ponedeljek, 9.februar.2015 - 18:29

Jasnovidka Marta Marija Serdar: Barack Obama bo težko preživel konec svojega drugega mandata. Nanj bo izveden atentat.

Hrvaška jasnovidka Marta Marija Serdar je tudi leta 2015 podala napovedi za prihodnost. Ene bolj druge manj šokantne in/ali verjetne. Napoved o ameriškem predsedniku Baracku Obami je ena najbolj šokantnih.

Po mnenju Marte Marije Serdar obstaja velika verjetnost, da Barack Obama ne preživi konca svojega drugega mandata. Nanj naj bi bil izveden atentat. Vprašanje je, ali ga bo preživel. Obama naj bi imel energijo Kennedy-ja, ameriškega predsednika, ki je prav tako umrl v atentatu.

Ali Baracka Obamo čaka nesrečna usoda Johna Fitzgeralda Kennedy-ja, ali mu bo vendarle uspelo preživeti napovedani atentat?

barack_obama_j_f_kennedy

 

Marta Marija Serdar je v letošnji peti številki revije Jana z dne 3.2.2015 ponovno podala šokantne napovedi glede Slovenije, Evrope in sveta.

Če podamo nekaj zanimivih povzetkov njenih napovedi.

Leto 2015 bo leto iskanja kompromisov s ciljem preprečiti vojne.

Rusija bo kljub sankcijam izplavala iz recesije, a po drugi strani bo Evropa leta 2016 padla v novo, veliko recesijo, ki bo še večja kot je bila tista iz leta 1929. Denar več ne bo vreden skoraj nič, vrednost pa bodo imele nepremičnine, zemlja in voda – naravni viri.

Visoka tehnologija (tablice in podobno) po mnenju Marte Marije Serdar poneumlja ljudi. Otroke je potrebno ponovno vzgajati na bolj tradicionalne načine, brez tablic.

Leta 2015 bo povsod po svetu na oblast začela prihajati desna trda politična struja, ki bo delovala brez milosti. Zaradi tega bo leta 2016 prišlo do veliko vojn.

Rusija bo leta 2016 vodila aktivno politiko glede Ukrajine, predvsem v vojaškem smislu, in ne bo več spala, kar zadeva konflikt v Ukrajini, kot to počne sedaj. Rusija se bo povezala v veliki meri s Kitajsko in Indijo, Evropa bo zaradi tega prišla v situacijo, ko ji bo primanjkovalo energentov. Sicer bo EU trgovala z ZDA, a ne najbolj uspešno, saj ZDA skrbi predvsem lasten interes.

Slovenija po mnenju Serdarjeve dela po diktatu Bruslja in jo EU dojema le kot vir (cenejše) delovne sile, ki jo zahodne države EU potrebujejo. Majhne države so v EU le izpostave velikih, glavnih držav. Imeli bomo (imamo) sužnjelastništvo, ki je zapakirano v demokratično ureditev.

Marta Marija Serdar svari Slovenijo, naj niti v sanjah ne proda tujcem vode in zemlje, saj bodo tisti, ki bodo imeli to v lasti, v prihodnosti bogati.

Po mnenju Marte Marije Serdar bo Miro Cerar naredil tisto, kar sedaj  misli, da ne bo naredil. To bo naredil pod vplivom svetovalcev, ki imajo materialne koristi. Miro Cerar naj bi bil namreč človek, ki ne zna reči ne. Na koncu bo bil žrtev ravno Cerar, saj ga bo narod obtožil za razprodajo premoženja.

FOTO: Nebojša Tejič / STA

Mira Cerarja Marta Marija Serdar vidi v dobri luči, zdi se ji v redu človek, a svari, da bo proglašen za glavnega krivca za dogajanje v državi.

In sicer naj bi Miro Cerar ne mogel reči ne lobijem, ki se jim gre za prodajo družbenega premoženja, zato bo Cerar dopuščal razprodajo slovenskih dobrin, nato pa bo ravno on razglašen za glavnega krivca za to razprodajo.

Po letu 2016 se bo odprla steklenica, prišlo bo do spopadov, sploh takrat, ko bodo oblasti ljudem začele pobirati stanovanja, jih metati na cesto in jim odvzemati vse tisto, kar je potrebno za življenje.

Marta Marija svari pred jemanjem kreditov in prodajanjem lastnih dobrin. Ljudem svetuje naravnanost na zdravo prehrano. Če se bo Slovenija preusmerila v pridelavo zdrave prehrane, bo to lahko zelo dobro iztržila.

Marta Marija Serdar vidi uspeh Cerarja le v primeru, če bo ta sodeloval z mladimi, če bo upošteval svoje svetovalce, pa bo Slovenija propadla. Če bo Cerar poslušal svoje svetovalce, bo to poslabšalo stanje v državi.

Leta 2015 bo v Sloveniji veliko poplav, kasneje tudi požarov.

Marta Marija Serdar svetuje Sloveniji, da poskrbi za najrevnejše z odprtjem javnih kuhinj, tako da bodo imeli kje pojesti topli obrok hrane. Ljudem pa svetuje, da na balkonih in okoli stanovanj gojijo hrano, saj jo bodo potrebovali.

Glede evra je Marta Marija Serdar povedala, da Grčija odhaja iz evra. Nemčija bo sicer ponudila nov denar, a Grčija ne bo več trdna članica EU.

Grčija bo postala kot Velika Britanija. Uradno bo še članica EU, a bo veliko solirala in si ne bo pustila ukazovati.

