torek, 10.september.2019 - 14:45

Dušan Fifolt mora biti odstranjen iz Slovenske policije ji

DUŠAN FIFOLT MORA BITI ODSTRANJEN IZ SLOVENSKE POLICIJE

Članek.DUŠANA FIFOLTA JE POTREBNO ODSTRANITI IZ SLOVENSKE POLICIJE.

Policijska postaja Novo mesto je postala gnezdo kriminalnega policijskega kadra. Gre za kader, ki je izoblikoval praktično mafijski način delovanja. Dušan Fifolt ni edina problematična oseba v Slovenski policiji. PP Novo mesto bi morala svoj kader zamenjati praktično v celoti.

Dušan Fifolt je človek, ki ne bi smel več biti zaposlen v Slovenski policiji.

Tako kot je potrebno odstraniti njega, je potrebno odstraniti tudi ves njegov vpliv na Slovensko policijo kot organizacijo.

Problem Republike Slovenije je v tem, da so v njenih organizacijah zaposleni ljudje, ki so škodljivi in problematični. Ljudje, ki spodbujajo razrast kriminala znotraj posameznih ustanov.

Ravno zaradi tovrstnih ljudi v Slovenski policiji je Slovenska policija na posameznih področjih postala leglo mafije in kriminala.

Določeni ljudje v Slovenski policiji so naredili preveč škode, da bi bila upravičena njihova prisotnost v posameznih ustanovah.

Prisotnost Dušana Fifolta v Slovenski policiji je močno moteča.

Problem ni samo on. Celotna Policijska postaja Novo mesto je gnezdišče policijskih kriminalcev, človeške nesnage, ki si ne zasluži nositi policijske uniforme.

Če država ne odstrani Dušana Fifolta iz Slovenske policije, bo to dokaz, da ščiti kriminal znotraj slovenske policije.

Prav tako bi bilo potrebno analizirati delo direktorja novomeške policijske uprave Janeza Ogulina. Natančneje. Zakaj ta človek dopušča takšno vzdigovanje in kopičenje kriminalnega kadra znotraj Slovenske policije na področju, katerega pokriva.

Slovenija ima resnično nenormalno kriminalen in moralno pokvarjen kader znotraj Slovenske policije. Praktično je Slovenija močno obremenjena s policijsko mafijo. Vsaj njen jugovzhod

Slovenijo je lahko sram, kakšne smeti ima zaposlene znotraj Slovenske policije.

To ni normalno, da v Slovenski policiji največje smeti izplačajo na površje. To samo dokazuje, kako zanikrno moralni sistem vlada v tej državi.

Sicer to vse nakladanje v tem članku ni nič. Velja samo eno. Dušan Fifolt mora biti odstranjen iz Slovenske policije in vpliv Dušana Fifolta mora biti odstranjen iz Slovenske policije. Ta človek ne sme biti del Slovenske policije.Komentarji (1)

 

  1. admin pravi:

Odgovorite