Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava


Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 3960 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Vedeževalka Rabija
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Vedeževalka Rabija Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 00:40
Dober večer,

ob tedenski analizi tega, kar se o meni piše po spletu, sem ugotovila precej neresnic, ki krožijo o meni v povezavi z vedeževalko Safeto. Tako lahko tukaj in zdaj razčistim iz prve roke. Sem vedeževalka Rabija, ki z vedeževalko Safeto nimam ne osebnih ne poslovnih stikov, za njo sem slišala na forumih, kot je takšen, saj se večkrat piše, da sva ena in ista oseba, kar pa je popolno za lase privlečeno. Svojo dejavnost profesionalno opravljam od srede decembra 2011, prej sem to brezplačno počela za prijatelje in znance (tudi krompirja in jajc nisem vzela v zameno), prijavila sem jo mesec dni pred tem, tako da poslujem popolnoma legalno in s srcem. Morda kot dokaz navedem dejstvo, da sem zaradi prijave neke osebe, ki je v bistvu prijavila nekoga drugega in zraven še mene vrgla v isti koš, ta teden imela tudi sestanek na Tržnem inšpektoratu RS, po tem, ko sem jim po novem letu posredovala dokaze o tem, da vidim v prihodnost, da nisem povezana z nikomer drugim in da so vse moje storitve lepo razložene in v skladu s slovenskimi zakoni in predpisi. In ugotovili so, da je vse v redu in da lahko mirno nadaljujem s poslovanjem.

Sem daleč od tega, da bi se kakor koli hvalila in poveličevala. Tudi na tem forumu sem opazila, da je neka oseba pod vzdevkom vidovita Rabija pisala oglas za mene v tujem jeziku s povezavami, kar pa ni plod mojega dela in se mi zdi sramotno, da se kdo spušča na takšen nivo in blati ljudi, ki jih ne pozna. Ljudje, ki so bili v stiku z mano, lahko prosto predstavijo svoje izkušnje, ki bodo, predvidem, dobre, saj nisem imela ene same pritožbe ali prošnje za vrnitev denarja. Delo opravljam odgovorno in v skladu s predpisi in nezaslišane so razne primerjave v smislu, da sem v bistvu neka druga vedeževalka, tistih, ki niso bili v stiku z mano. Večim sem vedeževala brezplačno kot proti plačilu in še danes smo v stikih. Vedno sem tu za njih, in če bi bila beseda HVALA v EUR, bi bila najbogatejša Slovenka.

Upam, da sem zadevo dovolj razjasnila in da ne bom slišala več o grdih besedah, kako sva Rabija in Safeta ena in ista oseba. Sama sem takšna, da si ne bi nikoli niti drznila blatiti nekoga, ki ga ne poznam, saj je ferplay v mojem poklicu še kako pomemben.  Strankam vedno povem, kaj vidim, tudi če je slabo in jim pomagam priti do rešitev, tako da mi je ob opravljanju svojega dela toplo pri srcu. In srečna sem, če lahko svojo pozitivno energijo delim z drugimi.

Lep večer vsem skupaj in veliko sreče in ljubezni.

Rabija
IP IP shranjen Prijavi objavo
haidi
Zvest član
Zvest član


Član od: 16/Avgust/2011
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 221
Odgovori skupaj z navedkom haidi Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 00:47
Originalno objavil(-a) pikica99

Originalno objavil(-a) haidi

aha, tko ko slišim od drugih baje eni jokajo, drugi ne morejo brez njega pa hodijo skoz ko je v LJ......ne vem mogoč, ali si dovolj močna ali pa zaprta :))))
mogoč bi mogla še parkrat it.....hhehe
ojla...jaz še nobega nisem videla da bi jokal ali pa padel v trans.....Pomežik...tok o tem...si ti že bila kdaj?ojla ja možno, no meni je to kolegica rekla, da je kr jokala, in da so tudi tam zraven nje drugi isto.....ne vem. Jst še nism bila, nekak se mi zmerej izmuzne ko sem v LJ
IP IP shranjen Prijavi objavo
migrena
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom migrena Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 00:54
ima mogoče kdo izkušnje z vedeževalkami iz Kosmike? Enkrat sem se pogovarjala z Edito in je bilo zelo prijazna. Vendar ni mi pa toliko zadela. Je še mogoče katera klicala kakšno drugo vedeževalko? Zelo rada bi obiskala Stanko v Postojno. O njej sem slišala veliko dobrega. Ima katera dobre izkušnje z njo?

Je vam zadela točno na vaša vprašanja?
IP IP shranjen Prijavi objavo
migrena
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom migrena Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 00:56
Pozabila sem napisati cebelca, ali mi lahko priporočaš kako astrologinjo? Meni je še najbolj poznana Meta Malus, kaj pa ona? Za njo sem slišala full dobre, pa po eni strane da ne zna. Sem zmedena, če iskreno priznam.

IP IP shranjen Prijavi objavo
migrena
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom migrena Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 00:59
to sem našla o Meti Malus:

Osebne obravnave so na voljo
Naročate se lahko vsak delovnik med 14 in 19 uro .Na voljo pa vam je tudi telefonsko
svetovanje in pogovor
vsak dan od 14:00 ure dalje na
090 42 42

jaz jo bom poklicala:)
IP IP shranjen Prijavi objavo
opala
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom opala Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 01:03
Izkušnje z Meto M.

Pred leti je meta mojemu očetu napovedala, da bo imel prvega otroka deklico, naprej pa same fante. In tako se je tudi zgodilo. S tem, da sem jaz prva, moja brata pa sami fantje ...

Drugače sem pa jaz jasnovidna, če to lahko tako imenujemo ... Ampak vidim vse, samo za druge, za sebe pa nikoli nič. Včasih si želim da ne bi imela te sposobnosti ... Včasih je prehudo, včasih pa tudi gre. Zdržim. verjetno me boste sedaj imeli za čudno.
IP IP shranjen Prijavi objavo
zhabica
Zvest član
Zvest član
Avatar

Član od: 07/April/2009
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 286
Odgovori skupaj z navedkom zhabica Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 01:06
Krohot  Opala, hvala za popestritev večera, sem se od srca nasmejala..."moja brata pa sami fantje" KrohotKrohot
IP IP shranjen Prijavi objavo
JABUKA
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom JABUKA Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 01:08
nis čudna, vrjetn pa res znas. moja teta je šlogarca. pa je približn nkat na tedn moji matki iz kufeta napovedala kaj bo. d se bo od mojga fotra ločila, SPLOH NI NOBEN POMISLU ŠE NA TO! potem pa ona tega fotru ni povedala in je fotr čez en mesc dau za ločitu. enkat je pa u šalci vidla medvedka. pa je rekla da bo zdej kmal umru negdo na M. in res je. matkina sestrična Mojca. p enkat je mt šla k eni šlogarci u krško in se je mtka sm tm usedla pa ji ni nč o seb govorila...sm ime svoje ji je puvedala. pol je pa una kr začela kko je vidla k ji je u 7 razredu fotr umru pa kko bo njena sestra dobila raka p to... pa res je use             
IP IP shranjen Prijavi objavo
opala
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom opala Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 01:10
hej zhabica     moremo se mal tud smejat. želim ti lep večer.
IP IP shranjen Prijavi objavo
pikica99
Reden član
Reden član
Avatar

Član od: 13/November/2011
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 72
Odgovori skupaj z navedkom pikica99 Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 01:28
Originalno objavil(-a) cebelca

pikica99 kaj pa na liniji 090?si že bla pr kermu astrologu?
ojla-.....na tiste linije 090 ne kličem ,ker tam mi je res lari fariPomežik....ne nisem bila še pri nobeni astrologiji samo eni pravijo da so bolj realne kot tele šlogarce...Pomežik......
IP IP shranjen Prijavi objavo
hiacinta
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom hiacinta Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 05:02
Sem prebirala malo forum in prišla do zaključka: prosila bi Admina, da temo preusmerimo k jasnovidnosti. To je tema foruma.

Torej ima kdo od vas jasnovidne sposobnosti? Kajti sama se počutim v sanjah ujeto in vedno sanjam grozne stvari o vesolju in nezemljanih. Včasih se mi dogajajo čudne stvari. Ima kdo tukaj podobno izkušnjo? Ali kdo od vas vidi prihodnost, ali neke slike!?

IP IP shranjen Prijavi objavo
Miška
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Miška Odgovorbullet Objavljeno: 29/Januar/2012 ob 05:20
Prosim Admina foruma naslednje:
da ne moderira sporočila, ki sem ga pravkar napisala, ker sem resnično radovedna, kaj bo Rabija odgovorila na vse to.
Nenazadnje je to forum za jasnovidnost in mi uporabniki, stranke, ki nas ta tema zanima, bi radi vedeli, ali so določene osebe resnične, ali so le izmišljeni liki in ali govorijo resnico, ali pa se le sprenevedajo. Ne mislim nič slabega, le prepričala bi se rada. Hvala!
IP IP shranjen Prijavi objavo
<< Predhodna stran  od 3960 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Imate dovoljenje za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide