Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
hfzsaicailla
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom hfzsaicailla Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2019 ob 08:13
Hello. And Bye.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/November/2019 ob 11:14
Je bil kdo zadnje case pri Jelki Zalec?
Gostja 1
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja 1 Odgovorbullet Objavljeno: 12/November/2019 ob 12:28
Eh Jelka je en velik nateg bila pri njej pred 5 leti tudi ena zadeva se ni uresničila od njene napovedi sem ravno  danes poslušala posnetke na starem telefonu. Ima za vsako stvar če bo do takrat bo če ne bo pa to pol ne bo....To zame ni nobena napoved  škoda čas in denarja ..
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/November/2019 ob 12:59
Men je bila pa Jelka huda.Sem bila zadovoljna z njo,tut na konkretna vprašanja je imela prav,pa tut za enga tipa.Videla res ful detajle.
Gost.ja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost.ja Odgovorbullet Objavljeno: 12/November/2019 ob 15:21
Originalno objavil(-a) gostja

Men je bila pa Jelka huda.Sem bila zadovoljna z njo,tut na konkretna vprašanja je imela prav,pa tut za enga tipa.Videla res ful detajle.

Pheh! Jaka umetnost tebi zadeti glede tipa! Mislm, kater te bo pa resno jemal, motenko debilno! Jasno, da tko hlastaš za vedeževalkami, da dobiš vsaj malo fiksa fantazije, kako te kak desc povalja. Ker v reali si eno navadno skisano revše, zoprna do daske, pokvarjena do črev in zlobna, da še psi od tebe tečejo stran!
Ampak ti kar plačuj za falitke, haha! Raje plačam, kot da mi zastonj fali, buahahaha! Ja, fantazija tud stane, a ne. Če je v reali pojstla prazna!!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/November/2019 ob 16:14
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Pheh! Jaka umetnost tebi zadeti glede tipa! Mislm, kater te bo pa resno jemal, motenko debilno! Jasno, da tko hlastaš za vedeževalkami, da dobiš vsaj malo fiksa fantazije, kako te kak desc povalja. Ker v reali si eno navadno skisano revše, zoprna do daske, pokvarjena do črev in zlobna, da še psi od tebe tečejo stran!
Ampak ti kar plačuj za falitke, haha! Raje plačam, kot da mi zastonj fali, buahahaha! Ja, fantazija tud stane, a ne. Če je v reali pojstla prazna!!

Stara,tebi pa res dogaja
Še vedno.Ni videt konca.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/November/2019 ob 16:58
Originalno objavil(-a) Gost.ja

Ti je že kdo rekel,da si že počasi zelo dosadna s temi tvojimi izpadi?Ponavljaš se kot lajna...vedno iste besede,...zakaj časa,ki ga imate na razpolago na psihiatriji ne porabiš za kaj bolj koristnega.Delaj na sebi,poskušaj se psihično pozdravit,že konkretno dolgo traja to tvoje grozno mentalno stanje,pa je vedno slabše,namesto da bi napredovala,se ti ne zdi?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 13/November/2019 ob 13:27
" delaj na sebi" he, he  največkrat uporabljen  nasvet šlogarc.
Ženičke šlogarce si tu kar medsebojno srdito šlogajo in si dajejo  "dobronamerne" napovedi. Ne skrbi jih karma.
Od jeze so verjetno njuni kompi popljuvani. Ja  nepopustljive so te ženičke in res ni videti konca.
Ubogi forum.Hm
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/November/2019 ob 20:30
Moj tarot lepo prosim nujno za en vpogled glede zdravja...v ponedeljek imam ginekoloski poseg..operacijo...zanima me če bo vse potekalo brez zapletov...lepo prosim za odgovor..hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/November/2019 ob 21:51
Originalno objavil(-a) Gost

" delaj na sebi" he, he  največkrat uporabljen  nasvet šlogarc.
Ženičke šlogarce si tu kar medsebojno srdito šlogajo in si dajejo  "dobronamerne" napovedi. Ne skrbi jih karma.
Od jeze so verjetno njuni kompi popljuvani. Ja  nepopustljive so te ženičke in res ni videti konca.
Ubogi forum

Ti si ista bolnica kot gost.ja,zivis v svojem svetu zenick.Jooooooj,babnice,kako ste lahko tolk prf......
Ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Ss Odgovorbullet Objavljeno: 14/November/2019 ob 17:50
Uros vid fb... Najboljsi do zdaj...po misi 090 ki ne dela vec... Meni je dve zadevi v nulo, eno se cakam...trem prijateljicam pa tudi vecino ...se je vse zgodilo...pa se prostovolni prispevek... Ded je car!!!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/November/2019 ob 20:14
Če  imenuješ te dve, ki se stalno brezvezno haklata na tem foumu - ženičke, je tako kot da bi pljunil na žveplo ha, ha. Ni bolj zdravilnega za njiju, da  jih naslavljaš kot ženičke .Posebej alergična  za ta naslov  je seveda naša  vsem poznata na tem forumu-jeznorita.KrohotVelik%20nasmehKrohot
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide