![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Najprej moras razcistiti v glavi,ce ti dejansko vidijo in preberejo iz kart ali ce ti resno dejansko mislis,da ti trofijo,oz.kakorkoli vi na stajerskem koncu recete
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
A ti si pa iz Polja pobegmila? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Saj že vemo, da se pogovarjaš sama s sabo in samo sebe sprašuješ in sama sebi odgovarjaš in s smeškoti ploskaš. Polje pa očitno kar dobro poznaš, glede na to da veš, kako se pobegne od tam. |
|||
![]() ![]() |
|||
Ss
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Cuj ti nisi normalna. Vseeni je ce vidijo ali trofijo ali uganejo. Jaz sen samo napisala izkusnjo. Pa kaj tebi gre stajerski konec v racun?? Nevem
No kaj ti je |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Cuj cuj cuj cuj
|
|||
![]() ![]() |
|||
S
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Fuksa prava si ja hahha
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
To se pa motis.Ti nimas razciscenih osnovnih pojmov,ce tako plitko mislis,da je vseeno,ce ti vidi ali ugane al ttofi,oziroma karkoli ze recete.Cuj |
|||
![]() ![]() |
|||
Ss
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Zenska kaj tebi ni jasno ?? Te pa bpm napisala da ni pravilno napovedala. Ahhh
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost.ja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ti si se še malo nazaj s to noro žensko še ful razgovarjala, a ne? Glede vedeževalk na 090. In evo, to se ti pa zgodi, če se družiš s strupenim škorpijonom. Kaj si mislila, da se nate ne bo spravila? Da sta kao prjatle? Ženska je psiho in v momentu, ko ji ena pikica ne bo všeč, ti bo skočila v hrbet in te zaklala. Tako da veš, s kom si "prjatla". |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Pozdravljeni moj tarot zanima me ce se mi oseba na crko d se javi...vidite kak kontakt ..hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost35
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Moj Tarot bi tud men lahko odgovorili ko sem pisal.. prosim
Lep vecer |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostt
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Moj tarot, zanima me ce se oseba, ki jo imam v mislih, vrne v moje zivljenje. In kdaj?
Najlepsa hvala za odgovor. |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |