Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:48
Najprej moras razcistiti v glavi,ce ti dejansko vidijo in preberejo iz kart ali ce ti resno dejansko mislis,da ti trofijo,oz.kakorkoli vi na stajerskem koncu recete
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 19:51
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Originalno objavil(-a) gostja

Glede Barbare sem jaz ze obupala.Klicala sem jo pred nekaj meseci,rekla,naj poklicem cez teden dni,potem rece,da je zbolela,jo poklicem naslednjic,se ne javi,potem jo zopet klicem,zopet neki izgovori...mi je smotano klicarit nekoga in se metat na kolena.

In tole je mentalno "zdravje" tele babnice, ki visi tule 24/7??? "Kličem, kličem še enkrat, kličem spet, kličem kasneje, kličem drugič ..." Ženska je nenormalno obsedena z vedeževanjem. Kakšno napoved neki hoče slišat? Da bo desc prišel nazaj? In to baje že več desetletij, kakor sama pravi. Naj mi kdo z resnim obrazom reče, da je to normalno ...

A ti si pa iz Polja pobegmila?
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 20:07

Originalno objavil(-a) Gost.ja

Glede Barbare sem jaz ze obupala.Klicala sem jo pred nekaj meseci,rekla,naj poklicem cez teden dni,potem rece,da je zbolela,jo poklicem naslednjic,se ne javi,potem jo zopet klicem,zopet neki izgovori...mi je smotano klicarit nekoga in se metat na kolena.

In tole je mentalno "zdravje" tele babnice, ki visi tule 24/7??? "Kličem, kličem še enkrat, kličem spet, kličem kasneje, kličem drugič ..." Ženska je nenormalno obsedena z vedeževanjem. Kakšno napoved neki hoče slišat? Da bo desc prišel nazaj? In to baje že več desetletij, kakor sama pravi. Naj mi kdo z resnim obrazom reče, da je to normalno ...

A ti si pa iz Polja pobegmila?

Saj že vemo, da se pogovarjaš sama s sabo in samo sebe sprašuješ in sama sebi odgovarjaš in s smeškoti ploskaš. Polje pa očitno kar dobro poznaš, glede na to da veš, kako se pobegne od tam.
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 20:08
Cuj ti nisi normalna. Vseeni je ce vidijo ali trofijo ali uganejo. Jaz sen samo napisala izkusnjo. Pa kaj tebi gre stajerski konec v racun?? Nevem
No kaj ti je

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 20:13
Cuj cuj cuj cuj
S
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom S Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 20:17
Fuksa prava si ja hahha
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 20:31
Originalno objavil(-a) Ss

Cuj ti nisi normalna. Vseeni je ce vidijo ali trofijo ali uganejo. Jaz sen samo napisala izkusnjo. Pa kaj tebi gre stajerski konec v racun?? Nevem
No kaj ti je

To se pa motis.Ti nimas razciscenih osnovnih pojmov,ce tako plitko mislis,da je vseeno,ce ti vidi ali ugane al ttofi,oziroma karkoli ze recete.Cuj
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 20:57
Zenska kaj tebi ni jasno ?? Te pa bpm napisala da ni pravilno napovedala. Ahhh
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 21:43
Originalno objavil(-a) Ss

Zenska kaj tebi ni jasno ?? Te pa bpm napisala da ni pravilno napovedala. Ahhh

Ti si se še malo nazaj s to noro žensko še ful razgovarjala, a ne? Glede vedeževalk na 090. In evo, to se ti pa zgodi, če se družiš s strupenim škorpijonom. Kaj si mislila, da se nate ne bo spravila? Da sta kao prjatle? Ženska je psiho in v momentu, ko ji ena pikica ne bo všeč, ti bo skočila v hrbet in te zaklala. Tako da veš, s kom si "prjatla".
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 22:13
Pozdravljeni moj tarot zanima me ce se mi oseba na crko d se javi...vidite kak kontakt ..hvala
Gost35
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost35 Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 22:16
Moj Tarot bi tud men lahko odgovorili ko sem pisal.. prosim
Lep vecer
Gostt
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostt Odgovorbullet Objavljeno: 06/December/2018 ob 22:57
Moj tarot, zanima me ce se oseba, ki jo imam v mislih, vrne v moje zivljenje. In kdaj?
Najlepsa hvala za odgovor.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide