Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
MojTarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom MojTarot Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 00:14
Originalno objavil(-a) MojTarot

Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot imam vprasanje za doloceno osebo kaj vidite v zvezi z njim se bova kdaj intimna...l.p

Gospa, tu se vidi da se ta moski od vas odmika. Karta nakazuje, da on ni s custvi pri vas in tudi kemije ne cuti z vami. Je hladen in isce izgovore da se odmakne. Pri njem je lahko druga zenska, ki je custveno pri njej.
Vaju ne vidim v prihodnosti skupaj (v tem primeru tudi intimna ne).
Gospa, vas pa caka lepsa in boljsa prihodnost. Boste spoznali moskega ki bo za vas ne samo intimen, zanj boste kot kraljica.
Tu ne posvecajte toliko pozornosti, kajti, samo svoj cas in energijo trosite za tega moskega.
Vse lepse se vas caka z novo in bolj toplo osebo. Vec v naslednjem letu okrog meseca marca, aprila.
Do takrat pa uzivajte.

Zelim vam vse dobro in veliko ljubezni v novem letu.
MT

Prehitro sem poslala, Ali je pri vas to samo afera, ker vidim da zveza med vama ni. Zveza ni in ne bo.
Je mozno gojitev custev do druge zenske, lahko je nova zenska ali zenska s preteklosti?

Vse dobro.

MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 01:29

Astro, Moj tarot,
zanima me,če se v letu 2019 invalidsko upokojim.Bojo kakkšne težave.

Karte kažejo, kot da je teren za upokojitev po tvoji želji pripravljen, in zdi se, da do tega zares tudi pride, se pa pokaže tudi nekaj v smislu zapleta, kot da bi kdo hotel ugovarjati ali protestirati, in to morda tik pred zdajci. Sporočilo kart je zato lahko tudi to, da se ne smeš pustiti oz. se moraš postaviti zase (ne verjeti samo na besedo, ne delati zaključkov brez dejstev, nič na lepe oči ipd.). Edino ta element je bil v kartah moteč, ostale karte so odgovorile z "da".

Upam, da bo šlo v redu.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 01:31
Originalno objavil(-a) Ggg

Moj tarot,
Ali bom za silvestrovo sama doma ali v kaksni dobri druzbi s kom kjerkoli?
Lepa hvala

Razmere glede same sebe ti najbolje poznaš in zato tudi najbolj realno lahko sama predvidevaš, ali boš sama doma ali s kom. Če pa že odpremo karte, pa so pokazale, da možnost povabila na silvestrovanje kam drugam (ven) je, zdi pa se, da boš morala biti tudi previdna, recimo glede pijače, mraza ipd., torej zdravja v najširšem pomenu.

Boš videla, kaj bo.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 01:33

Moj tarot,Astro,
prosim,če vidita kako bo z bolniškim staležem,so nakazane težave,ali se kaže podaljšanje.
Hvala

Navajam samo možnost, ki se jo da razbrati iz kart. Zdi se, da enoznačnega odgovora ni, kar interpretiram tako, da je podaljšanje možno, čeprav ni potrebno. Torej, lahko, da ti podaljšajo, ampak kot da v smislu "V redu, pa dajmo še za en mesec".

Boš videla, kako bo.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 01:37

Moj tarot imam vprasanje za doloceno osebo kaj vidite v zvezi z njim se bova kdaj intimna...l.p

Ne kaže obetavno. Kar je bilo, je morda bilo lepo, a zdi se, da je šlo v pozabo. Odprle so se tudi nezmotljive karte prepira. Sta se sprla, se prepirata? Ali pa morda prepir še sledi? V končnem razpletu se vidi odhajanje, lahko v smislu preselitve ali pa, da (če gre za poročeno osebo) se vrne k svoji družini in to bo to.

Boš videla, koliko je na tem.
Lep pozdrav!
MT
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 09:41
Moj Tarot, se mi kaj kaze v letosnjem letu kaksna selitev k osebi ki jo imam v mislih ali naslednje leto v zacetku? Hvala, lp
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:00

Moj Tarot, se mi kaj kaze v letosnjem letu kaksna selitev k osebi ki jo imam v mislih ali naslednje leto v zacetku? Hvala, lp

Ko sem odprla karte,sem najprej videla neko zalost in hrepenenje ,enostavno,si si vbila v glavo,da motas biti s tem moskim,sploh ne vidis nic drugega in v mislih imas le njegovo blizino in selitev.Vendar...tukaj ne vidim selitve in tudi ne vidim,da bos z njim.Toliko za zdaj.

Upam na najboljse.
Lep pozdrav
Moj tarot
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:03
Moj tarot,

zanima me kaj bo z mojo novo vezo. Trajala je sicer samo 10 dni pa se je vrnil k bivsi. Jaz pa bi zelela biti z njim saj sem se v tem casu kar navezala oz zaljubila.
Hvala
Gostja33
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja33 Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:07
Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:28

Moj tarot,

zanima me kaj bo z mojo novo vezo. Trajala je sicer samo 10 dni pa se je vrnil k bivsi. Jaz pa bi zelela biti z njim saj sem se v tem casu kar navezala oz zaljubila.
Hvala

Iz situacije je mozno razbrati,da on gleda na vajin zaplet kot na napako oziroma nekaj,kar bi se moralo izbrisati.Custveno ni nikoli bil z vami,videti je,kot da ste vi bili tisti dominantni in nekako ste ga omrezili za kratek cas,ampak je hitro prisla streznitev z njegove strani.Po kartah sodec vidim zalost,tudi nikakor vaju vec ne vidim skupaj.
Vse dobro.

Lep pozdrav!
MT

Gostja3
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja3 Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:31
Hej, Moj Tarot se js bi eno vprasanje prosm.
Oseba (K, 1990) se vidi kdaj se bodo stvari odvile in presle na boljse, torej se bova pogovorila in nadaljevala kot treba ? Ali ne ? Lp
Hvala
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 09/December/2018 ob 10:37
Originalno objavil(-a) Gostja33

Moj Tarot ker ste redka ki mi prav pove bi vas res vljudno in iz srca naprosila, ce mi pogledate kako z nama z osebo A. Zelo se imava lepo sva v vezi ampak se kregava ker dosti hodi s kolegi na pijaco in niti me ne povabi v svoj dom. Zanima me ali nova zgladla te spore on ali me.ima resnicno tudi rad kot pravi in vcasih pokaze. Zelim.si namrec druzine on pa ke rad da gre vse pocasi in sva ves cas le pri meni doma. Se morda vidi selitev v prihodnosti k njemu v hiso ali greva cisto zase? Pa morda zanositev? Ce vam.lahko kam.posljem denar povejte ker sem kar precej vprasala. Lp

Kar butnila je karta odlocnosti in manipuliranja.Vse je v vasi glavi,vasa custva so trdna,ampak ste zelo zmedeni in zivite v svojem svetu.Realnost je cisto druga.On nima niti najmanjsega namena da bi z vami zacel resno,ne vidim nosecnosti ali selitve.Zivite v nekem mehurcku in njegovo zeljo po postelji in uzitkih enacite s custvi.On gleda na to povsem drugace.Vi enacite posteljo s custvi,ki pa jih pri njem ni,custev mislim.Vasa utopija o srecni vezi in prohodnosti z njim je samo utopija.Pomislite,zakaj ne zeli,da pridete v njegov dom.On nima niti najmanjsega namena,da bi zelel resno razmerje z vami.Upam da se razplete dobro.
Bo kaj na tem?

Lep pozdrav!
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide