![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Rinaa
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ste pozabili name? Prosim? |
|
![]() ![]() |
|
Kathrine
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Tarot prosim za odgovor, ali bova z moskim oseba D nadaljevala skupno zivljenje in kdaj ? Lp
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pa dobr kolkrat boš še vprašala? Ti je odgovorila, da ne kaže dobr. Ti pa še kar. Jaooo. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Joj,si trda.Ne mi zamerit,pa kje ti zivis.Tip je srecen,da se te je resu,ti pa prbijas o otroku in da bos z njim.Dej nehi zivet v nekem svojem svetu.Za tvojo situacijo clovek sploh ne rab bit vedezevalec,ze v tvojem vprasanju je vse izsiljeno.Kokr je napisala astri tarot,bi jz isto napisala,s tem,da ona fejka svoje vedezev.znanje.Cist logicen odgovor bi ti dal se petletni otrok,glede na tvoje vprasanje.Noben normalen dec ne zeli imet opravka s tako histericno in vsiljivo bejbo.Kak otrok,lepo te prosim,sama si najprej poslihtaj mozgane in lajf. |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bravoooo gostja za zgornji post
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
|
Petra
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Vprasala sem za sluzbo ali bojo kaksne premestitve ali ostajam na istem delovnem mestu..
|
|
![]() ![]() |
|
spectrum
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Astro ali MT, prosim vaju, če bi lahko pogledale za fizično in psihično zdravje za nečaka.., hvala
|
|
![]() ![]() |
|
Nova tu
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Astro in Moj tarot
Obema sem postavila enako vprašanje. Astro mi je dala vzpodbudu, torej dobre obete v ponovni vzpostavitvi odnosa za naprej, Moj tarot mi je pa obrazložila zakaj. Vsaka po svoje imata prav, s to razliko, da je druga torej Moj tarot veliko bolj] tu obširna.... V končnem rezultatu je odnos na močni tehtnici, ki se nagiba v moj minus. Hvala obema. Obe sta videli prav, kot zadnje.. Če mi bo tehtnico uspelo uravnotežit je pa veliko vprašanje. Tudi če ne, se ne bom sekirala. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A ti se kr sanjas??? |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
To ni mozno.Punca,salo na stran,ti bos zbolela,dobesedno.Spravi se k sebi,izgubila si stik z realnostjo.Vsi smo imeli ljubezenske tezave in nosimo breme,ampak zblazneti pa tudi ne mores.Na silo nic ne gre,sprijazni se.Ko bos prebolela,bos videla,da je bilo skoda zivcev in vsega.Smo dali tudi to skozi,ampak potrebujes cas,da to dojames. |
|
![]() ![]() |
|
Nova tu
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Joj gostja sem že prebolela nazaj. Tudi silim se ne, to se ne da in tudi zakaj bi se. In ne vem zakaj se ti siliš z nekimi svojimi, nisem te nič vprašala, a je prav.
|
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Vprašanje na str. 227. Iz kart najverjetneje sledi, da človek obljubo izpolni. Resnici na ljubo, če bi sama videla karte, bi morda lahko pomislila, kot da bo lepo obljubljal, potem pa stisnil rep med noge. Hočem reči, da je en element v kartah, ki bi znal biti moteč in bi interpretacijo obrnil na glavo. A se mi zdi, da je ta 'moteča' karta (karta neiskrenosti, prevare, izdaje, egoizma itd.) tukaj bolj v funkciji določitve časa, torej odgovarja na vprašanje 'kdaj'. Resda ne datumsko, ampak v smislu, da se to z zaposlitvijo zgodi, ko se nekaj izprazni, ko se nekaj odnese kam, mogoče preseli. Predstavljaj si, da morajo pripraviti prostor, kamor bodo lahko tebe umestili, ali pa mora ta človek opraviti kake take zadeve, odstraniti, odnesti kaj (material, dokumentacijo, šaro ...). Nekoliko bolj ostra interpretacija bi lahko bila, da morajo najprej nekoga odpustiti ali počakati, da odide, da boš ti lahko prišla. Nagibam se torej v smer, da obljubo dobiš izpolnjeno, kdaj? Ko bodo stvari odnešene, prenešene, počiščene itd. Upam, da bo šlo v dobro smer! Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |