Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 12:50
Moj tarot imel se razgovor za sluzbo? Ali dobim novo sluzbo?
IP IP shranjen Prijavi objavo
Astro
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Astro Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 14:07
Originalno objavil(-a) Gostja

Astro in Moj Tarot. V četrtek imam razgovor za novo delovno mesto. Ali dobim službo?
Hvala.

Da.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 14:59
Originalno objavil(-a) Astro

Astro in Moj Tarot. V četrtek imam razgovor za novo delovno mesto. Ali dobim službo?
Hvala.

Da.

Hvala za odgovor. Javim.
Gosta
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gosta Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 15:00
Originalno objavil(-a) kolikostestare

Originalno objavil(-a) Anita

Astro 2x sem vas ze vprasala kako mi kaze glede resne veze, pa nikakor ne pridem do odgovora. Nazadnje ste rekli naj vprasam bolj konkretno. Torej, sem samska in me zanima ali bom se kdaj v resni vezi oz. partnerstvu. Ce da, kdaj priblizno. Ali kako naj bolj specificno vprasam?

Horarna astrologija lahko odgovori z da ali ne na krajši rok.

Hvala. Ali bom v letošnjem letu v resni vezi. Hvala

Tako zastavljeno vprašanje bo super. Poglejmo.
Kot kaže karta, se vas polašča neka samota, želja po partnerstvu, to se ni pojavilo zdaj, ampak je že nekaj časa tako ...
Žal je vaš signifikator slabo postavljen. Trenutno ni ugoden čas za začetek nove zveze, bolj se boste obračali vase in v preteklost, morda se pojavi kdo iz preteklosti in vam pokaže, da z njo še niste opravili. Odgovor je na žalost ne. Boste pa res razreševali določena vprašanja, ki se bodo dotikala odnosov na splošno. Če imate v mislih kakšno določeno osebo (sem še tako pogledala za dodatek, da vidim iz drugega zornega kota), tudi dobim negativen odgovor.

Javljam, da je bilo vse zgrešeno. Še dobro, da nisem padla pod vpliv vašega pisanja. Konec Oktobra sem spoznala super moškega, s katerim sva zdaj v vezi. Nimam kaj razreševati preteklosti, imava oba vse počiščeno. Lp

Super moškega spoznala in po parih tednih sta v vezi:))) Ljubica, oglasi se, ko boš kaj resnega doživela pa s temle 'super tipom' dejansko kaj dala čez.

Saj meni je vseeno, samo kake nedorasle trape ste babe, to ni res. Ni čudno, da imate totalne štale v odnosih in vsepovsod, če skačete drug po drugem kot slepe kure, vse na prvo žogo pa seveda na bazi fu*ka in praznih besed. Kot ene blesave pubertetnice. Ona je v 'vezi' - s tipom, ki ga pozna 5 minut:))))

Oglasi se kasneje, čez leta, draga moja, pa poročaj, kako super vama gre in kako super je tale tvoj tip:) Tega seveda ne boš storila:)

pa nisem nobena vedeževalka niti bralka kart ali česarkoli, spremljam pa tele debate in ta izjava 'spoznala super tipa in skočila v vezo' je pa res tak odraz plehkobe in otročjosti, da sem se morala oglasit.

Ne mislim dajat več nobenih komentarjev in se oglašat, me ne gane sploh, kaj takele punčare mislijo. Ampak za vaše dobro vam rečem - dejte malo odrast, no.

Toliko od mene. za kaj več je škoda energije.

Kot prvo pri 40ih nisem punčara, kot drugo sva oba zrela in nama je jasno, kaj si želiva. Ne pisat neumnosti.
KaLe
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom KaLe Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 15:33
Pozdravljeni. Hvala za odg. In da odpisem.. bilo je vse super, zato sorasujem.. proti koncu pa normalno da je bilo neuravnoveseno. Zato tud sprasujem. Je mozno da sva za silvestrovo ze skupaj ali kasneje ? Hvala
Lp
KaLe
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom KaLe Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 15:33
Originalno objavil(-a) KaLe

Pozdravljeni. Hvala za odg. In da odpisem.. bilo je vse super, zato sorasujem.. proti koncu pa normalno da je bilo neuravnoveseno. Zato tud sprasujem. Je mozno da sva za silvestrovo ze skupaj ali kasneje ? Hvala
Lp

Moj Tarot - odgovor.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 17:06
Originalno objavil(-a) gostja

Tarot oz.astro,spelji se se enkrat.Pismo,a bo kdo prijavil tole svinjarijo,ta manipulatorski gnoj,izmecek laze,prbija in dela samo sranje,z napacnimi "napovedmi"razbija druzine,obtozuje vsepovprek ljudi varanja brez dokazov,mesa drek in manipulira z ljudmi,mesa se v zdravstvene,psiholoske,psihicne probleme.A se ta nicvredni izmecek zaveda,kaksne posledice ima to njeno zezanje??Ne se hecat s takimi stvarmi,tu se konca meja.Sem zasledila neka vprasanja o operacijah,o psihicnem stanju nekih ljudi .....mislim,s kaksno pravico...

hahahahaha! shizofrenka ma spet peno na ustih!.pa to je že za umret od smeha!prbija 24/7 tlele ene blodne pol pa drugim očita da skos na forumu visijo,pa dej se norca deli iz same sebe!kdo je pa že kdaj delal samomor zarad šlogarc jaooo krelja!mislm, ja,nč čudnega.. ona sveto verjame da se od šlogarc vse izpolne zato k bi rada da bi ji našlogale desca hahaha! desca pa ni in ni ane!pa seksa tud ne- zato je pa od jutra do noči tlele gor in pljuva svojo kačjo slino!..pol se še druge obtožuje da pišejo sami seb sporočila ,je pa v resnic ona tista k piše po več postov hkrati, haha!v enem postu zmerja, u drugem pa prilepi smeškote k ploskajo in kao reče, ja, mačka se strinjam! sama seb govori mačka hahaha!pa desc je že zdavnj letu od nje stran, ma sama sreča zanj! pa še neki,upam da mi tarota ne bo zamerla ampak ko je odgovarjala tist glede operacije decembra al januarja, tist je bla 100procent shizofrenka!in je tarot padla na njeno foro.. pol pa shizofrenka napiše kao da je čist slučajno uletela na forum in vidla odgovor.. ja seveda,čist slučajn ane, sred noči,hahaha! ti si razcepljena osebnost!

pa še neki,ena ženska tlele se je izkazala glih toko prbita kt shizofrenka.. una k je pisala,da sta z descom skupaj od 1 novembra..mislm, kaka nesramnica nesramna! tarota ji je dvakrat odgovorila ker jo je ta ženska takrat še prosila..,in je dobila tud odgovor k se je u bistvu tud izpolnil.. ampak ženska čez en mesc pa pol uleti sem gor in začne gnojnico stresat kao da je vse faleno!pa je tarot objavla svoje odgovore,ženska pa še kr prbija da je use mim, pol se pa še neki afna z neko bedno angleščino k je več kt očitno ne obvlada..,ja ja sej, karma je prasica si jo ti takoj dobila po žnablah, nehvaležnica nesramna! mislm res ,kake ste ene ženske tlele, najprej prosjačte,pol se vam u bistvu še uresnič pol pa kr od nekod začnete zmerjat!--in vi si jemlete pravico podit druge ljudi dol s tlele, same se poberte kam,najbolš res da se u kako lukno skrijete.. nesramnice!
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 17:42
Originalno objavil(-a)

Originalno objavil(-a) gostja

Tarot oz.astro,spelji se se enkrat.Pismo,a bo kdo prijavil tole svinjarijo,ta manipulatorski gnoj,izmecek laze,prbija in dela samo sranje,z napacnimi "napovedmi"razbija druzine,obtozuje vsepovprek ljudi varanja brez dokazov,mesa drek in manipulira z ljudmi,mesa se v zdravstvene,psiholoske,psihicne probleme.A se ta nicvredni izmecek zaveda,kaksne posledice ima to njeno zezanje??Ne se hecat s takimi stvarmi,tu se konca meja.Sem zasledila neka vprasanja o operacijah,o psihicnem stanju nekih ljudi .....mislim,s kaksno pravico...

hahahahaha! shizofrenka ma spet peno na ustih!.pa to je že za umret od smeha!prbija 24/7 tlele ene blodne pol pa drugim očita da skos na forumu visijo,pa dej se norca deli iz same sebe!kdo je pa že kdaj delal samomor zarad šlogarc jaooo krelja!mislm, ja,nč čudnega.. ona sveto verjame da se od šlogarc vse izpolne zato k bi rada da bi ji našlogale desca hahaha! desca pa ni in ni ane!pa seksa tud ne- zato je pa od jutra do noči tlele gor in pljuva svojo kačjo slino!..pol se še druge obtožuje da pišejo sami seb sporočila ,je pa v resnic ona tista k piše po več postov hkrati, haha!v enem postu zmerja, u drugem pa prilepi smeškote k ploskajo in kao reče, ja, mačka se strinjam! sama seb govori mačka hahaha!pa desc je že zdavnj letu od nje stran, ma sama sreča zanj! pa še neki,upam da mi tarota ne bo zamerla ampak ko je odgovarjala tist glede operacije decembra al januarja, tist je bla 100procent shizofrenka!in je tarot padla na njeno foro.. pol pa shizofrenka napiše kao da je čist slučajno uletela na forum in vidla odgovor.. ja seveda,čist slučajn ane, sred noči,hahaha! ti si razcepljena osebnost!

pa še neki,ena ženska tlele se je izkazala glih toko prbita kt shizofrenka.. una k je pisala,da sta z descom skupaj od 1 novembra..mislm, kaka nesramnica nesramna! tarota ji je dvakrat odgovorila ker jo je ta ženska takrat še prosila..,in je dobila tud odgovor k se je u bistvu tud izpolnil.. ampak ženska čez en mesc pa pol uleti sem gor in začne gnojnico stresat kao da je vse faleno!pa je tarot objavla svoje odgovore,ženska pa še kr prbija da je use mim, pol se pa še neki afna z neko bedno angleščino k je več kt očitno ne obvlada..,ja ja sej, karma je prasica si jo ti takoj dobila po žnablah, nehvaležnica nesramna! mislm res ,kake ste ene ženske tlele, najprej prosjačte,pol se vam u bistvu še uresnič pol pa kr od nekod začnete zmerjat!--in vi si jemlete pravico podit druge ljudi dol s tlele, same se poberte kam,najbolš res da se u kako lukno skrijete.. nesramnice!

Kateri odgovor se je izpolnil? Spraševala sem za resno vezo, je napisala, da še dolgo ne in da sem obremenjena s preteklostjo. Jaz pa kmalu za to zgrešeno napovedjo spoznam moskega, s katerim sva v vezi. Ja, samo en mesec, a ker je en mesec ni veza? Vsak dan sva skupaj in super se imava. A je zate veza samo če skupaj živiva? Bolano, res. FALILA JE, pa pika. Požri se :) Eat yourself! Jaz grem pa z njim na beach! 😂
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 17:57

Kateri odgovor se je izpolnil? Spraševala sem za resno vezo, je napisala, da še dolgo ne in da sem obremenjena s preteklostjo. Jaz pa kmalu za to zgrešeno napovedjo spoznam moskega, s katerim sva v vezi. Ja, samo en mesec, a ker je en mesec ni veza? Vsak dan sva skupaj in super se imava. A je zate veza samo če skupaj živiva? Bolano, res. FALILA JE, pa pika. Požri se :) Eat yourself! Jaz grem pa z njim na beach! 😂

E? E? E? Kako gre pa tole skupaj? A nisi ti pisala o nekem moškem, ki je ful pod nekim stresom? Ne o nekom, ki ga boš šele spoznala? In si spraševala za odnos, kako se bo razvil? In te je 1. novembra povabil k sebi? Kar je MT nekak tud napovedala, da bo dober zaključek ali kako že? Kdo si potem ti, ki pišeš kritiko? A se mogoče izmišljuješ in skušaš blatiti druge?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 18:45
Pozzdravljena Moj Tarot in Astro,
imam eno vprašanje in vesel bi bil vajinega odgovora.Zanima me ali bom spoznal novo ljubezen po daljšem času samskega življenja saj je od ločitve že dve leti in se kar ne najde priložnost za spoznanje ženske osebe .Hvala za vajin odgovor in lep pozdrav
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 19:26
Originalno objavil(-a) Gost.ja

E? E? E? Kako gre pa tole skupaj? A nisi ti pisala o nekem moškem, ki je ful pod nekim stresom? Ne o nekom, ki ga boš šele spoznala? In si spraševala za odnos, kako se bo razvil? In te je 1. novembra povabil k sebi? Kar je MT nekak tud napovedala, da bo dober zaključek ali kako že? Kdo si potem ti, ki pišeš kritiko? A se mogoče izmišljuješ in skušaš blatiti druge?

Ne, jaz sem tista, ki je spraševala za resno vezo in sem konec Oktobra spoznala mojega, s katerim sem v vezi od. začetka Novembra. Pomešale ste ve. Tista je pisala da sta začela živeti skupaj, kot sem razunela, AstroTarot je pa napisala da se ji odmika ali ne vem kaj. Od nje, ki ne zna angleško, sem pa napisala parodijo. Ker greva v Decembru v tople kraje. Hvala za razumevanje in srečno :)
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/December/2018 ob 19:30
Jaz pa mislim, da je tule nastala cela zmeda, ne ve se več, kdo je kdo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide