petek, 31.december.2010 - 05:20

Komunala Novo mesto išče novega direktorja. Rok za prijavo je še en teden.

SDS-ovcu Bojanu Kekcu se z začetkom marca izteče mandat direktorja Komunale Novo mesto. Novomeška občina je objavila razpis za novega direktorja.

1. marca 2011 se izteče mandat Bojanu Kekcu (ki je pri nas zapisan v zelo slabi luči zaradi določenih dejstev, ki so nas močno vznejevoljila), dosedanjemu direktorju uprave tega javnega podjetja. Bojan Kekec je bil glavni oponent na lokalnih volitvah gospodu Alojziju Muhiču. SDS je sicer dobila največ glasov na volitvah in si priskrbela 6 mest v novomeškem občinskem svetu, a Alojzij Muhič je v drugem krogu volitev premagal protikandidata Kekca. SDS je v Novem mestu v trdi opoziciji skupaj z listo Gremo gor klerikalnega Gregorja Macedonija, ki pa je, po njegovih stališčih zapisanih v njegovih zapisih sodeč, neke vrste “prosti radikal” (radikal v smislu kemijskega izrazoslovja, da ne bo pomote), ki ni vezan na nobeno politično strujo (zato je tako proti komunizmu in povojnim pobojem, obenem pa povezuje cerkev z domobranstvom, kar gre, roko na srce, v veliki meri z roko v roki, vsaj na Dolenjskem, čeprav seveda ne pri vseh vernikih, eklatanten je recimo primer še enega novomeškega politika, ki se hvali s svojimi simpatijami do cerkve, ki pa ni desničar, to je popularni Franci Kek iz Zaresa, ki rad poudari svoje sodelovanje na cerkvenih prireditvah – po svoje zato niti ne presenečajo simpatije med Zaresom in Gregorjem Macedonijem v Novem mestu, ki skupaj z SDS-om tvorijo novomeško opozicijo), in novomeškim Zaresom Francija Bega.

Komunala Novo mesto je javno podjetje. Nahaja se v poslovni coni Cikava. Kljub temu, da je podjetje komunalno (ali pa prav zato), je okolica podjetja lično urejena. Tudi sama lokacija podjetja je simpatična.

Komunala Novo mesto se nahaja na prijetni lokaciji na Cikavi v Novem mestu, v nekakšni poslovni coni.

Na javnem razpisu iščejo človeka z naslednjimi lastnostmi:
– najmanj visoka strokovna izobrazba
– vsaj sedem let delovnih izkušenj
– vsaj 5 let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih (v okviru sedmih let v zgornji alineji).
– znanje o gospodarstvu
– kreativnost
Itd.

Rok za prijavo je 8 dni od dneva objave. Razpis je bil objavljen dne 30.12.2010.

Podajamo še sliko oglasa za direktorsko mesto v Dolenjskem listu.

Razpis za delovno mesto direktorja podjetja Komunala Novo mesto.



Značke prispevka: ,

Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Za informacijo. Slika stavbe Komunale Novo mesto je iz spletne strani podjetja Komunala Novo mesto. Spodnjo sliko smo pa poskenirali iz Dolenjskega lista. Kot opažamo, pa so našo poskenirano sliko uporabili tudi na portalu Park.si. Nič hudega, saj gre za javno objavo oglasa nekega javnega podjetja in to objavo po zakonu.

    Zanimivo je, da je s stranjo Park.si zelo povezan Gregor Macedoni, katerega smo v tem članku malce opisali, bil je namreč kandidat za župana. Stran je znana po precejšnji kritičnosti.

    Spomnimo se izpred nekaj let, da so lokalni vplivneži v Novem mestu ta medij oziroma tvorce le tega precej “maltretirali” na lokalnem novomeškem sodišču zaradi podanih kritičnih mnenj. Oziroma vsaj mislimo, da je bilo nekaj takšnega, saj gre za precej obsolentno zadevo.

    Obstoj tega medija je po našem mnenju dober, saj se loteva zadev v Novem mestu in okolici tudi na bolj kritičen način, drugi mediji so precej servilni vplivnim skupinam v Novem mestu.

    Morda ravno dejstvo, da je Gregor Macedoni nek “prosti radikal”, sicer precej klerikalen, kar nam ni najbolj povšeči, saj klerikalnost oži širino pogleda na stvari, prispeva k temu, da je stran tako kritična oziroma neodvisna.

    Gregor Macedoni sicer precej koketira s članom Zaresa Francijem Kekom, kar ne preseneča, saj tudi Franci Kek ljubi cerkev, mnenje Francija Keka lahko berete tudi v novi številki tiskane izdaje revije Park.si. Cena revije je v prosti prodaji 2,50 €, naročniki plačajo 10 odstotkov manj, študenti, upokojenci in dijaki pa 20 odstotkov manj.

Odgovorite