![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Če pod "bolj uspešna" razumeš to, da se z novo partnerko prav tako ne razide, potem se kaže res v smeri, da je z novo partnerko bolj usklajen. Zdi se, da je v njej našel nekakšen poživljajoč ali tudi omehčajoč vir, sploh če je on bolj stroga, racionalna, obvladana oz. tehnična oseba. Morda ga/ju čaka tudi nekaj premetavanja, nemirne vožnje v skupni zvezi, vendar karte morda namigujejo, da bo vzrok tega nemira med njima nič drugega kot zamisel o poroki! Kakorkoli, za zdaj se pred njima kaže usklajeno nadaljevanje po skupni poti. Boš videla, kako bo! Lep pozdrav! MT |
||
![]() ![]() |
||
Maya
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro ali Moj Tarot. Če katera "začuti", da mi odgovori, bom vesela...
Vprašanje: mogoče se malo čudno sliši; so energije, ki jih zaznavam od ljudi plod neke moje interpretacije dogodkov ali so resnične? Po domače povedano, te lahko neka oseba tako energetsko pritegne, da v življenju obstaneš na mestu? Iz tega izhaja moje direktno vprašanje; 4 leta nazaj,moška oseba na R, se kdaj oglasi sam od sebe v bližnji prihodnosti (letos, pol leta),da razrešiva določena odprta vprašanja, mi obrazloži, zakaj se je umaknil? So bila takratna čustva zgolj z moje strani? Hvala |
||
![]() ![]() |
||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Spoštovani tarot,
hvala vam za odgovor, ki mi da misliti in se ravnati po vašem nasvetu..Prosim vas se za en vpogled, kako mi kaže v bodoče..(ljubezen, zdravje, otroci). Hvala za vašo prijaznost in razumevanje in čas lepo pozdravljam in ostale na forumu. |
||
![]() ![]() |
||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Originalno objavil(-a)
Pozdravljen tarot, veliko vprašanj za vas vsi pričakujejo odgovor in upanje na najbolje.. dovolite mi, da vam zastavim vprašanj kako se bo končala vojna z mojo bivšo ženo, katera ne izbira manipulacij in sredstev proti meni še več izkorišča in izrablja tudi najine otroke za maščevanje meni.. hvala za vaš odgovor, če boste uspeli mi odgovoriti.Lep pozdrav vsem na forumu. Vezan na moje vprašanje vam zgornji mail |
||
![]() ![]() |
||
radovedna
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Prosim, če mi lahko pogledate, če se bo kaj dogajalo na ljubezenskem področju
|
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kot sem že rekla, on se odmika, kar pomeni, da je tudi kontakt bolj kot ne nemogoč ... |
||
![]() ![]() |
||
Katarina
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Edina,ki mi je prav napovedala prihodnost je jasnovidka Sara,med skoraj vsemi omenjenimi na tem forumu.
|
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja, lahko se kaj pojavi, kaže se nek srednji rok. Je pa možnost spoznanja ali preko nekega družinskega člana ali v domačem okolju. Kljub temu, da trenutno ni najboljši čas za ta ljubezenska vprašanja, je za vas karta kar vzpodbudna, kar me veseli. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
A to ta na 0904411? |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Klicala pred leti,vse mimo.Poleg tega sem zagonila 10€,ker se sploh ni javila ona,ko pa sem vpradala,kdaj dela,pa je ta tako zavlacevala,da mi je pozrlo € za brezveze. |
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Tole vprašanje pa ni bilo zastavljeno ob najboljšem času in ga ni smotrno interpretirati. Poskusite kdaj kasneje. Da je prezgodaj (ascendent na prvih treh stopinjah), pomeni, da spraševalec odgovor čuti že sam in je uvid torej nesmiseln, ali pa da se odgovora ne da z gotovostjo zatrditi. Malo pojasnila za tiste, ki laično obsojajo, da smo tu sami šalabajzerji. :) |
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
To je tisti večni problem, ko ne znamo nikoli poslušati intuicije oz. razum prevlada. Lahko je pa tudi plod domišljije. Poglejmo, kaj pravi karta za tole vprašanje ... Uh, nič kaj posebnega ni glede čustev. Nič vzpodbudnega ne morem reči. Vi se precej osredotočate na dejstva iz preteklosti, ta imajo še velik vpliv na vas. Kaže se velik idealizem, konflikt med občutki in razumom. Žal se dejanska povezava ne obstaja. Včasih te telepatske povezave res obstajajo, se je tudi meni že zgodilo, ampak na žalost v vašem primeru bolj kaše na produkt misli. Raje se osvobodite, ker na splošno za ljubezen vam lepo kaže. Trdnost, zveza, vse bo. |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |