petek, 1.maj.2015 - 07:03

Ali so muslimanske države pekel za prašiče? – primer Egipta

 V EGIPTU SO LETA 2009 IZVEDLI GENOCID NAD PRAŠIČI

genocid_nad_prasici_v_egiptu_youtube_DK

EVROPA MORA PREVZGOJITI MUSLIMANE IN ZMANJŠATI NJIHOVO VERSKO POGOJENO SOVRAŠTVO

Jean-Claude Juncker se mora zavedati, da Evropa mora zaščititi visoke evropske standarde – tudi s prevzgojo primitivnih slojev ljudstva in z rahljanjem njihovih vezi z religijo, v primeru, če je religija tista, ki spodbuja njihov primitivizem. Kot najbolj problematična religija v pogledu ščitenja pravic ljudi in živali se je izkazal islam, ki ga je potrebno deradikalizirati. Z deradikalizacijo islama bo morala Evropska unija začeti takoj. Jutri bo namreč prepozno.

Jean-Claude Juncker se mora zavedati, da se čas za zaščito visokih evropskih civilizacijskih vrednot in standardov izteka.

jean_claude_juncker_na_avtobusu

Pred kratkim smo objavili članek o Exumi na Bahamih, kjer prašiči živijo zelo lepo življenje, praktično živijo kot v raju.

Že v tistem članku smo na začetku podali stavek, da na srečo na svetu niso le muslimani, ki dopuščajo, da jim religija vsaja primitivne vzorce obnašanja – no, nismo uporabili ravno teh besed, ampak je bilo mišljeno ravno to.

Tega stavka, ki deluje kot nek nepotrebni dodatek v sicer popolnoma turistično obarvanem članku, nismo napisali brez razloga.

Ta razlog za omenjeni stavek v članku o Exumi na Bahamih se skriva v tem članku, ki ga sedaj berete.

S člankom o Exumi na Bahamih smo želeli pokazati, kako se lahko ustvari en boljši svet, v kolikor se ljudje ne držijo primitivnih načel kakšne vere, v tem konkretnem primeru muslimanske vere, ki se je pokazala za daleč najbolj problematično religijo na svetu.

V konkretnem članku podajamo dogajanje v Egiptu izpred nekaj let.

Za boljše razumevanje situacije moramo na začetku podati nekaj pomembnih informacij o Egiptu.

Egipt je pretežno muslimanska država, ki pa ima tudi svojo koptsko manjšino, to so egiptovski kristjani.

Egiptovski kristjani nimajo prepovedi uživanja svinjskega mesa, ker so pač kristjani, zato lahko vzgajajo tudi prašiče in jih seveda jedo.

To so tudi počeli. Vendar. Večinsko prebivalstvo Egipta so muslimani, ki pa seveda sovražijo prašiče do takšne mere, da bi jih najrajši zradirali z obličja Zemlje.

Vendar. Ker je bil Egipt vpet v mednarodno skupnost in tudi živi od turizma zahodnjakov, si ni smel privoščiti pogroma nad prašiči zgolj zaradi vere, ker bi to povzročilo protest zahoda, predvsem ZDA, ki so glavne zaščitnice zahodnega načina življenja.

Ko je leta 2009 v Mehiki prišlo do domnevnih primerov svinjske gripe, so se v Egiptu domislili, da bi lahko to izkoristili za uničenje prašičev ne da bi s tem povzročili zgražanje mednarodne javnosti.

Kljub temu, da v Egiptu ni bilo nobenega primera svinjske gripe, so oblasti v Egiptu začele z akcijo »preventivnega« odstranjevanja vseh prašičev.

Vendar. Bilo je zelo očitno, da odstranjevanje prašičev ni bilo narejeno zaradi strahu pred svinjsko gripo, ampak zaradi verskega odpora muslimanov do prašičev, ki jih dojemajo kot umazane živali, in do svinjine. Torej. Egipčani so zlorabili domnevne primere svinjske gripe v Mehiki (torej na čisto drugem koncu sveta), da bi izpolnili svojo dolgo pričakovano željo iztrebiti vse prašiče iz Egipta.

Prašiči v Egiptu so leta 2009 doživeli pravi genocid s strani muslimanov.

Praktično je šlo za prašičji holokavst.

