![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Vsa cast za naivnost.Smpak glej,tut s tskimi kot je Zinka si je treba nabrat izkusnje,imas cist prav.Good luck |
||||
![]() ![]() |
||||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Vprašanje na str. 225. Iz kart je razbrati, da v službi ostaneš še naslednje leto. V osnovi so vse karte glede vprašanja pozitivne, tako da niti ni prostora za 'izgovarjanje', če se ne uresniči. V tem primeru nimam kaj reči. Edini odtenek, ki sem ga razbrala, je morda ta, da zna (ali je znala v preteklosti) obstajati nekakšna opozicija proti tebi (v delovnem kolektivu?), ki pa tokrat ne bo imela moči vplivanja (ali pa v bistvu niti ne veš zanjo). A kot rečeno, nočem, da se to sliši kot izgovor vnaprej. Po kartah se lahko napove le z "da". Upam, da bo tako. Lep pozdrav! MT |
||||
![]() ![]() |
||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Moj tarot,
Srcna zelja mi je postati mati. Mi lahko prosim pogledate, ali v naslednjem letu zanosim in kdaj v letu bi to bilo? Res najlepsa hvala. |
||||
![]() ![]() |
||||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Vprašanje na str. 226. Če ti karti človeka, ki mu drugi nazdravljajo in mu čestitajo, in človeka, ki mora bedeti (vstajati) ponoči, kaj povesta, potem je to to. O zdravju otroka ne gre dvomiti v nobenem primeru! Kar je možno, je, da rok poroda ne bo točno ta, ki je naračunan. Upam, da bo vse dobro! Lep pozdrav! MT |
||||
![]() ![]() |
||||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Moj Tarot,
Kako bo z mojo ljubeznijo? Bova imela srečno in trdno vezo? V mislih imam določeno osebo. |
||||
![]() ![]() |
||||
Nejc
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Moj Tarot res bi prosil za odgovor.
Odgovori skupaj z navedkom Nejc Odgovorbullet Objavljeno: včeraj ob 13:42 Moj tarot pozdravljeni! Hvala za trud, ki ga vlagate v stran. Mene zanima, ali se bodo finance uredili oz. se bodo realizirali večji prilivi denarja v tem mesecu oz mesecu decembru. Hvala |
||||
![]() ![]() |
||||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
NI MI JASNO KAKO BREZ KAKRNSNIH KOLI PODATKOV VAM TAROT ODGOVARJA NA PODLAGI ZGOLJ VPRAŠANJA...NEMOGOČE!!!!! |
||||
![]() ![]() |
||||
barbi
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
gost, pa še kako je mogoče. Meni se je zgodilo kot je videla v tarotu, če se ne motim....
|
||||
![]() ![]() |
||||
little star
Novinec ![]() ![]() Član od: 11/Marec/2017 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 9 |
![]() ![]() ![]() |
|||
Meni je Zinka tudi dobra, enkrat na leto grem k njej. Še kontakt: 051898370 LP |
||||
![]() ![]() |
||||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() ![]() |
||||
Rija
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Moj tarot prosim za vpogled.parnerstvo v prihodnosti.hvala iz srca.
|
||||
![]() ![]() |
||||
Rija
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() ![]() |
||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |