Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 18:28
Ojla. Tudi mene zanima za tole gospo ce bi se jo dalo kako dobit in njen kontakt? In pa ce imate izkusnje se z gospo barbaro iz masrij? Ne dela vec po telefonu, samo osebno. Izkusnje z njo ? Hvala
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 18:30
Iz Smarij* Barbara. Izkusnje ? Ne dela preko telefona vec.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 18:34
Ima katera kakšne nove izkušnje z Seleno ali Maruško?
Metkaa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Metkaa Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 18:40
Moj tarot ali Astro

Jaz sem v tem trenutku zelo na dnu. Nikakor se ne morem pobrat, ta december je vso situacijo in čustveno stanje še zelo poslabšal. Počasi obupujem in ne vidim rešitve moje situacije. Kak nasvet?

Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:13
Seleno sem vprasala kdaj pride do srecanja z osebo. Pa je prejsnji teden ze potekla napoved. MaRuskina pa naslednji teden. Tako da javin kako in kaj. Enkrat mi je na dan toc o trofla. Upam da ima tokrat prav.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:14
Glede Barbare sem jaz ze obupala.Klicala sem jo pred nekaj meseci,rekla,naj poklicem cez teden dni,potem rece,da je zbolela,jo poklicem naslednjic,se ne javi,potem jo zopet klicem,zopet neki izgovori...mi je smotano klicarit nekoga in se metat na kolena.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:16
Originalno objavil(-a) Ss

Seleno sem vprasala kdaj pride do srecanja z osebo. Pa je prejsnji teden ze potekla napoved. MaRuskina pa naslednji teden. Tako da javin kako in kaj. Enkrat mi je na dan toc o trofla. Upam da ima tokrat prav.

Javite kako bo ce se je uresnicilo..
Ste klicali na 090 ali kot ma osebno ali pisno ?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:17
A imajo vsi stajerci tako navado,da recejo,da jim vedezevalka "trofi"?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:17
Ce meni se je dans takoj javila, ampak
Ne dela preko telefona, vse osebno.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:18
Originalno objavil(-a) gostja

Glede Barbare sem jaz ze obupala.Klicala sem jo pred nekaj meseci,rekla,naj poklicem cez teden dni,potem rece,da je zbolela,jo poklicem naslednjic,se ne javi,potem jo zopet klicem,zopet neki izgovori...mi je smotano klicarit nekoga in se metat na kolena.

Meni se je prej javila, ampak je povedala da po telefonu vec ne dela. Samo osebno.
Zato me je zanimalo ce ima kdo izkusnje in ce se je kaj uresnicilo?
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:31
Originalno objavil(-a) gostja

In tole je mentalno "zdravje" tele babnice, ki visi tule 24/7??? "Kličem, kličem še enkrat, kličem spet, kličem kasneje, kličem drugič ..." Ženska je nenormalno obsedena z vedeževanjem. Kakšno napoved neki hoče slišat? Da bo desc prišel nazaj? In to baje že več desetletij, kakor sama pravi. Naj mi kdo z resnim obrazom reče, da je to normalno ...
S
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom S Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:32
Zdaj sem klicala marusko in mi je srecanje prestavila na januar. Res vec nevem kdo bo kaj trofil. Marusko sem klicala na 090. Selenina napoved je prejsnji teden potekla.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide