![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Nastassja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Sem že nekaj let samska. Je kje moški zame? Kdaj ga spoznam? Ali bo samota moja stalnica?
|
|||
![]() ![]() |
|||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Odgovor za Nasti,da ne bom lepila postov tako dalec.Torej,vidim vas se vedno z njim.Kot da ne zelite in ne zmorete presekati tega vsega,ker vas custva do njega zadrzujejo.Raje boste stisnili zobe,trenutki z njim so za vas dragoceni.Njemu odgovarja kot je.Ceprav se zadnje case sprasujete o smislu in konstantno premlevate vse detajle,nimate moci in zelje,da bi odklopili.
Ni vidim nobene nove osebe.Je pa tako:tezko ste sami,potrebujete nekoga ob sebi,ceprav veste,da ni yo to in ste v njegovih oceh samo "pac ena,neka pac". Vse lepo in dobro. Lep pozdrav! MT |
|||
![]() ![]() |
|||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Zanimive karte,moram reci.Kot da ste se ze navadili na samoto.Ceprav,ce pogledam globje,vidim,da niste sami oziroma osamljeni.Ste v skupini ljudi,okoli vas so osebe,ki so vam blizu tako ali drugace.Mogoce sluzba,druzba,vidim druzenje in smeh ter dobro voljo in sproscenost.Na trenutke vam odgovarja tidta "samskost",na trenutke pa pogresate ob sebi nekoga,ko vidite pare v druzbi poleg sebe.Za zdaj ne vidim mobene osebe na custvenem podrocju kot da ste zablokirali in ste nedostopni.Bo kaj na tem? Lep pozdrav! MT |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Hvala vam za odgovor.
Je bil sicer pred leti zaljubljen vame vendar sem ga zavrnila saj sem bila takrat se porocena. Mi morda sedaj vraca... Se mi obeta v kratkem kaksna resnejsa zveza ali bom kar sama.... Sem psihicno precej slabo, zalostna pa me zanima ali se bom custveno pobrala in kdaj... Hvala |
|||
![]() ![]() |
|||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Nevetjetno kaj povedo karte.Torej,ni videti,da je bil zaljubljen v vas,to verjetno ne bo drzalo, bolj je slo za mosko razmisljanje,oziroma ce pogledamo zgodovinsko:bolj mu je slo za to, da dobi plen,ne za custva.Ne vidim ,da bi gojil kakrsnakoli custva,niti v preteklosti ne,tukaj se gre bolj za plen-lovec in moski ego,da pac nekaj mora osvojiti,doseci.Ni strahu,da bi slo za neko mascevanje,dalec od tega,niti ne razmislja mascevalno,zlobno,ampak bom rekla cisto spontano.Morate vedeti,da custev ne morete prisiliti.In ta film oziroma scenarij,ki ga imate vi fiksiranega v vasi glavi in predvsem vas pogled na celotno situacijo je popolnoma dtugaven kot kaze realna slika.Morda bi bilo fobro,da ga prenrhate idealizirati in dprejmete dejstvo,da ni nek nadclovek kot ga vidite samo vi.On ima popolnoma drugacen pogled od vas.Neobremenjen,bom rekla "na easy",uzivasko,brez custev,gleda le na sebe in svoje potrebe. Psihicno boste tako folgo dibki,fokler boste sami to dopustili.Bom rekla tako:koliko dte bi obremenjeni,on ni.Upam,da razumete.Zacnite delati na sebi.Ko se boste zaceli ceniti in zaceli zopet "normalno " razmisljati,vam bo slo boljse in boste kot prerojeni.Vidim, kot da ste se vdali v usodo.Skoda.Kot da vam neka pijavka dobesedno sesa vso energijo.Lepo se vidi v kartah kot nek vulkan,ki vas zeli pogoltniti.Ampak znate biti tudi borka,kot se vidi kot mec in ogenj.Samo sebe morate zopet najti,pa boste vstali kot feniks iz pepela. V bliznji prihodnodnosti ne vidim nic oprijemljivega,se mi zdi,da niste niti dovolj mocni za nekoga drugega,se tisto energijo,ki jo imate,je se vedno "rezervirana" za to vaso simpatijo.Iskati nadomestilo zanj je pa metanja peska v oci.Upam,da se obrno v pravo smer.Vse dobro. Lep pozdrav! MT |
|||
![]() ![]() |
|||
gostka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ali spoznam kakšnega moškega, ki me bo imel iskreno rad in ne bo obremenjen s preteklimi problemi - v smislu zavlačevanja odnosa, veze in reševanja teh potem na najinem odnosu. To sem doživljala v preteklosti in me je izmučilo ne morem povedati kako- in odločena sem,da je temu konec.
Zdaj si samo želim srečo v ljubezni s takšnim, ii me bo imel iskreno rad in bo pripravljen živeti odnos iskreno in dajati ljubezen v odnos in ga dejansko živeti v reali. Kdaj se to zgodi? res si želim tega neskončno. Hvala lepa. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Najbolje seveda na šlogarce na linijah 090. One vejo vse, celo več kot Google. Seveda vse prirojeno.
![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() ![]() |
|||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Kakšne izkušnje z vedeževalci iz skupin na fb? morda Rok vedeževalec?
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Kaj pa Mira Tahirovič, Maruška, Jelka? meni se zdijo te zelo dobre
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostika
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Moj tarot kaj meni kazejo karte glede osebe D ? Partnerstvo ?
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Jelka, odlicna! Vse je res kar pove, za prihodnost se nemorem rect se ni prislo tako dalec,.. ampak ostalo v piko vse pravilno! Cudo od zenske!!! Zelo dobra. Za marusko nevem se nisem probala. Eni jo kritizirajo. |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |