Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Punca
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Punca Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2020 ob 07:20
Po teh postih zgoraj sem še jaz Milko vprašala za določeno osebo kdaj se javi, ker je dolga leta bluzi in bluzi, da to bo, pa veste kaj je rekla, enkrat ga še pokliči, pride. Človek za v tujini dela že lep čas. Še to ni videla, da je nedosegljiv. Si lahko mislite, kaj čepi na SLO linijah.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2020 ob 09:42
Originalno objavil(-a) Punca

Po teh postih zgoraj sem še jaz Milko vprašala za določeno osebo kdaj se javi, ker je dolga leta bluzi in bluzi, da to bo, pa veste kaj je rekla, enkrat ga še pokliči, pride. Človek za v tujini dela že lep čas. Še to ni videla, da je nedosegljiv. Si lahko mislite, kaj čepi na SLO linijah.

Zopet je kriva Milka????
Ti pa po doooooolgih letih ugotoviš,da ni to to?Za to pa res ne rabiš klicarit,samo možgane je treba vklopit.
Naj ti nekdo stopi z lajtnge.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2020 ob 10:37
Ali je Tanja 44 17 še dosegljiva in še dela na liniji
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2020 ob 16:33
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Punca

Zopet je kriva Milka????
Ti pa po doooooolgih letih ugotoviš,da ni to to?Za to pa res ne rabiš klicarit,samo možgane je treba vklopit.
Naj ti nekdo stopi z lajtnge.

Se je oglasila bipolarna motenka, ki še po "desetletjih" hlastanja za šlogarcami ni vklopila možganov in še naprej RAJE PLAČUJE, KOT DA JI ZASTONJ FALIJO, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2020 ob 16:35

Originalno objavil(-a) gostika

Haj mene zanima. če je bila katera v kontaktu z Miro beli mag in Astro centra, ki se pojavlja v oddaji na NET tv. Včasih je zelo čudno oblečena in vedno izvaja neke rituale, jo je katera že kontaktirala?

Te njene cunje spadajo zraven,da folk bolj pali.Sicer ne poznam zadeve,ampak isti smorn je bil pri temu Deniju al kaj je ze,ko je strasil s tistim crnim plascem.Njegov propad verjetno pozna vsa SLO.

Tudi tvoj propad v zasvojenko z vedeževanjem zdaj pozna že vsa Slovenija!
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2020 ob 16:39

Meni sede če mi trofi na fifty:fifty, saj take pač ni da trofi 100%, jaz pri takšni še nisem bla.

Prvo kot prvo,ce imaš tapravo tetko,ki zna in obvlada,ne TROFI,ampak VIDI.
Si pa res smešna,da sploh greš k vedeževalki,ce je možnost 50:50.Nelogično,butasto in bolano.
Fifti fifti napoved ti lahko dam jaz in vsak drug.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Bipolarna motenka še kar sanja, da bo za devetimi gorami in devetimi vodami našla šlogarco, ki RES vidi, hahahaha!!!!
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2020 ob 16:45

Ker sem na forumu dolga leta in kljub temu, da izgublja osnovno noto ( verjamem pa da je nikakor NE bo ) naj sporočim sledeče. Da ne dolgovezi, na koncu se boste odločali Vi, le dogodki se morajo odvrteti. Ta konec je bil vse prej kot moja odločitev. Boleč in še da danes mi ga ni uspelo predelati. Edino upanje Milka, ta pa je videla vse v rožicah in vse v najlepšem redu. To sporočam zato, ker nisem edina s to izkušnjo. V premislek, ali se splača upati ( čeprav pravijo, da upanje umre zadnje) čudi dejstvo, da se pa dogodki tako razpletejo, da tudi zveneča imena odpovejo in da konca ki ga doživljam ni znal napovedati nihče. Moje sporočilo v Milki na 09044 05 boste našle le en veeelik nič, ki boli. Gospa z linije upam, da spremljate forum, prizanesite klicateljem , kajti bolečina in zlom ne odideta. Bi si Vi tega želela?

Ah daj no,pa ti nisi normalna.Razumem popolnoma,vsi smo imeli čustvene probleme,ampak ne pretiravat no.Zdaj je vse kriva neka Milka,ker verjames vse,kar ti kdo reče.Tudi brez Milke bi bila psihična razvalina,kot je videzi iz tvojega posta.
Vedno so za vse krivi drugi,nikoli pa sami ne prevzamemo odgovornosti.In za svoje muke krivimo Milko.Ker je tako lažje.
Verjemi,še veliko padcev bo,spada k življenju.Napovedi pa jemlji z rezervo.Moraš vseeno imeti realno sliko.Če vidiš,da nekaj ne gre in ne gre,je brezveze klicarit okoli,samo da slišiš to,kar želiš.Da bo vse OK in da bo vse pozitivno.
Lajf je včasih krut,tako je.Lekcija,celo življenje se učimo.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
Drugim tala nasvete, je pa sama ista ubožica, zasvojena z vedeževanjem in odvisna od "napovedi" praktično od vsake munje, ki nateguje folk s svojim bajanjem, hahaha! Ampak bipolarna motenka zdaj tala nasvete drugim, in to ona, ki je sama globoko v bolezenski odvisnosti in labilnem psihičnem stanju, ki bi potrebovalo bolnišnično zdravljanje!!!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Junij/2020 ob 13:11
Kdaj bo to ubogo zensce od gost.je odslo na ustrezno zdravljenje????Pa spame naj neha trosit po forumu,ce ze serje po gorumu s svojimi psihoticnimi izpadi.Tej se lobotomija vec ne pomaga,tale je ze prevec zdrsnila na dno vseh moznih psiho bolezni.Clovek prebere en post,pa je dovolj,so itak vsi isti.Poleg tega,tipicni znak:najprej ful smeh,cez sekundo pa udari na polno njena neuravnovesenost.Njeni posti povejo vse.Se mi ne smili,ni smesna,ni zalostna,je zlobna,tipicno za psihotike.A nihce od svojcev tega ne vifi?Upam,da ne bomo v cajtngih kdaj prebrali o kaksnem pokolu.Tale je sposobna vsega,saj ni pristevna.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Junij/2020 ob 20:46
Ojla,mene zanima,če so se komunuresničile kakšne napovedi od MT.Je preteklo že tolk časa,da bi lahko kdo kaj povedal o svojih uresničitvah ali če je zgrešila.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2020 ob 06:50
Na vaš nasvet kontaktirala Elizabeto iz Lenarta. Lizika me je po 17 minutah od obljubljenih 30 odslovila in razložila, da je v drugem sistemu. Sedaj se promovira pri nekem društvu za duhovnost in interpretira knjige. Bežite od nje.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2020 ob 07:38

Na vaš nasvet kontaktirala Elizabeto iz Lenarta. Lizika me je po 17 minutah od obljubljenih 30 odslovila in razložila, da je v drugem sistemu. Sedaj se promovira pri nekem društvu za duhovnost in interpretira knjige. Bežite od nje.

Nas nasvet?Ne se hecat no,saj pa vsi vemo,da je baba cist usekana. Ti pa rines k njej.Bravo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2020 ob 07:55
Res je baba usekana in to tako zelo, da boli. Najbolj na denar tako da ji nadzemeljska duhovnost kamor se je vpisala ne bo pomagala, žal.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide