Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 20:21
Originalno objavil(-a) gost

Originalno objavil(-a) gostja

Ima kdo kontakt od Zinke mogoče?

Raje pridi k meni,ti kao slogam zastonj iz kofeta,te bom sprasevala razne crke,ce poznas koga z imenom ki se zacne na primer z J...in potem tako dalje,dokler ne obdelam cele abecede.
Meni osebno top na lestvici najslabsih.

Vprašal sem za kontakt, mnenje me ne zanima, ga že imam.

Vsa cast za naivnost.Smpak glej,tut s tskimi kot je Zinka si je treba nabrat izkusnje,imas cist prav.Good luck
IP IP shranjen Prijavi objavo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 20/November/2018 ob 23:21
Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot ali bom jaz v tej sluzbi ostala samo se letos, ali tudi drugo leto. Bom v roku 6 mesecev se vedno v tej sluzbi? Hvala Vam.Lp

Vprašanje na str. 225.
Iz kart je razbrati, da v službi ostaneš še naslednje leto. V osnovi so vse karte glede vprašanja pozitivne, tako da niti ni prostora za 'izgovarjanje', če se ne uresniči. V tem primeru nimam kaj reči. Edini odtenek, ki sem ga razbrala, je morda ta, da zna (ali je znala v preteklosti) obstajati nekakšna opozicija proti tebi (v delovnem kolektivu?), ki pa tokrat ne bo imela moči vplivanja (ali pa v bistvu niti ne veš zanjo). A kot rečeno, nočem, da se to sliši kot izgovor vnaprej. Po kartah se lahko napove le z "da".

Upam, da bo tako.
Lep pozdrav!
MT
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 00:43
Moj tarot,
Srcna zelja mi je postati mati. Mi lahko prosim pogledate, ali v naslednjem letu zanosim in kdaj v letu bi to bilo?
Res najlepsa hvala.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 01:26
Originalno objavil(-a) Otrok

Moj tarot, ali vas lahko prosim če pogledate ali bom jaz drugo leto postal oče in če bo otrok zdrav?

Vprašanje na str. 226.
Če ti karti človeka, ki mu drugi nazdravljajo in mu čestitajo, in človeka, ki mora bedeti (vstajati) ponoči, kaj povesta, potem je to to.
O zdravju otroka ne gre dvomiti v nobenem primeru! Kar je možno, je, da rok poroda ne bo točno ta, ki je naračunan.

Upam, da bo vse dobro!
Lep pozdrav!
MT
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 06:32
Moj Tarot,
Kako bo z mojo ljubeznijo? Bova imela srečno in trdno vezo? V mislih imam določeno osebo.
Nejc
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nejc Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 09:41
Moj Tarot res bi prosil za odgovor.
Odgovori skupaj z navedkom Nejc Odgovorbullet Objavljeno: včeraj ob 13:42
Moj tarot pozdravljeni! Hvala za trud, ki ga vlagate v stran.

Mene zanima, ali se bodo finance uredili oz. se bodo realizirali večji prilivi denarja v tem mesecu oz mesecu decembru.

Hvala
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 16:44
Originalno objavil(-a) Gost

Moj Tarot,
Kako bo z mojo ljubeznijo? Bova imela srečno in trdno vezo? V mislih imam določeno osebo.

NI MI JASNO KAKO BREZ KAKRNSNIH KOLI PODATKOV VAM TAROT ODGOVARJA NA PODLAGI ZGOLJ VPRAŠANJA...NEMOGOČE!!!!!
barbi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom barbi Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 16:46
gost, pa še kako je mogoče. Meni se je zgodilo kot je videla v tarotu, če se ne motim....
little star
Novinec
Novinec

Član od: 11/Marec/2017
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 9
Odgovori skupaj z navedkom little star Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 16:53

Ima kdo kontakt od Zinke mogoče?

Raje pridi k meni,ti kao slogam zastonj iz kofeta,te bom sprasevala razne crke,ce poznas koga z imenom ki se zacne na primer z J...in potem tako dalje,dokler ne obdelam cele abecede.
Meni osebno top na lestvici najslabsih.

Vprašal sem za kontakt, mnenje me ne zanima, ga že imam.

Vsa cast za naivnost.Smpak glej,tut s tskimi kot je Zinka si je treba nabrat izkusnje,imas cist prav.Good luck

Meni je Zinka tudi dobra, enkrat na leto grem k njej.
Še kontakt: 051898370
LP
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 17:13
Originalno objavil(-a) barbi

gost, pa še kako je mogoče. Meni se je zgodilo kot je videla v tarotu, če se ne motim....
ME VESELI VENDAR BREZ IMENA DAT.R.BREZ DA TE VIDI..SAMO VPRASANJE..HM..ZANIMIVO.
Rija
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Rija Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 17:15
Moj tarot prosim za vpogled.parnerstvo v prihodnosti.hvala iz srca.
Rija
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Rija Odgovorbullet Objavljeno: 21/November/2018 ob 17:17
Originalno objavil(-a) Rija

Moj tarot prosim za vpogled.parnerstvo v prihodnosti.hvala iz srca.
mislim najino razumevanje v prihodnosti.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide