OBVESTILO DOSSIER KORUPCIJA

Na Dossier korupcija smo se odločili začasno ustaviti delovanje strani, predvsem del, v katerem smo podajali politične komentarje.

Soočamo se namreč z izrazito sovražnim delovanjem s strani nekaterih inštitucij, natančneje s strani Slovenske policije in z njimi povezanimi osebami izven policije, zaradi česar ne moremo več normalno opravljati dela.

Pri tem bi podali samo eno. Slovenija ima resne težave z delovanjem nekaterih inštitucij, prvenstveno z delovanjem Slovenske policije, kjer vlada policijski kriminal in ljudje z izrazito nizko integriteto. Slovenija je soočena z moralnim propadanjem nekaterih državnih inštitucij in s hudo kriminalizacijo kadra znotraj posameznih inštitucij.

Takšna, kot je postala, Slovenija ni vredna biti del razvitega in svobodnega sveta.

Takšne malverzacije in teror, kot ga vršijo nekatere inštitucije v slovenski državi, so resnično na ravni nekih totalitarnih režimov.

Dokler se zadeve v zvezi z delovanjem skrajno problematične Slovenske policije ne razrešijo, sami nimamo kaj iskati na področju boja zoper korupcijo.

Lep pozdrav.Še opomba: Deli spletne strani, ki niso vezani na politično analizo ali analizo slovenske družbe in slovenskih državnih inštitucij, bodo še ostali. Prav tako bomo zaenkrat ohranili Twitter račun, na katerem se bomo morda še kdaj oglasili, a še razmišljamo, ali naj zaščitimo naše Twitter objave (Protected Tweets).

Za konec naj povemo le to, da je Slovenija država z neverjetno stopnjo kriminalna znotraj njenih državnih inštitucij. Slovenija je dovolila, da se v njenih državnih inštitucija zaredi izrazito kriminalen kader, ki preprosto onemogoča pošteno delovanje države.

Slovence je lahko sram, v kaj se je spremenila njihova država, sploh pa nekatere inštitucije v državi, ki so se močno kriminalizirale. Predvsem Slovenska policija je državna inštitucija, v kateri sta kriminal in pomanjkanje integritete postala resen problem. Izrazito problematično je predvsem območje Policijske uprave Novo mesto, torej JV Slovenije.