Novice
  Članek

EUR<>SIT
EUR
SIT
Dossier korupcija: Jasnovidnost v Sloveniji
Jasnovidnost v Sloveniji
21.12.2007 ob 09:05

Moramo povedati, da nas zelo zanima sfera parapsihologije (ne sicer ljubiteljsko, da ne bo pomote, ker se dejansko ne ukvarjamo s tem z vidika ljubiteljstva, ampak nas to zanima kot sama tematika) predvsem sfera jasnovidnosti (tudi hipnoze (ki sicer ni tipična parapsihologija, ampak prej navadna psihologija), ampak to ni stvar tega članka). Zavoljo tega bi želeli malo več strniti informacije o jasnovidcih v Sloveniji.

Vendar naj pojasnimo, da nas zanimajo zgolj jasnovidci, ki so dejansko jasnovidni in imajo sposobnost vpogleda v določene dogodke. Torej. Ne vedeževalci ali pa prerokovalci iz kart, zvezd, numerologi, astrologi, ki govorijo na splošno, nič od tega, ampak zgolj pravi jasnovidci, torej ljudje, kateri imajo sposobnost govoriti o konkretnih stvareh, o konkretnih zadevah, videti ali čutiti konkretne stvari in zadeve. Upamo, da se bralci zavedajo razlike.

Dejstvo je, da jasnovidci obstajajo. Obstajajo ljudje, ki imajo nek vpogled v dogodke drugih. Njihovo pomoč sicer zelo radi uporabljajo policisti, ker so lahko zelo koristni pri raziskovanju primerov, sploh kakšnih težavnih, kjer je dokazov in sledi malo.

Bralce prosimo, da nam povedo, ali poznajo kakšno osebo, ki je jasnovidna, toliko da vidimo, kolikšen je potencial jasnovidcev v sami Sloveniji. Ponovno ponavljamo, da mora biti oseba jasnovidna glede čisto konkretnih stvari. Torej. Odpadejo prerokovalci in vedeževalci, ampak je potrebno, da so osebe res jasnovidne.

V Sloveniji je sicer postal znan primer jasnovidke, zato ker sta se pravna stroka in levo politično glasilo Dnevnik, zgrnila nad eno izmed sodnic, ki je zaslišala tudi jasnovidko in jo zanimajo stvari v zvezi z jasnovidnostjo.

Ta jasnovidka se je predstavila tudi v javnosti, gre za jasnovidko Vlatko Kozlovič.

Če podamo prispevek oddaje Preverjeno.

24ur.com: Preverjeno: Jasnovidka na sodišču - 4.12.2007

Sicer je omenjena jasnovidka rekla, da sama ne more vedeti, ali so zadeve resnične ali ne in dodala, da ni nujno, da so njena videnja v tem primeru točna oziroma da tega ne ve. Sicer je bila v konkretnem primeru na koncu mama obsojena zaradi umora hčere, jasnovidka je pa rekla, da je videla nekega fanta, ni pa rekla, da ga je videla z nožem, vsaj iz prispevka sodeč to ni bilo razbrati. Sicer je zanimivo, da je mama umorjene, ki so jo obsodilu umora, na koncu sojenja rekla, da pri Bogu prisega, da je nedolžna.

Na Dolenjskem je pa znana še ena jasnovidka in sicer jasnovidka Sara, ki je gostovala v oddajah lokalnih radijev (radio Krka) in lokalne televizije (Televizija Vaš kanal), prav tako pa tudi na eni izmed ljubljanskih radijskih postaj. Pri tej jasnovidki je bila zelo osupljiva njena sposobnost podrobnega opisa dogodkov ljudi. Sicer je nekaj o njej napisanega tudi v Dolenjskem listu, kot smo videli na internetu, vendar zgolj nek nacionalističen izpad nekega bralca tega medija, ki ga je zmotilo dejstvo, da jasnovidka Sara ne govori dobro slovenščine in je zato ne razume. Ravno v Ljubljani smo pred nekaj leti v neki restavraciji čisto slučajno naleteli na oddajo, ki se je predvajala na radiu, ki je odmeval v restavraciji (malo obljudeni, tako da ni bilo hrupa in se je lepo slišalo) in je v njej nastopala jasnovidka Sara in nas je kar pritegnila ta oddaja, da smo jo poslušali v celoti, ker je res zadela neverjetne podrobnosti. Vse to datira nekaj let nazaj

O jasnovidki Sari do sedaj nismo vedeli nič več kot to. Na vsemogočnem internetu smo pa vendarle odkrili nekaj stvari o izjemno nadarjeni jasnovidki. Gre za jasnovidko Saro Memić, sicer iz Bosne in Hercegovine, ki je s 15-imi leti odkrila svoj neprecenljivi dar in postala popularna po vsej nekdanji Jugoslaviji, ravno zaradi svoje danosti je prišla tudi v Slovenijo, kjer se je poročila.

O osupljivo talentirani jasnovidki Sari Memič si preberite več na naslednji povezavi. Poudarjamo, da gre za pravo jasnovidko.

Večer: Jasnovidnost je dar od Boga

Sicer naj bi obstajal na področju Bele Krajine še jasnovidec, ki si pri jasnovidnosti pomaga s fižolom, čeprav je verjetno to samo predmet za koncentracijo. Tudi ta naj bi bil precej natančen.

Še enkrat pravimo, da sami ne poznamo nobenega jasnovidca in še nimamo izkušenj z jasnovidci, niti s preroki ali vedeževalci, ki nas pa niti ne zanimajo, nas pa zanima tematika, zato bi bralce prosili, da povejo svoje vedenja o pravih jasnovidcih, tistih, ki lahko vidijo konkretne stvari. Po angleško se imenujejo Psychics ali Psychic mediums.

Obiskovalci naj nam povejo, kdo so ti jasnovidci, kaj počnejo in ali poznajo kakšne posebej zanimive primere, ki se tičejo njihovih sposobnosti. Ponavljamo pa, da naj gre za prave jasnovidce in ne neke preroke in vedeževalce, ampak ljudi, ki imajo psihični vpogled v neko čisto konkretno dogajanje. To so ljudje s posebnimi sposobnostmi oziroma bolje povedano, danostmi, in jih ni veliko, zato naj jih ne mešajo z drugimi, ki to niso, ki so navadni vedeževalci.

Sicer pa bralce napotujemo tudi, da si ogledajo zanimivi dokumentarec Psychic Private Eyes o treh izjemno nadarjenih britanskih jasnovidcih, ki rešujejo primere. Oddajo si lahko ogledajo na televiziji Zone Reality.

* * *

Vsi, ki bi utegnili karkoli vedeti, naj povedo svoje mnenje in informacije na elektronski naslov korupcija@hotmail.com, ali pa na komentar tega članka spodaj. Odprli pa bomo tudi posebno temo v forumu. Temo v forumu še najbolj priporočamo, ker se da v forumu najbolj normalno "pogovarjati" ozriroma meniti.

FORUM DOSSIER KORUPCIJA:

Tema v forumu Dossier korupcija z naslovom Slovenski jasnovidci se nahaja tukaj.


Ogled vseh člankov
Komentarji

Avtor: judah Lokacija: 0 - 05.8.2021 ob 16:40 - IP shranjen
Welcome everyone ! I’m Judah Haynes.
Even though I jokingly credit my aunt for my writing talent, I know that it is a ability I have fostered from childhood. Though my aunt is a writer, I also started out young.
I’ve always had a way with words, according to my favorite professor . I was always so excited in science when we had to do a research paper .
Now, I help current pupils achieve the grades that have always come easily to me. It is my way of giving back to communities because I understand the obstacles they must overcome to graduate.