Ne le Grčija. Tudi druge države se bodo po mnenju Marte Marije Serdar začele vračati k svojim nacionalnim valutam. Slovenija bo svoj slovenski tolar primerjala in uravnavala glede na švicarski franek.

Po mnenju Marte Marije Serdar bo morala tudi Slovenija odločno zahtevati odpis svojih dolgov in zagroziti z odhodom iz EU, če se v Bruslju s tem ne bodo strinjali.

Marta Marija Serdar Sloveniji svetuje, naj najprej uporabi vse metode za odpis dolgov, ko ji to uspe, naj odide iz Evropske unije in se nato poveže z Avstrijo. To naj bi bilo dobro tako za Avstrijo kot za Slovenijo, tega pa naj bi se veselila tudi Švica (vse države bi lahko v prihodnje tvorile neko področje, neodvisno od EU, tako kot je sedaj primer s Švico).

Po mnenju Marte Marije Serdar se mora Slovenija povezati z Avstrijo.

Marta Marija Serdar Sloveniji svetuje, naj se prikloni Avstriji, saj bo v zavezništvu z Avstrijo lahko močno profitirala.

zastava_avstrije

Po mnenju Marte Marije Serdar Janez Janša več ne bo šel v zapor.

V Sloveniji sicer ne bo vojne, bo pa prizadeta z begunci. Vse večje število beguncev bo povečalo nestrpnost do njih s strani Slovencev.

Marta Marija Serdar pravi, da bi se lahko Slovenija izognila prihodu beguncev z izgovorom, da je majhna država, ki je trenutno v krizi in si zato ne more privoščiti prevzema beguncev. Tako bi se zavarovala pred bremenom beguncev.

Marta Marija Serdar vidi proteste ljudi, ki bodo prišli na ulice, ko bo država želela dati tujcem slovensko vodo (koncesije za uporabo pitne vode). Ljudje bodo na ulicah jasno povedali, da vode ne dajo.

Na svetovnem področju je Marta Marija Serdar povedala naslednje.

Serum za ebolo je že pripravljen in ga bodo prejeli le bogatejši.

Čez nekaj let naj bi v vodo dali neko bolezensko učinkovino, katere cilj bo povzročitev bolezni s ciljem razredčiti svetovno populacijo ljudi, ki da jo je po mnenju svetovnih elit preveč. To bo povzročilo paniko.

Barack Obama bo po mnenju Marte Marije Serdar težko končal svoj mandat živ. Nad njim naj bi bil izveden atentat. Obama ima po mnenju Marte Marije energijo J. F. Kennedy-ja.

Tako kot Barack Obama naj bi bil v nevarnosti tudi papež Frančišek. Nevarnost zanj prihaja iz kurije, vendar Marta Marija Serdar pravi, da papeža Frančiška ščiti narod.

Tudi Papežu Frančišku grozi nevarnost. Iz kurije.

"Pope Francis Korea Haemi Castle 19 (cropped)" by Korea.net / Korean Culture and Information Service (Photographer name). Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons - http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pope_Francis_Korea_Haemi_Castle_19_(cropped).jpg#mediaviewer/File:Pope_Francis_Korea_Haemi_Castle_19_(cropped).jpg

Leta 2017 se bodo stvari še dodatno razvijale. To bo katarzično leto. ZDA bodo razpadle na podoben način kot Sovjetska zveza. Tudi v ZDA se bodo države nato grupirale med seboj v različne skupine.

ZDA ne bodo več svetovna supersila. ZDA se bodo znašle v recesiji.

Novi supersili bosta Rusija in Kitajska, poleg pa se bo štela še Indija.

Napoved jasnovidke. Ruski predsednik Vladimir Putin bo Rusijo utrdil kot svetovno velesilo.

Ruski predsednik Vladimir Putin

Marta Marija Serdar vidi ponovne nemire v Egiptu, ki se bodo zgodili že to leto (2015), konec tega leta pa bodo nemiri zajeli tudi Turčijo.

Bosna in Hercegovina se bo znašla pod drobnogledom, saj bo nekatere strah, da bi v njej zaživela islamska država (v smislu muslimanska država), česar si v Evropi ne želijo.

V svetu bo prišlo do razmaha terorizma. Terorizem in bolezni bodo v svetu ubile več ljudi kot klasične vojne.

Po katarzi (ki se bo zgodila čez nekaj let) sledi očiščenje, ko bodo ljudje doumeli, da so vojne nesmiselne in da je podlaga življenju ljubezen, ki prinaša mir.



Značke prispevka: , ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Napoved jasnovidke Marte Marije Serdar glede Baracka Obame lahko razumemo tudi na način, da ima Obama očitno neko slabo, recimo temu, karmo, zaradi česar se nekateri odločijo, da izvedejo atentat nanj. Tu dejansko obstajajo vzporednice z J. F. Kennedyjem, na katere je opozorila gospa Serdar.

    Kot je znano, je bilo na Baracka Obamo izvedenih več poskusov atentatov – ti so bili precej benigni in ni prišlo do neke resnejše ogroženosti ameriškega predsednika, a vendarle takšni primeri kažejo, da nevarnost obstaja.

    Ne bi bilo nič nenavadnega, če bo kakšna nevarnost dejansko večja od dosedanjih.

    Kaj točno je, glede kakšnega konkretnega dogodka, videla oziroma občutila Marta Marija Serdar, sicer ni znano, saj je o tem delu povedano bolj malo.

Odgovorite