Nekateri kopti so dokumentirali ta holokavst, ki se je izvedel nad prašiči v Egiptu pod pretvezo zaščite pred svinjsko gripo.

Tu je potrebno vedeti nekaj. Tudi zahodne države v primeru pojava kakšnih resnih nalezljivih bolezni preventivno izvedejo usmrtitve vseh živali na kakšnem področju, ampak tu gre za zelo kontrolirane usmrtitve, ki imajo za seboj nek dejanski razlog, torej okuženost živali na tem področju. V Egiptu se pa to ni zgodilo. Egipt je zlorabil neko informacijo iz daljne Mehike, da bi lahko izvedel pogrom nad prašiči v Egiptu. Šlo je v popolnosti za željo po eradikaciji prašičev iz Egipta.

Spodnji posnetki kažejo ta prašičji holokavst, ki so ga izvršili v Egiptu zaradi muslimanskih restrikcij.

Ljudje lahko, po tem, ko si ogledajo videoposnetke genocida nad egiptovskimi prašiči, vidijo ta kontrast, ki ga lahko naredi religija – po eni strani Exuma, kjer religija nima odpora do prašičev in po drugi strani Egipt, kjer muslimani komaj čakajo, da se lahko znesejo nad prašiči, ker ti veljajo za umazane živali.

Bog ne daj, da bi se kaj takšnega začelo dogajati tudi v Evropi, ko bi se število muslimanov v njej povečalo do neke kritične meje, ko bi začeli vsiljevati svoje nazadnjaške poglede na svet ostalim Evropejcem.

Sami smo mnenja, da bi Evropa mora začeti s prevzgojo muslimanov. Muslimane je potrebno deradikalizirati in iz njihove religije odstraniti vse problematične stvari, ki niso v skladu z evropskim kulturnim prostorom.

Skratka. Evropa mora muslimanom povedati naslednje: “Vi ste lahko muslimani, ampak to, to, to in to boste pa morali opustiti iz vaše vere, ker je to zanič.”

Bolje to, kot pa da Evropa vzgaja bodoče verske radikalce in verske fanatike s tem, ko zavoljo verske svobode podpira tudi primitivne nauke iz njihovih religij.

Verjetno nas bodo zaradi vsega tega napadle kakšne človekoljubne organizacije, ki so se kot gobe po dežju namnožile v EU, ampak to nas ne skrbi.

Bolj nas skrbi nekaj drugega. In sicer. EU se mora zamisliti, ali kakšne kvazi človekoljubne organizacije v Evropski unijo niso povezane z islamskim terorizmom in pod pretvezo varovanja človekovih in verskih pravic podpirajo islamski fundamentalizem.

Torej. EU mora narediti čistko med človekoljubnimi organizaciji na njenem področju s ciljem zatiranja islamskega radikalizma.

Če podamo še videoposnetke pobojev prašičev, ki so zelo nazorni.

Pokol prašičev v Egiptu 1

Pokol prašičev v Egiptu 2

Pokol prašičev v Egiptu 3 – Televizijska novica (v angleščini)

Pokol prašičev v Egiptu 4  – Celoten posnetek kamenjanja prašiča – na koncu so ga še povozili s tovornim vozilom

Pokol prašičev v Egiptu 5 – zakoli prašičev in njihovih mladičkov in kamenjanje ter brutalno mučenje prašiča

Bralcem ponovno priporočamo, da si ogledajo še naš članek o Exumi na Bahamih in po tem, ko si ogledajo oba skrajna primera, na podlagi tega kontrasta tehtno premislijo, kako religija lahko negativno vpliva na kakovost življenja na tem planetu in obratno, kako neobremenjenost z negativnimi nauki lahko pripelje do skladnega sobivanja med ljudmi in živalmi.



Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Opomba. Tretji posnetek ima očitno takšno licenco predvajanja, da dovoljuje objavo posnetka le na izbranih straneh ali le na You Tube-u, drugim stranem pa ne dovoljuje prikaza posnetka. Ker se nam zdi videoposnetek uporaben, saj je edini, ki je razumljiv širšemu sloju ljudstva, smo ga pustili v članku. Za ogled posnetka kliknite na povezavo do You Tube-a.

Odgovorite