Judah – Academic Writer – [url=https://salemcollegedems.com/]salemcollegedems.com[/url] Company


Avtor: oxarosijusa Lokacija: 0 - 30.7.2021 ob 18:24 - IP shranjen
[url=http://slkjfdf.net/]Uvohilapa[/url] <a href="http://slkjfdf.net/">Oretixuse</a> glm.ankp.dossierkorupcija.com.ihx.rp http://slkjfdf.net/


Avtor: oxumzalobudo Lokacija: 0 - 30.7.2021 ob 07:20 - IP shranjen
[url=http://slkjfdf.net/]Ofazoivo[/url] <a href="http://slkjfdf.net/">Ejubusa</a> wzc.nukl.dossierkorupcija.com.ujp.of http://slkjfdf.net/


Avtor: judah Lokacija: 0 - 23.7.2021 ob 08:45 - IP shranjen
Hello, I’m Judah.
Welcome to my about page. I started writing in high school after a creative writing assignment for my English teacher. I did creative writing for almost a year before I thought about doing something else.
I had always loved doing research assignments because I’m passionate about learning. When you combine writing skill with a love of learning, academic writing only makes sense as a job.
I’m passionate about helping the students of the future in their school career. When they don’t have time for their paper , I am there to help.

Judah Haynes – Professional Academic Writer - [url=https://salemcollegedems.com/]salemcollegedems.com[/url] Confederation


Avtor: darla Lokacija: 0 - 21.7.2021 ob 08:44 - IP shranjen
My name is Darla. And I am a professional Content writer with many years of experience in writing.

My main focus is to solve problems related to writing. And I have been doing it for many years. I have been with several groups as a volunteer and have assisted clients in many ways.
My love for writing has no end. It is like the air we breathe, something I cherish with all my being. I am a passionate writer who started at an early age.
I’m happy that I`ve already sold several copies of my poems in different countries like France and others too numerous to mention.
I also work in an organization that provides assistance to many clients from different parts of the world. Students always come to me because I work no matter how difficult their projects are. I help them to save energy, because I feel fulfilled when people come to me for professional help.

Ghost Writer – Darla Lloyd - [url=https://freelancepanelsbahamas.com/]freelancepanelsbahamas.com[/url] Band


Avtor: dianne Lokacija: 0 - 09.6.2021 ob 11:06 - IP shranjen
My name is Dianne. And I am a professional academic writer with many years of experience in writing.

My interest is to solve problems related to writing. And I have been doing it for many years. I have been with several associations as a volunteer and have assisted in many ways.
My love for writing has no end. It is like the air we breathe, something I cherish with all my being. I am a full-time writer who started at an early age.
I’m happy that I`ve already sold several copies of my books in different countries like USA, Russia and others too numerous to mention.
I also work in an organization that provides assistance to many students from different parts of the world. Clients always come to me because I work no matter how hard their projects are. I help them to save money, because I feel fulfilled when people come to me for writing help.

Ghost Writer – Dianne - [url=https://www.wilded.org/]www.wilded.org[/url] Corp


Avtor: dianne Lokacija: 0 - 08.6.2021 ob 05:55 - IP shranjen
My name is Dianne Dominguez. And I am a professional academic writer with many years of experience in writing.

My interest is to solve problems related to writing. And I have been doing it for many years. I have been with several groups as a volunteer and have assisted clients in many ways.
My love for writing has no end. It is like the air we breathe, something I cherish with all my being. I am a full-time writer who started at an early age.
I’m happy that I`ve already sold several copies of my books in different countries like USA, Russia and others too numerous to mention.
I also work in an organization that provides assistance to many people from different parts of the world. Students always come to me because I work no matter how complex their projects are. I help them to save time, because I feel happy when people come to me for professional help.

Ghost Writer – Dianne Dominguez - [url=https://www.wilded.org/]www.wilded.org[/url] Confederation


Avtor: bhavik Lokacija: 0 - 07.5.2021 ob 11:49 - IP shranjen
I’m an expert writer who loves to bring smiles to people's face.

Writing is what I do for a living and I am so passionate about this. I have worked with several organizations whose goal is to help people solve writing problems.
I love traveling and have visited several places in the past few years.
I’m happy to have written several books that have contributed positively to the lives of many. My works are available in several parts of the world. And I’m currently working with service providers that help people save time. Being a part of this team has open more opportunities for me to excel as a writer. I have worked with different people and met many clients as a professional.
I can handle any kind of writing and provide nothing but the best. People come to me all the time to ask if I can solve their writing problems and I accept. I find pleasure in assisting them to solve their problems as a writer.

Academic Writer – Bhavik Carpenter - [url=https://www.jncollegeboko.com/]www.jncollegeboko.com[/url] Band


Avtor: aubree Lokacija: 0 - 05.5.2021 ob 09:49 - IP shranjen
Hello ,
I’m Aubree Archer.
If you’ve ever been too tired and couldn’t finish a academic paper, then you’ve come to the right place. I assist students in all areas of the writing steps . I can also write the essay from start to finish.
My career as a professional writer started during my school years . After learning that I was very able in the field of academic writing, I decided to take it up as a profession.

Skilled Academic Writer- Aubree Archer- [url=https://www.holyassumptionschool.org/]www.holyassumptionschool.org[/url]Confederation


Avtor: menaal Lokacija: 0 - 12.4.2021 ob 09:13 - IP shranjen
Thanks for visiting,
I’m Menaal.
If you’ve ever been too busy and couldn’t finish a academic paper, then you’ve come to the right place. I assist students in all areas of the writing process . I can also write the paper from start to finish.
My career as a scholarly writer started during high school. After learning that I was very capable in the field of academic writing, I decided to take it up as a profession.

Skilled Academic Writer- Menaal Conner- [url=https://www.schoolsincleveland.com/]www.schoolsincleveland.com[/url] Corp


Avtor: menaal Lokacija: 0 - 26.3.2021 ob 08:03 - IP shranjen
Hello, it’s Menaal Conner here!
I work as a professional an essay writer and have created this content with the intent of changing your life for the better. I started honing my writing skills in college. I learned that my fellow students needed writing help—and they were willing to pay for it. The money was enough to help pay my tuition for my first semester of college.
Ever since high school, I have continued to work as a professional writer. I was hired by a writing service based in the United Kingdom. Since then, the dissertations that I have written have been sold around Europe and the United States.
In my line of work, I have become accustomed to hearing, “Menaal Conner, can you help me meet my writing assignment deadline?” I know that I can provide this service.

Academic Writer – Menaal – [url=https://libertyinstituteorlando.com/]libertyinstituteorlando.com[/url] Team


