Avtor |
Sporočilo |
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:35 |
Originalno objavil(-a) Gostja
Pozdravljena moj tarot.
Prosim ce mi pogledate kaj se bo dogajalo med mano B in mosko osebo V.(80)?
Hvala |
Ko sem odprla karte,sem takoj opazila veliko hrepenenje s tvoje strani in veliko zeljo po ljubezni,varnosti,toplem objemu.Pri njem vidim neko zadrzanost,rezerviranost,mogoce rahlo neizkusenost ali neodlocnost.Bi,ampak ne upa.Se mi zdi,da bos morala ti narediti glavni korak,da malo pospesis zadevo.Custva so obojestranska,tu ni dvoma
Upam,da se razplete v pozitivno smer.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Tanci
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:40 |
Tarot, mi lahko pogledas kako se bo odvila zveza s tipom v katerega sem zagledana. Nekaj sva sicer ze mutila skupaj, pa nic konkretnega.
Hvala
|
IP shranjen |
|
Gost
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:43 |
Tarot, kaj m kaze glede zveze z osebo na D.
|
IP shranjen |
|
Gosty
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:52 |
Moj Tarot kaj se kaze med D in K ?
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:59 |
Originalno objavil(-a) Tanci
Tarot, mi lahko pogledas kako se bo odvila zveza s tipom v katerega sem zagledana. Nekaj sva sicer ze mutila skupaj, pa nic konkretnega.
Hvala |
Nekako mi vajine energije ne grejo skupaj,kot da je vmes neka nevidna ovira.Cuti se tudi njegova naklonjenost do tebe,trenutno je vse v zraku,zgodaj spomladi ni se znalo razviti v kaj vec.Upam,da bo kaj na tem.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Gost.ja
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 17:59 |
Originalno objavil(-a) Tezak nehaj
Pozdravljena moj tarot.
Hvala |
Se pretvarjati, da si nekdo drug in sprasevati v imenu nekoga drugega. Nic se ne bodogajalo, ce se prikazes zenski pred oci, se bo obrnila stran od tebe. Ker ima svoje dostojanstvo se ne bo ukvarjala s teboj, ker nisi vreden po vsem kar se naredil. Ceprav bi si zasluzil, da ti nekdo posteno vse vrne dvojno. Zdaj ves vse natancno. Stay away in daj mir zenski. Ker resnici na ljubo te zenska ne prenese vec. In ne pretvarjaj se na tem forumu, da si ona in potem sprasujes v njenem imenu. Ona zate ne bo nikoli vprasala. Si preteklost, pa se za tisto je velikanska skoda, da v preteklisti obstajas. Najlepse bi bilo, da te sploh ni nikoli spoznala. Zdaj VSe ves. Buzz off in daj mir. |
Ok, mogoče maš kake dobre razloge za te trditve. Ampak kje je logika, da se nekdo pretvarja, da drugim šloga, v resnic bi pa samo eno žensko rad nazaj dobil (kolikor razumem)? Zakaj bi šlogal drugim??? Pa še s krajo imena???
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 18:03 |
Originalno objavil(-a) Gost.ja
Pozdravljena moj tarot.
Hvala |
Se pretvarjati, da si nekdo drug in sprasevati v imenu nekoga drugega. Nic se ne bodogajalo, ce se prikazes zenski pred oci, se bo obrnila stran od tebe. Ker ima svoje dostojanstvo se ne bo ukvarjala s teboj, ker nisi vreden po vsem kar se naredil. Ceprav bi si zasluzil, da ti nekdo posteno vse vrne dvojno. Zdaj ves vse natancno. Stay away in daj mir zenski. Ker resnici na ljubo te zenska ne prenese vec. In ne pretvarjaj se na tem forumu, da si ona in potem sprasujes v njenem imenu. Ona zate ne bo nikoli vprasala. Si preteklost, pa se za tisto je velikanska skoda, da v preteklisti obstajas. Najlepse bi bilo, da te sploh ni nikoli spoznala. Zdaj VSe ves. Buzz off in daj mir. |
Ok, mogoče maš kake dobre razloge za te trditve. Ampak kje je logika, da se nekdo pretvarja, da drugim šloga, v resnic bi pa samo eno žensko rad nazaj dobil (kolikor razumem)? Zakaj bi šlogal drugim??? Pa še s krajo imena??? |
Najboljse,da ignoriras,ti posti so mimo,oseba ni cisto pri sebi,zivi v dvojem svetu in vec kot ocitno zmotno misli,da se svet vrti okoli nje.Kr neki obtozevat vsepovprek,zlivat neke psihoze
.ta forum ocitno prenese vse.
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 18:09 |
Originalno objavil(-a) Gosty
Moj Tarot kaj se kaze med D in K ? |
Predvidevam,da je zgornji post tvoj,ki sprasujes za osebo D.Vsaj pokazalo se je tako,ce pa ni tako,pa so ocitno neke cudne energije.Torej,takoj na zacetku lahko z veliko verjetnostjo recem,da se dobesedno vidi,kako je vlak odpeljal in izginja v daljavi.Stvar je zanj zakljucena,cuti olajsanje in vidim,kot da je na neki planini in koncmo diha povsem svobodno in brezskrbno.Ni videti,da bi zelel gledati nazaj,pocuti se,kot da je odvrgel neko breme .Zna biti kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Gosty
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 18:19 |
Originalno objavil(-a) Moj Tarot
Predvidevam,da je zgornji post tvoj,ki sprasujes za osebo D.Vsaj pokazalo se je tako,ce pa ni tako,pa so ocitno neke cudne energije.Torej,takoj na zacetku lahko z veliko verjetnostjo recem,da se dobesedno vidi,kako je vlak odpeljal in izginja v daljavi.Stvar je zanj zakljucena,cuti olajsanje in vidim,kot da je na neki planini in koncmo diha povsem svobodno in brezskrbno.Ni videti,da bi zelel gledati nazaj,pocuti se,kot da je odvrgel neko breme .Zna biti kaj na tem?
Lep pozdrav!
MT |
Ne tisti post ni moj zal za katerega sklepate.
In ne ni nic na tem. Tak da boljse da se enkrat boljse odprete? Ce se bo ta zveza se bolj utrdila ? Da tako raje vprasam :) ;)
|
IP shranjen |
|
Tezak nehaj
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 18:31 |
Originalno objavil(-a) gostja
Pozdravljena moj tarot.
Hvala |
Pa dobro,kako lahko nekoga obtozis brez bilokakih dokazov.Ti nisi normalna.Spravi de k sebi in nehaj sikati.Pusti ljudi na miru,kdo se bo sploh ukvarjal s tabo. |
Ker ga poznam, se kaj hujsega je naredil.
Hahaha ti se ocitno ukvarjas, pa te ni nihce prosil. Tako da pometaj pri sebi.
P.s. najverjetneje pa si ista oseba, ki se pod drugim nickom opravicuje in me napada, da bi se zakamufliral. Pa si tako butast da pisaris nekaj kar delas sam... torej ocitno se ukvarjas z mano, ce beres moje poste. Ker ce se ne bi ukvarjal bi jih mirno ignoriral.
Oni tip je enako na nizki ravni inteligence, da si ne skapira,da sam sebe zacika v takem butastem pisanju. In ko mu nekdo da pravi kobtra argument zali enako kot ti.
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 18:32 |
Lep pozdrav!
MT |
Ne tisti post ni moj zal za katerega sklepate.
In ne ni nic na tem. Tak da boljse da se enkrat boljse odprete? Ce se bo ta zveza se bolj utrdila ? Da tako raje vprasam :) ;) |
Tako,bom interpretirala popolnoma na novo,upam da bo sedaj bolj jasno in da bodo karte dale vec slik in odgovorov.
Nikakor ne morem razbrati cesa drugega,karte hocejo in silijo naprej s svojo zgodbo.Torej,nic kaj spodbudnih in ljubezenskih srecanj ne vidim.Enostavno nek moski bezi in se konstantno oddaljuje od tebe,posledicno diha drugace,svobodno in s polnimi pljuci.Kakorkoli obrnem karte,vedno ista ali podobna interpretacija.Nikakor vaju ne vidim skupaj.V nobeni sliki.
Upam na najboljsi razplet.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Ti si fake
Gost
|
 Objavljeno: 09/December/2018 ob 18:33 |
Pozdravljena moj tarot.
Hvala |
Ko sem odprla karte,sem takoj opazila veliko hrepenenje s tvoje strani in veliko zeljo po ljubezni,varnosti,toplem objemu.Pri njem vidim neko zadrzanost,rezerviranost,mogoce rahlo neizkusenost ali neodlocnost.Bi,ampak ne upa.Se mi zdi,da bos morala ti narediti glavni korak,da malo pospesis zadevo.Custva so obojestranska,tu ni dvoma
Upam,da se razplete v pozitivno smer.
Lep pozdrav!
MT
Ti si fake in lazes.
|
|
IP shranjen |
|