Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 03:49
Originalno objavil(-a) gostja

Moj tarot prosim ,če lahko pogledate še meni,če se selimo drugo leto v hišo,Hvala

Tule ni tako enoznačnega odgovora, ker lahko je 'da' za selitev in 'ne' za prihodnje leto, lahko je 'da' za oboje. A zdi se mi, da ni odgovora 'ne' za oboje, torej da se sploh ne selite. Tako po ovinku pravim zato, ker se ni odprlo vse nedvoumno in gladko tekoče. Pravzaprav bi se del kart lahko interpretiral kot 'zamuda' ali 'zastoj', 'fiksiranost' vsaj še za nekaj časa. A iztek napovedi kaže v smer, da vam bo za selitev nekaj 'odobreno', dano, prepisano na vas, omogočeno itd. Skratka, karte sugerirajo, da se zelena luč za selitev prižge, kakšne pa so okoliščine te 'zelene luči' (kredit? starši? zemljiška knjiga?) pa najbolje veš sama. Upoštevaj le, da je čas najbrž vezan na to odobritev, ali je to drugo leto, pa ne morem nedvoumno potrditi (a naslednje leto je lahko tudi še decembra ...).

Upam, da se obrne dobro.
Lep pozdrav!
MT
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 06:27
Originalno objavil(-a) Nova tu

Joj gostja sem že prebolela nazaj. Tudi silim se ne, to se ne da in tudi zakaj bi se. In ne vem zakaj se ti siliš z nekimi svojimi, nisem te nič vprašala, a je prav.

Vsak te je spregledal,tut z razlicnimi nicki.Ce si prebolela,kaj gusis in silis z nekim otrokom,ce si sama cist adijo.Preberi druge poste,res samo zapravljas cas in nikakor noces razumeti,da je konc,ti pa se kr dalje trobezljas o otroku in da bos sla nazaj k njemu.Malo sutra.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 06:40
Originalno objavil(-a) Nova tu

Joj gostja sem že prebolela nazaj. Tudi silim se ne, to se ne da in tudi zakaj bi se. In ne vem zakaj se ti siliš z nekimi svojimi, nisem te nič vprašala, a je prav.

Pismo,sam prostor zavzemas s svojimi izpadi,ostali pa moramo cakat na svoje odgovore,na koncu pa jih sploh ne dobimo,ker se izgubijo zarad tvojih bedastih postov in vseh ostalih,ki jim ze ocitno tut presedas.
Rinaa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Rinaa Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 10:26
Originalno objavil(-a) Rinaa

Astro kdaj pride do intime z M, zaenkrat se samo poljubljava. A bo kaj ali nič? Resno sprašujem. Hvala

Ste pozabili name? Prosim?

Moj tarot, bi lahko vi? Prosim
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 11:19
Originalno objavil(-a) Moj Tarot

Originalno objavil(-a) Gostja

Moj tarot,
Iskreno bi vas prosila, ce mi lahko poveste glede sluzbe. Sem ze dolgo casa brezposelna. Nekdo mi obljublja, da me no zaposlil. Prosim, ce mi lahko poveste, ali bo to izpolnil in kdaj. To mi je kljucno kdaj, ker cakam ze kar nekaj casa.

Oz. V kolikor vidite, da to ne bo to, pa prosim ce mi lahko poveste kdaj dobim sluzbo (katerokoli).
Hvala iz srca

Vprašanje na str. 227.
Iz kart najverjetneje sledi, da človek obljubo izpolni. Resnici na ljubo, če bi sama videla karte, bi morda lahko pomislila, kot da bo lepo obljubljal, potem pa stisnil rep med noge. Hočem reči, da je en element v kartah, ki bi znal biti moteč in bi interpretacijo obrnil na glavo. A se mi zdi, da je ta 'moteča' karta (karta neiskrenosti, prevare, izdaje, egoizma itd.) tukaj bolj v funkciji določitve časa, torej odgovarja na vprašanje 'kdaj'. Resda ne datumsko, ampak v smislu, da se to z zaposlitvijo zgodi, ko se nekaj izprazni, ko se nekaj odnese kam, mogoče preseli. Predstavljaj si, da morajo pripraviti prostor, kamor bodo lahko tebe umestili, ali pa mora ta človek opraviti kake take zadeve, odstraniti, odnesti kaj (material, dokumentacijo, šaro ...). Nekoliko bolj ostra interpretacija bi lahko bila, da morajo najprej nekoga odpustiti ali počakati, da odide, da boš ti lahko prišla.
Nagibam se torej v smer, da obljubo dobiš izpolnjeno, kdaj? Ko bodo stvari odnešene, prenešene, počiščene itd.