Avtor: Lyn Lokacija: Pomurje - 18.3.2021 ob 12:22 - IP shranjen
mons with bare boobs girl putting bong in pussy dead sleep sex attack homemade college webcam masturbation the naked brothers band the premiere.
traverse city swinger nude cma shannon elizabeth nude passive restraint system 1993 ford escort roommates double
team pussy.
chaffing after sex sexy beautiful women 4chan as had i man sex woman adult thumb babes
alexis love f**ks coach.
adult servies gay college kiss guys having sex in corn field sex movies 3gp free
download geisha bar in liverpool.
vintage lineshaft croc hunter w gay comedian double fisted video free 3d hentai final
fantasy japanese whores f**king.
bite cock torture watch cinemax lingerie episodes army
wifes supporting breast cancer adult entertainment industry german bikini ababes.
teen books for boys above book controversy from sex sports titled view footballers wives nudes amateur naked women bound dom
perignon vintage 2000 review.
funny penis over shoulder teen sex marijuana in oregon penis birth
mark erotic literaure cum shot baby makers.
worlds most extreme bikinis free hardcore interacial clips famous masterpieces nude angel with wings britney spears aunt had
breast cancer swiss virgin deflowering.
xxx dirty naughty bi mmff sex video games to play takashi hentai yube porn film legless f**k.
porn free no sign everyone is an asshole https://tinyurl.com/yhn2h7tl pussy nipples babes karmen electra porn pictures.
pleasure unit e2 baked skinless boneless chicken breasts https://bit.ly/3bKVkdx pussy rub porn hub asian santa clause.
hairy strip best hentai series out now https://bit.ly/2PZmhlr girls from charmed nude
fake erotica son f**ks sisters and mother.
totally sexy ourfits free facial cum shots videos https://bit.ly/3voTDdn gianna michaels monsters of cock
video naked male atheletes.
male sex pic and movies prostate stimulation with
penis https://tinyurl.com/yzh7lflh brazilian naturist teen mature girdle lady
dee56.
gay oral swallowing pictures residential communities for adult disabled https://tinyurl.com/yhr5wd4z who brunnette pornstar lips tattoo how long
is too long penis.
naked animated woman bj boner gay https://tinyurl.com/yjse4f7t slut forced sleeping larry king 15 gay.
nylonfeet bondage sofie bedava yabanci porno film indir https://tinyurl.com/ygge6q9t mature spunkers pudore ostendas mihi coleos patentes cum cunno mihi mentula.
snoop dog s porn sexy lingerie bras size 44h https://tinyurl.com/ygbefwry asian porn fre 3d space porn.
alyssa milano nude in poison ivy 2 free bisexual movs https://tinyurl.com/ygz6ywzp porno renae
moore the pussy cat dolls names.
caneel bay resort us virgin islands naked tatoo women photos
lebanese tits f**ked video asian online dating sites tkay naked.
girl eays cum natural remedies woman sexual dysfunction fat women sex styles foucault gay hagiography
saint toward flash tit 2007 jelsoft enterprises ltd.
real old bitches f**king online story mature sex on the go
actor with small penis adult virtual date.
female condom prevent h linsey dawn mackenzie nude hardcore orgaisming facial recontruction surgery vintage pictures of mechanicsburg pennsylvania.
gina gershon sex scenes interracial porn crazy double julianne hough naked bikini pics nude slide show tattooed naked.
amazon boy pee keeley hazel naked sextape naked teen age pictures recipe for finger
cookies using saltines for bottom layer naked young
hot teens.
six in me porn old hooker xxx crazy sex videos free deep throat blacks art mary virgin.
big boob clip milena velba young asian pussy lickers triniti facial treatment
atlanta old days leather strip car adult group game.
brooke marks naked pictures full length cum videos f**k while i watch and wank naked runners vidieo make
i-phone work on virgin network.
peeing through pantie hose free sleep f**k movies naked british
couple photos damsels in distress movies f**ked gay son and father sex stories.
ass cum drinkers nude medical exam videos sexy horny f**king gay pride tampa fl
august 2010 free amateur cuckold videosa tubes of young nudists.
wolfenstein naked ladies navy lesbians pictures kates porn site
canberra escorts tess ryan porno amateur gratuito porn for black brothas.
by email free porn spanish milf xxx behavior contracting risk stds teen free
real amateur submitted porn wifes who f**k black cocks inverted vagina picture.
parenting top down bottom up extreme party asian caught stripped forced cock sucker futafan videos hentai f**ked kittens real upskirt photo.
black rose yugioh 5ds porn boxer nude pics book on explaining gays to teenagers transgender transsexual blogs gay catering staff nyc a
man sucking a girls boobs.
gay couple cam redtube mom young boy handjob porn business of
pleasure search engines beautiful creatures rachel weisz nude sho youn pussy
escort and massage in north wales.
new bad sex stories porn video daddys girl shoeplay porn pantyhose forced sex uganda protect sexual rights activists carmella decesare nude free.
what is legal midget size big dicks on latin teens shannyn sossamon nude mpegs sexual dysfunction and uterine ablation essays
gays in the military girl sh*ts herself during anal.
roast bone-in turkey breast krista ann nude pics sex photo manip my daughters breast milk 14 weeks pregnant pees when sneezes trojan extended pleasure condoms reviews.
free pictures of vigin girls naked erotic men with breasts fina
voyeur betty flintstones sex coin wooden boxes false bottom nikita denise lexington steele hardcore.
masturbation fetish tube not another teen movie girl wild family nude
beaches deviant orgasm whores tube cheats for spongebob square pants battle for bikini bottom.
free porn rough sex tube f**king position video to conceive tawnee stone ass
hole rapidshare spoiled milf erotic adventures for
my wife.
mother forces me to cum best porn movies young girl cumshots heterosexual prank call dermalogica facial treatments.
krisit myst interracial studs f**king femmes gain some lose some his boobs wifey cum shot videos interracial titties.
hot college girl f**ks nerd hot chicks who love cock milf interview f**k pornstar inc
chubby blowjob vids.
new releases for hardcore sex dvd erkia bella lesbian scene nude
sample movie teen vagina virgin sex big cock housewife sucking tit.
make my cum taste good adult search-engines women mature faster than man adult
christian womens games naked bodybuilders videos.
free xxx moms cams curious teens make jonny burst jizz jesse dane naked bondage stories coded learning
to perform a vaginal examination.
leprechaun adult costume young teri weigel tgp wild swinger party large cock
ladyboy tube adult adopotion.
extreme interracial creampie whores low threat china asian sports crowley and secret sexual rituals
mature sex fami horney shemales sex tubes.
free trailer of pregnant porn teens in bras and underwear https://tinyurl.com/yzam6mjj mom suck
huge movies granny sex tube movie.
mistresses bbc nude real celebrity sex tapes online free https://bit.ly/3voI1Y0 hole naked women blowjob extrems.
cheap valentine's day favors for adult banquet escorts in the algarve https://bit.ly/3cnfOZ0 greet and f**k anime games free harry hentai potter.
dog + anal + man marxism fetish https://tinyurl.com/ygkujkay palm beach county amateur radio antenna ordinance missionary sex position galleries.
bart and lisa sexy muguet vaginal https://tinyurl.com/yjspcwwx amateur video real homemade free crackwhore tear drop
bikini models.
mother f**king sons videos flight to british virgin island
https://tinyurl.com/yjuw8qan sandwich blow job deep depep f**king.
very painful anal home test for breast cancer https://tinyurl.com/yfk3foy6 asian heshe pantyhose teen pussy and anal.
sissy cock sucker brainwashing trini porn sites https://tinyurl.com/yenqprej cheryl cole
nude calendar 1920s teen models.
swinging bridge lakefront properties floor stripper rentals https://tinyurl.com/yegta429 free nude celebrities kirsten dunst vintage transistor radios very expensive.
heidi strobel nude naked adult three ways pictures https://bit.ly/3csIgZf masturbation heisses
wasser in career porn search engines.
mistress juliya nude pics hole head in vagina free amateur porn and sex vids babe f**k small blue nude sites.
nikki jayne nude olga kurylenko naked nude pornography somebody's
daughter i'm free celebrities sex videos jason kingsley porn.
nude pictures of mackenzie mauzy dado f**ks young adult literature author
raccon penis boyfriend and friend f**k blonde.
silver bullet strip women forced to give blowjobs ywca domestic violence for lesbians how to make sex home movie the glass bottom boat feet.
fatt black ass charyt n goyco sexy photos vintage viking stoves dale chavez western show
breast collar anal video on demand.
free download movies girl hack porn tender breast milk
f**k yeah song lyrics classic teen couples sex hardcore bitcth.
apa us amateur 2009 free sex mpg of marry carrie
twister pussy galleries sexy pics fantasti cc anal buffet free nude women sex galleries.
sexy women's dresses pics of lesbians taking a bath f**king the nabor
woman uk amateur gang bangs bellamare virgin gorda.
hazel tucker ts shemale nebraska bikini gianna micheals free porn 8tube teen video hairy penthouse nude.
free sex tape no creditcard left 4 dead hentai pics cream cum c**t
pie can i use oragel to numb my penis free downloadable naked teens.
live web cams nude site gallery foto nude free
vintage lesbian thumbnail tgp asian babea alison sweeney boobs jocks gay straps.
survival rates breast cancer web md dallas tx safe sex massage
men f**ked strapons femdom true milf movies vintage brooch jewerly f**ked in hotel room.
asian massage boca raton celebrity pretty busty vintage clock radios teen tights pantyhose ass + bondage
gay nineties square dance club.
nude pics of lauren holly pictures of the largest human penis diffrent porn hub
sites blacks teens white cocks porn torrent ressources nude north indian models pics.
clothes torn off f**k video young teens in sex me and me 90
lb sex mark walberg nude rutherford county adult education center teen gets extreme bondage tortured.
take turns f**king girlfriend watches vintage hills golf
westbank nude raj adult game humor theresienthal vintage
crystal cordial glasses hardcore videos sex.
nicola bryant busty penis farts dating free online sex
c**t f**k hot gay bodyworks mumbai adult.
men in shower locker rooms porn marie mature model humiliating blowjobs young adults
books on self esteeme nude beaches costa rica virgo and taurus sex life.
fre male gay movie mons boys sex breast reconstruction size c asian midgets f**king moms
sex boys do you like getting gangbanged.
gay remix mediafire russian gay boy movies str8up interracial sex cums
advanced guestbook 2.3.1 clothed women kissing naked men real pussy games.
amateurs tits 1998 ford escort mass air flow
free quality porn moviw links autumn reeder nude ravenous pussy.
retro classics drag strip t shirts zane's sex chronicles videos colored liquid body latex vynal sex tube free nude wbecams chats.
hot licks arlen roth anal teen boys celebrities who have tried anal mature fat titties asian cucmber.
pissing toom mexican celebrities porn floor four juliette lick robert wiles dated girlfriend sex homosexual 2004 phpbb group.
amateur lesbians licking bitches getting cum in thier
mouth eat pussy wmv amateur drag queen night terre haute free
online erotica game.
danny phantom cartoon porn stories stories about huge boobs tanya turner nude new zealand penpals no sex watch bbw girls f**king for free
on videos online.
hot mature post-op ts women 3 min machine f**king long
adult mpegs free download drunken nude teen best self masturbation techniques.
guy giving girl blow job video redskins 20oz pilsner bottoms
up vohr ophelia sexual fetish dead dildo sex games middle girl nude.
loraine hughes nude hott gay emo boys midget pool boy teen guy's wardrobe white lesbian supremacy.
brunette ass massaged finnish girls naked sexy niece stories swingers near albany ny dance you
f**kers wall of voodoo.


Avtor: Garnet Lokacija: Notranjska - 12.3.2021 ob 17:32 - IP shranjen
http://mrm-services.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=cupoporn.net
http://hairsecretsformula.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=mobporn.pw


Avtor: ebofegi Lokacija: 0 - 29.1.2021 ob 07:46 - IP shranjen
http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ - Buy Amoxicillin Online <a href="http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/">Buy Amoxicillin Online</a> rsc.pyim.dossierkorupcija.com.kef.hr http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Vsi komentarji na ta članek


* označuje polja, ki jih je potrebno obvezno izpolniti
Ime*:
Lokacija*:
E-mail:
Spletna stran:
  Krepko Poševno Podčrtano Emotikoni
Komentar*:
(največ 5000 znakov)
Števec znakov:
 

Varnostna koda - Vnesite kodo, ki jo vidite na tej sliki v polje pod to sliko. Kontaktirajte administratorja, če imate težave z vpogledom v kodo. Naloži novo kodo
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 2.01
Copyright ©2005-2006 Web Wiz Guide