko kažejo na določeno značilnost njegove preteklosti (morda nima vsega razčiščenega, ima veliko bojev za sabo, morda poraze, globoko nezaupanje, občutek obupa na eni in jeze na drugi strani). Karte nakazujejo možnost, da se med vama ustvari posebna vez, ki bo ali strastna ali intenzivna, a ni mogoče spregledati odtenka, da morda tudi soodvisna, pretirano simbiotična, prepletena, kot da bo eden držal drugega v šahu, a temu bo to celo všeč. Karte morda opozarjajo na previdnost pred 'zaslepljeno srečo'. Upam, da se zadeve uspešno uredijo. Lep pozdrav! MT |
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Moj tarot,res je,glede delovnega mesta,točno tako je,kot ste napisali.Najlepša hvala za vaš čas in vpogled.
|
||||
![]() ![]() |
||||
Lora
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Je kdo že probal gospo - Sheila iz Bosne, ki pošlje preko maila - Sense Sensibility....
|
||||
![]() ![]() |
||||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Kdaj bo bipolarna motenka dojela, da je nihče ne šmirgla? Verjetno nikoli. Seveda, da nikoli. Saj v tem je bistvo duševne motenosti! |
||||
![]() ![]() |
||||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Te peče, a ne. Ne moreš in ne moreš mimo. A si svojega psihiatra že vprašala, kaj pomeni ta fanatična obsedenost z neobstoječim bitjem, ki ga vidiš in bereš samo ti? Tole tvoje nizkotno pretvarjanje, da je "ena" napisala kao feedback, ti pa "vsa srečna", da je končno nekdo spregledal, je tud čista psihiatrija. Saj se še spomniš, kako si fejkala Moj tarot in govorila o enih vlakih, ki so že odpeljali (ja, tebi, hahahaha!) in podobne kozlarije. Aja, pa zanimivo. Spomnimo se Elizabete iz Lenarta. Kako si takrat tulila, da si ona sama piše reklame tlele na forumu pa da je fejk pa da pojma nima pa da drugim plačuje, da jo hvalijo in podobne blodnje. Aha, takrat si bila 100%, da to počne tista Elizabeta iz Lenarta sama. Zdaj pa obrni ploščo in gremo: zgornji feedback je 100% ta pravi, a ne. Za Elizabeto takoj verjela, da je vse fejk reklama, za tistle feedback zgoraj, ki je popolnoma nerazumljiv ("Svetovanje vedno bo ali ne bo. No go. 87 7" What???? Kaj za hudiča pa naj to pomeni????), pa stoprocent verjameš, da je taprav. Ja, ja, bipolarna motnja ni hec. Aja. Zadnjič ti je nek astrotarot (NIHČE tukaj nima tega nicka in NIHČE ne piše s tem imenom!!!) falil 2x, zdaj si že prešaltala na 3x. Mhm. In kdaj ti bo 4x falil? Ti si totalno nora in zblojena!!! |
||||
![]() ![]() |
||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |