![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Metuljčica
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moj Tarot, bom v roku pol leta že gradila na novem razmerju, ki bo trajalo?
|
|
![]() ![]() |
|
Nova tu
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moj tarot
Prosila ni vas če mi pogledate kako se bo odvijala ponovna vzpostavitev partnerske zveze... Ne vem ali naj bolj vztrajam pri določenih zadevah ali naj postopoma prepuščam, ampak potem se bojim, da se bo ponovno nadaljevalo po starem. |
|
![]() ![]() |
|
stara članica
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Oja,
a bi bil kdo tako prijazen in mi sporočil številko od Bojana, sem iskala, pa žal ne najdem ![]() |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bojan0904448
|
|
![]() ![]() |
|
stara članica
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Gostja hvala :)
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
090 44 48.Bojan |
|
![]() ![]() |
|
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Karta ni najbolj ugodna za tolmačenje, ascendent je prezgoden, zato odgovor ni zanesljiv. Bolj slabo kaže, prepreke, on ostaja "doma", vi pa tudi. Ampak, kot pravim, ne moremo tega trditi z veliko gotovostjo. Bi se izplačalo pogledati kasneje. Zna se namreč zgoditi, da bo vozniško našel. Da bi bil to izgovor, ni videti. Naj pogleda kje okrog službe, ali nekje, kjer se ukvarja s kakšnimi hobiji ... |
|
![]() ![]() |
|
Natasa
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kaj pa izkusnje karmicno svetovanje špela ali pa svetovanje petra na fb..kaksne izkusnje
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pozdravljeni MT,ali mi lahko odgovorite, če se bo moj mlajši sin poboljsal v odnosu z menoj in možem.Hvala.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja11
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Tarot pozdravljen, tudi jaz bi imela vprasanje, ce lahko? Zanima me ali mi bo uspelo zalaufati lasten posel? Hvala in lep dan!!
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moj tarot,
Iskreno bi vas prosila, ce mi lahko poveste glede sluzbe. Sem ze dolgo casa brezposelna. Nekdo mi obljublja, da me no zaposlil. Prosim, ce mi lahko poveste, ali bo to izpolnil in kdaj. To mi je kljucno kdaj, ker cakam ze kar nekaj casa. Oz. V kolikor vidite, da to ne bo to, pa prosim ce mi lahko poveste kdaj dobim sluzbo (katerokoli). Hvala iz srca |
|
![]() ![]() |
|
Za astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kdaj pa se lahko zopet vprasa ce sedeaj ni pra i cas?
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |