![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sara in Bojan sta neprekosljiv par na šlogar sceni.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Povezovat Bojana s tako nesnago kot je sm je mim.
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ali morda kdo ve ali je Vladimir že bil v Ljubljani v teh dneh ko je bilo sporočeno s strani Gošće.
Je edini ki mi je prav videl situacijo |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Jaz ne razumem kaj se vi konstantno tukaj prepirate? Ce nekdo meni vidi, ne pomeni, da bo odgovarjal drugemu. Zdaj ce je meni vredu Selena, ne pomeni da sem Selena. Ne razumem, zakaj taksni sovrazni govori. Glede Vladimirja imam zal zelo slabo izkusnjo, na zalost mi je povedal vse mimo. Pa ne pomeni, da mogoce ne odgovarja drugemu ane. Glede Bojana, bom rekla, da sem ga kontaktirala samo za eno zadevo in mi je hitro in jedrnato povedal. Pravilno je napovedal, je pa res da je bila samo ena zadeva, bomo vidli kako bo z drugimi, ko ga bom kontaktirala.
|
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Da, zna povzročati če že ne težave, pa vsaj nevšečnosti. Zdi se, da sta bila precej prepletena, mogoče ne toliko romantično kot v nekem smislu 'soodnosno', 'soodvisno', najbrž bolj z njegove strani, saj je razbrati, da mu je 'presekanje' zveze odvzelo nekaj, kar je njemu psihično, osebnostno zelo pomembno. Zato zanj ni mala malica kar tako zaključiti. Zdi pa se, da energijo za nadlegovanje črpa iz skritosti vajine zveze, iz molka, kot da bi te s tem rad držal v šahu. V soočenju z njim se je pokazala karta odločnega, 'jeklenega', dominantnega moškega. Ni nujno, da se boš morala zateči po pomoč k takemu moškemu. Sporočilo je v tem, da se njegovemu nadlegovanju lahko zoperstaviš samo z 'moško energijo', z moško odločnostjo, trdnostjo, prisebnostjo, logiko (njemu je manjka zaradi razburjenosti in užaljenosti), tudi z brezčutnostjo ter minimalnim zapletanjem z njim (ne nasedaš njegovim foram, izsiljevanjem ...). Nekako ga moraš nehati gledati kot ženska - ženska ima ponavadi vedno ena vratca malo še priprta ... za vsak slučaj. Temu se moraš upreti: zadnja beseda mora ostati zadnja. Od tu dalje se zadeva zna umiriti. Upam, da gre v dobro smer. Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Osredotočila sem se samo na podobo 'videti nekoga', kot si zapisala, in pokazale so se karte, ki za razumevanje svojega sporočila zahtevajo 'gledanje, videnje' (le da ne v smislu 'videnja v sanjah' ipd., ampak kar lepo konkretno). Torej, karte podpirajo napoved, da ga vidiš. Zaenkrat ostanem pri tem, zavedaj pa se, da je variacij, kako ga boš/se bosta videla, lahko veliko. Upam, da bo tako, kot si želiš. Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Je kakšna vedeževalka v Novem mestu?
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pa kaj res nima noben izkusenj z spelo karmicno svetovanhe pa dar zivljenha-irena.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bravo! 👏👏👏 |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Jaz osebno nikol slisala zanjo.Kje si jo pa nasla? |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Na facebooku so obe pa se ena petra svetovanje duhovnost js sem klicala vse tri pa se cakam ce se kaj uresnici od tega..
|
|
![]() ![]() |
|
Ena
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Glede Bojana, meni je napovedal enako v razmaku nekaj mesecev. Identično, do besede natančno... Obakrat narobe, ker je bral preteklo energijo.. .Zanimal ga je datum rojstva ali vsaj leto in mesec... Verjetno ima svoj sistem beleženja...mene ne bo več slišal tako da mi je vseeno
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |