Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 12:46
Astro,moj tarot,
nisem dobila odgovora,če se v letu 2019 selimo v hišo.
Hvala
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 12:47
Originalno objavil(-a) Astro

Originalno objavil(-a) Gost

Astro in mpj tarot ali mi pogledate ce bo pritozbi ki jo je podala sodelavka ki jo nadomescam ugodeno in bo dobila bolnisko za polni delovni cas? Ker pomeni da bi jaz delala spet nazaj za polni delovni cas.

Kot kaže, vam je situacija zelo naklonjena in boste res delali polni delovni čas.

Hvala vam astro😊
KaLe
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom KaLe Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 12:58
Ja ali bova do konca tega leta z osebo D in jaz K postala spet par ? Ali najkasneje do kdaj ? Ali bom sla k njemu nazaj zivet ?
KaLe
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom KaLe Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 13:12
Astro - postala spet par srecen do konca tega leta D in K? Ali v zacetku naslednjega leta? Ker se se do danes nisva pogovorila in dol vsedla in dorekla stvari. Upam da sem kaj priponogla zdaj vec ce se kej vid?
Hvala in lp
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 13:33
Originalno objavil(-a) KaLe

Astro - postala spet par srecen do konca tega leta D in K? Ali v zacetku naslednjega leta? Ker se se do danes nisva pogovorila in dol vsedla in dorekla stvari. Upam da sem kaj priponogla zdaj vec ce se kej vid?
Hvala in lp

Možnosti za to niso nič kaj obetavne. Slaba preddispozicija za odnos, pri vas pa se pokažejo velike iluzije. Nič kaj zagret za pogovor se ne zdi, tudi, če bi ga vi vzpodbudili, bi se izmaknil. Vse kaže na to, da je ta vlak odpeljal.
KaLe
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom KaLe Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 13:35
Torej ni za pricakovat da se bo nadaljevala z exa ali otrok prisel na plan? Lp
KaLe
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom KaLe Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 13:36
Zveza*
KaLe
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom KaLe Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 13:37
Sicer iskreno povedano kaze drugace bolj pozitivno, zato sem vprasala kaj bi se karte povedale :)
Najlepsa hvala vseeno
Nova tuki
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nova tuki Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 13:41
Lepo pozdravljeni. Astro se lahk men pogledate?
Oseba D, kaksne namene ima z menoj naprej, kaze kaksna ponovna selitev? In utrjena zveza ?
Lep vikend, hvalaaaa
Za astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Za astro Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 17:35
Ali bom mojega prijatelja videla v novembru? Ali v decembru 2018? Izgubil je voznisko. Uradno. Upam da je kaj boljsi cas za vprasanje. Hvala
Anastassja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Anastassja Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 18:10
Astro, anima me ali bo mnenje strokovnjaka meni v prid

hvala
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 24/November/2018 ob 18:54
Originalno objavil(-a) Gostja11

Tarot pozdravljen, tudi jaz bi imela vprasanje, ce lahko? Zanima me ali mi bo uspelo zalaufati lasten posel? Hvala in lep dan!!

Vprašanje na str. 227.
Odgovor kart na to vprašanje je najbrž zelo odvisen od okoliščin, ki jih poznaš ti. Iz kart kar kliče nekaj v stilu "beži stran!", a kako se to nanaša nate? Če ti posel že laufa in sprašuješ, ali bo vzletel, potem težko temu pritrdim glede na karte. Če pa si v situaciji, kjer razmišljaš o svojem poslu kot rešitvi iz nekih zdajšnjih okoliščin, potem so karte zares rekle: ja, pojdi na svoje, ker tu, kjer si, se vse podira (seveda, v prenesenem pomenu), iluzij ni več, bolje ti bo, da greš. Mogoče še namig, da bodi skrbna pri pregledovanju dokumentacije, pogodb, dobavnic, ponudb, zapiskov itd., kar je tega.

Upam, da uspe najbolje!
Lep pozdrav!
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide