![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro,moj tarot,
nisem dobila odgovora,če se v letu 2019 selimo v hišo. Hvala |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Hvala vam astro😊 |
||
![]() ![]() |
||
KaLe
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja ali bova do konca tega leta z osebo D in jaz K postala spet par ? Ali najkasneje do kdaj ? Ali bom sla k njemu nazaj zivet ?
|
||
![]() ![]() |
||
KaLe
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro - postala spet par srecen do konca tega leta D in K? Ali v zacetku naslednjega leta? Ker se se do danes nisva pogovorila in dol vsedla in dorekla stvari. Upam da sem kaj priponogla zdaj vec ce se kej vid?
Hvala in lp |
||
![]() ![]() |
||
Astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Možnosti za to niso nič kaj obetavne. Slaba preddispozicija za odnos, pri vas pa se pokažejo velike iluzije. Nič kaj zagret za pogovor se ne zdi, tudi, če bi ga vi vzpodbudili, bi se izmaknil. Vse kaže na to, da je ta vlak odpeljal. |
||
![]() ![]() |
||
KaLe
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Torej ni za pricakovat da se bo nadaljevala z exa ali otrok prisel na plan? Lp
|
||
![]() ![]() |
||
KaLe
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zveza*
|
||
![]() ![]() |
||
KaLe
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sicer iskreno povedano kaze drugace bolj pozitivno, zato sem vprasala kaj bi se karte povedale :)
Najlepsa hvala vseeno |
||
![]() ![]() |
||
Nova tuki
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Lepo pozdravljeni. Astro se lahk men pogledate?
Oseba D, kaksne namene ima z menoj naprej, kaze kaksna ponovna selitev? In utrjena zveza ? Lep vikend, hvalaaaa |
||
![]() ![]() |
||
Za astro
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ali bom mojega prijatelja videla v novembru? Ali v decembru 2018? Izgubil je voznisko. Uradno. Upam da je kaj boljsi cas za vprasanje. Hvala
|
||
![]() ![]() |
||
Anastassja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Astro, anima me ali bo mnenje strokovnjaka meni v prid hvala
|
||
![]() ![]() |
||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Vprašanje na str. 227. Odgovor kart na to vprašanje je najbrž zelo odvisen od okoliščin, ki jih poznaš ti. Iz kart kar kliče nekaj v stilu "beži stran!", a kako se to nanaša nate? Če ti posel že laufa in sprašuješ, ali bo vzletel, potem težko temu pritrdim glede na karte. Če pa si v situaciji, kjer razmišljaš o svojem poslu kot rešitvi iz nekih zdajšnjih okoliščin, potem so karte zares rekle: ja, pojdi na svoje, ker tu, kjer si, se vse podira (seveda, v prenesenem pomenu), iluzij ni več, bolje ti bo, da greš. Mogoče še namig, da bodi skrbna pri pregledovanju dokumentacije, pogodb, dobavnic, ponudb, zapiskov itd., kar je tega. Upam, da uspe najbolje! Lep pozdrav! MT |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |