Avtor |
Sporočilo |
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 29/November/2018 ob 18:39 |
Originalno objavil(-a) Gostja
Originalno objavil(-a) gostja
Originalno objavil(-a) Katarina
Meni je tudi Bojan govoril podatke,za katere sem mu povedala prej,brez,da bi ga o njih vprasala.Malce nenavadno,ce si ne pise,kako potem ve za njih?Aja,ima fotografski spomin,zapomni si vse od vseh ljudi.In zakaj to govori,ce ga po njih ne vprasas? |
Ej pokvarjenka ena..ce si ti kdaj klicala Bojana,upam it stavit za milijon €.
Kot je nekdo napisal...zacni zopet s tvojimi idiotizmi o tvoji cefurki.
Ocitno ti je Bojci res trn v peti,da je vedno on tvoja tarca.Raje memicko nauci slovenscino ,kot pa da tu serjes po forumu. |
Sem ga. Šlo je za ljubezen, dva vpletena moška, enega iz preteklosti in enega iz sedanjosti. In ko sem ponovno klicala po približno enemu mesecu, je vedel imena, brez da bi me po njih sploh vprašal.
Saj meni je bila tudi njegova prva napoved všeč in bi rekla, da je super videl vse, kar se dogaja, tudi razplet je povedal tak, da je bil možen, ampak ko se je zgodilo tisto drugo, mi je bilo pa malo čudno.
Nočem nikogar blatiti in ne nasprotovati komu, ki je z njim zadovoljen, hočem le opozoriti, da ne bo potem prevelikega razočaranja. |
A zdaj je pa super videl vse? Kako je pa lahko prvic videl vse? Kje pa si je to prepisal, da bi ti lahko povedal? No vsaj potrjujes mojo prejsnjo izjavo in mnenje o tebi. Tudi prav sem imela, da je vec tipov v igri.
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 29/November/2018 ob 18:46 |
Originalno objavil(-a) Petra
Moj tarot mene zanima sluzba,se kazejo kaksne premestitve ali ostajam na istem delovnem mestu..hvala |
Vprašanje na str. 232.
Da, pokazale so se premestitve, reorganizacija. Zakaj in kako bodo potekale, težko rečem nedvoumno, kot možnost se kaže, da bo nekdo nekam premeščen ali celo napoten drugam (lokacijsko, tudi npr. v tujino) in da to sproži reorganizacijo. Ne vem, če je to pri tebi aktualno, a ena od možnosti, da se ti preseliš, se udejanji tudi tako, da boš delala v višjem nadstropju. To rečem samo mimogrede, najbrž ni bistveno. Premestitve so se pa v kartah pokazale dokaj jasno.
Boš videla, kako se odvije.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
Gostja
Gost
|
 Objavljeno: 29/November/2018 ob 18:56 |
Ja, ti zgoraj, vse imaš prav. Bolj, kot Bojči, ejga.
|
IP shranjen |
|
Moj Tarot
Gost
|
 Objavljeno: 29/November/2018 ob 19:30 |
Originalno objavil(-a) KaLe
Bi lahko meni se povedli kaj se kaze med mano in K in osebo D? Ali se bo partner vrnil in bova spet zazivela skupak? Bova spet srecna skupaj? In ali se bom preselila nazaj k njem in imela skupaj otroka? V koliksnem casu ? Lp |
Vprašanje na str. 233.
Večkrat si vprašala in vsakič širše, zato sem izbrala tole vprašanje, ki vsebuje največ informacij.
Zna se zgoditi, da prideta spet skupaj, to ja. Ali bosta srečna in imela otroka, pa ni nujno, da bo sledilo iz tega vajinega ponovnega združenja. Bolj kaže, da bo vajina zveza pod znakom strasti ter z ne ravno dolgoročnimi nameni (namesto ljubezni seks, namesto partnerstva koristi ipd.). Ali je bil vajin odnos že do zdaj nekoliko neuravnotežen? Zdi se, da je on veliko v delu ali da beži v delo ali pač daje prioriteto služenju denarja ter s tem življenju proč od partnerstva, ti pa se rada pustiš razvajati, mogoče imaš rada luksuz, lepo, dinamično življenje in v partnerju vidiš nekoga, ki bi ti to lahko omogočal. Karte namigujejo, da prideta skupaj ravno iz teh nagibov in da vama je to na kratki rok tudi všeč (on te razvaja, ti mu polepšaš dan), ampak na daljši rok je tu preveč neuravnoteženosti, da bi vodilo v trdno partnerstvo.
Zaenkrat se vidi toliko.
Lep pozdrav!
MT
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 29/November/2018 ob 21:13 |
Meni je tudi Bojan govoril podatke,za katere sem mu povedala prej,brez,da bi ga o njih vprasala.Malce nenavadno,ce si ne pise,kako potem ve za njih?Aja,ima fotografski spomin,zapomni si vse od vseh ljudi.In zakaj to govori,ce ga po njih ne vprasas? |
Ocitno ti je Bojci res trn v peti,da je vedno on tvoja tarca.Raje memicko nauci slovenscino ,kot pa da tu serjes po forumu. |
Sem ga. Šlo je za ljubezen, dva vpletena moška, enega iz preteklosti in enega iz sedanjosti. In ko sem ponovno klicala po približno enemu mesecu, je vedel imena, brez da bi me po njih sploh vprašal.
Saj meni je bila tudi njegova prva napoved všeč in bi rekla, da je super videl vse, kar se dogaja, tudi razplet je povedal tak, da je bil možen, ampak ko se je zgodilo tisto drugo, mi je bilo pa malo čudno.
Nočem nikogar blatiti in ne nasprotovati komu, ki je z njim zadovoljen, hočem le opozoriti, da ne bo potem prevelikega razočaranja. |
A zdaj je pa super videl vse? Kako je pa lahko prvic videl vse? Kje pa si je to prepisal, da bi ti lahko povedal? No vsaj potrjujes mojo prejsnjo izjavo in mnenje o tebi. Tudi prav sem imela, da je vec tipov v igri. |
Kolk je men vsec,da imamo forumasice z mozgani.Bravo,itak,da si jo dobila na lazi,ce si kr sproti izmisljuje in pljuva v prazno,logicno,da se ujame v svoje lazi.
Cist kul,da si ji to tudi dokazala.
|
IP shranjen |
|
Gost
Gost
|
 Objavljeno: 30/November/2018 ob 00:09 |
A zdaj je pa super videl vse? Kako je pa lahko prvic videl vse? Kje pa si je to prepisal, da bi ti lahko povedal? No vsaj potrjujes mojo prejsnjo izjavo in mnenje o tebi. Tudi prav sem imela, da je vec tipov v igri. |
Kolk je men vsec,da imamo forumasice z mozgani.Bravo,itak,da si jo dobila na lazi,ce si kr sproti izmisljuje in pljuva v prazno,logicno,da se ujame v svoje lazi.
Cist kul,da si ji to tudi dokazala. |
Ti maš samogovore. Bojan je za vsem tem. Nehajte že z agresijo. Jasno je da si beleži, ni edini. To so vse nategatorji, ki sami seb pojejo hvale tle gor. Ker nobena stranka ne bi tko žolčno nekoga branila, razen samega sebe. Kar se pa Tarota in Astro tiče, imam pa občutek, da se norca dela/ta iz teh babnic, ki sprašujejo. Čisto probavanje in nakladanje v prazno, pomoje niti kart/številk ali whatever ne odpira/ta (bi rekel da je to kar ena oseba). Nekdo se fajn naslaja nad vsem tem.
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 30/November/2018 ob 00:56 |
Originalno objavil(-a) Gost
Cist kul,da si ji to tudi dokazala. |
Ti maš samogovore. Bojan je za vsem tem. Nehajte že z agresijo. Jasno je da si beleži, ni edini. To so vse nategatorji, ki sami seb pojejo hvale tle gor. Ker nobena stranka ne bi tko žolčno nekoga branila, razen samega sebe. Kar se pa Tarota in Astro tiče, imam pa občutek, da se norca dela/ta iz teh babnic, ki sprašujejo. Čisto probavanje in nakladanje v prazno, pomoje niti kart/številk ali whatever ne odpira/ta (bi rekel da je to kar ena oseba). Nekdo se fajn naslaja nad vsem tem. |
Zdravje vredu?
|
IP shranjen |
|
Gostja 124
Gost
|
 Objavljeno: 30/November/2018 ob 02:14 |
MOJ TAROT....vprasanje....zakljucila sem s skrito vezo...on sedaj ne da miru.
Ali bo v prihodnje povzrocal tezave oziroma kdaj bo prenehal?
Hvala
|
IP shranjen |
|
Za moj tarot
Gost
|
 Objavljeno: 30/November/2018 ob 15:55 |
Pozdravljeni. Zopet se obracam na vas. Saj ste mi kot edina videli prekinitev skrite veze. (Izgubljena vozniska). Zanima me samo ali ga bom videla v decembru 2018? Hvala vam moj tarot za vas trud.88
|
IP shranjen |
|
Gost
Gost
|
 Objavljeno: 30/November/2018 ob 16:41 |
Ali nekdo pozna, dobrega tarota za srečanje v živo?? Lep oozdrav
|
IP shranjen |
|
gostja
Gost
|
 Objavljeno: 30/November/2018 ob 18:35 |
Originalno objavil(-a) Za moj tarot
Pozdravljeni. Zopet se obracam na vas. Saj ste mi kot edina videli prekinitev skrite veze. (Izgubljena vozniska). Zanima me samo ali ga bom videla v decembru 2018? Hvala vam moj tarot za vas trud.88 |
Me nic ne briga,ampak si ziher,da je bila napoved tocna?A ni ona napisala,da je voznisko nekje zalozil in kje naj jo isce,ti pa si napisala,da jo je dejansko izgubil.Je razlika,ce nekaj samo zalozis ali ce na primer prehitro vozis oz.naredis nekaj takega,da ti vzamejo voznisko.Ce jo samo zalozis inje nikakor ne najdes,pac gres naredit novo.Pa ce ti je dejansko res do nekoga,nos vseeno nasel pot in nacin,da prides do ljubljene osebe.Obstajajo frendi in javni prevoz. Meni je to vse tko a hojladri.
|
IP shranjen |
|
Katarina
Gost
|
 Objavljeno: 30/November/2018 ob 19:22 |
Ce verjames Bojanu,klici Bojana;)A ves tisti Bojan,ki je dal intervju za casopis?Aja,ups,to je bila Sara Memic :)
|
IP shranjen |
|