torek, 15.december.2015 - 09:39

ČIŠČENJE POPULACIJE: Sodniki islamske države sprejeli sklep, da je potrebno otroke z Downovim sindromom in drugimi motnjami pobiti, saj si ne zaslužijo živeti.

VRNITEV K NARAVI

FATVA PROTI OTROKOM S POSEBNIMI POTREBAMI

Sodniki šeriatskega prava Islamske države pozivajo:

»Otroci s posebnimi potrebami si ne zaslužijo živeti, zato jih je potrebno pobiti.«

seriat_proti_invalidom

Sodniki šeriatskega prava v Islamski državi, katere viden predstavnik je sodnik Abu Said Aljazrawi iz Savdske Arabije, so sprejeli fatvo, poseben religijski dekret v islamu, ki ljudstvo poziva, da je dovoljeno pobiti vse otroke s posebnimi potrebami, to je otroke z Downovim sindromom, ali otroke z drugimi defekti.

V skladu s svojim odklonilnim mnenjem do otrok, ki so kakorkoli hendikepirani, so v islamski državi že ubili 38 otrok s posebnimi potrebami, bodisi s smrtonosno injekcijo ali zadušitvijo.

Po mnenju islamske države si ljudje s posebnimi potrebami ne zaslužijo živeti, zato morajo umreti.

Očitno so ljudje s posebnimi potrebami v islamski državi označeni kot nepotrebno breme, katerega se je potrebno znebiti. Gre za podobno razmišljanje kot je bilo razmišljanje nacistov med drugo svetovno vojno, ko so v nemških koncentracijskih taboriščih pobili 5000 otrok s posebnimi potrebami, ker so ti za nemško oblast predstavljali le breme in od njih ni bilo nobene koristi.

Pri islamskem religijskem dekretu zoper otroke s posebnimi potrebami lahko rečemo, da se je islamska država vrnila v začetne oblike človeštva, kjer so vsi osebki, ki so bili kakorkoli hendikepirani, končali s smrtjo, saj v začetnih oblikah človeštva niso poznali humanosti in skrbi za bolne ali hendikepirane, ampak so jih prepustili smrti, preživeli pa so le osebki, ki so bili dovolj sposobni za preživetje.

Torej. Pri fatvi Islamske države gre za zakonsko vzpostavitev neke naravne selekcije, ki je veljala v začetnih obdobjih človeštva, ko neke posebne humanosti pri ljudeh še ni bilo, ampak so bolj kot ne veljali kruti zakoni narave.

Sicer je potrebno še videti, ali bi takšna fatva proti otrokom s posebnimi potrebami lahko povzročila smrti otrok s posebnimi potrebami tudi širše in ne zgolj v Islamski državi, saj po svetu obstaja veliko simpatizerjev te skrajne skupine, nastale na področju Sirije in Iraka.

Breitbart: Islamic State Issues Fatwa Against Children with Down Syndrome, Murders 38 Disabled Infants



Značke prispevka:

Odgovorite