Upam, da bo šlo v dobro smer!
Lep pozdrav!
MT

Najlepša hvala za dogovor.
Imate popolnoma prav, da je zaposlitev - torej izpolnitev obljube odvisna z zaključkom nečesa na njegovi strani.
Samo ta zaključek je odvisen zgolj in samo od njega kdaj ga bo naredil. Oz. kolikor se zdi oz. imam informacije, ga je že meseca avgusta naredil, zaposlitev pa še kar prestavlja z novimi izgovori. Zato me je zanimalo časovno, če bi bilo mogoče kaj reči ali bo to udejanjeno.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 11:19
A ima kdo izkusnje z ireno-dar zivljenja..hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 12:47

Astro kdaj pride do intime z M, zaenkrat se samo poljubljava. A bo kaj ali nič? Resno sprašujem. Hvala

Dzizs,ne no.A si res tolk zabita,al rabis osnove spolne vzgoje...al kva mas to za enga deca,da te ne butne.Mislim,pol pa ga ti zagrabi in pejt v akcijo.Kva pri vragu sprasujes kretenizme.Dej noge narazen in je to to.Neverjetno,kaj nosi zemlja.
Rinaa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Rinaa Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 14:56
Originalno objavil(-a) gostja

Dzizs,ne no.A si res tolk zabita,al rabis osnove spolne vzgoje...al kva mas to za enga deca,da te ne butne.Mislim,pol pa ga ti zagrabi in pejt v akcijo.Kva pri vragu sprasujes kretenizme.Dej noge narazen in je to to.Neverjetno,kaj nosi zemlja.

Daj ne bodi pametna, ker pojma nimas. S takim kretenizmom bolje da ostaneš v tišini. Človek je bolan in ima težave, ker ne veš ozadja shut the f**k up in spokaj u šumo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 26/November/2018 ob 15:31
Se huje,da sprasujes take kretenizme.
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 27/November/2018 ob 02:49
Originalno objavil(-a) Nejc

Moj tarot pozdravljeni! Hvala za trud, ki ga vlagate v stran.

Mene zanima, ali se bodo finance uredili oz. se bodo realizirali večji prilivi denarja v tem mesecu oz mesecu decembru.

Hvala

Vprašanje na str. 228.
Iz kart je mogoče reči le: da, finance se uredijo oz. priliv denarja bo. Iz kart bi razbrala, da decembra, a ne trdim 100%. Če bi me kaj zanimalo pri tem vprašanju, je samo to, ali je v tej situaciji s financami prisotnih/vpletenih več (veliko?) oseb. Razen karte 'priliva' so namreč na vseh drugih kartah osebe. Ampak odgovora bistveno ne spreminjajo.

Boš videl, kako bo.
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 27/November/2018 ob 03:16

Moj tarot,
Srcna zelja mi je postati mati. Mi lahko prosim pogledate, ali v naslednjem letu zanosim in kdaj v letu bi to bilo?
Res najlepsa hvala.

Karte kažejo, kot da si si 'projekt' zanositve zastavila metodično in realistično, a morda tudi z neko neučakanostjo. Od tu naprej pa so se kdo ve zakaj odprle take, ki pozornost nekako speljejo na 'moškega', torej morda tvojega partnerja, kakor da se boš naslednje leto bolj ukvarjala z njim ali pa on s tabo. Zanositve iz takega odprtja kart ne morem nedvoumno izpeljati. Morda bo zato naslednje leto bolj še čas utrjevanja ali prevpraševanja odnosa, razčiščevanja s čustvi, odstranjevanja kakih blokad morda. V tem smislu te torej preden zanosiš (trenutne karte, kot rečeno, o tem še ne govorijo), čaka prej še ena druga (partnerska, čustvena ...) naloga. Ko se to zgodi, pa bo situacija spremenjena in s tem morda odprta tudi pot do zanositve.

Upam, da gre v dobro smer!
Lep pozdrav!
MT
Moj Tarot
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Moj Tarot Odgovorbullet Objavljeno: 27/November/2018 ob 03:24

Najlepša hvala za dogovor.
Imate popolnoma prav, da je zaposlitev - torej izpolnitev obljube odvisna z zaključkom nečesa na njegovi strani.
Samo ta zaključek je odvisen zgolj in samo od njega kdaj ga bo naredil. Oz. kolikor se zdi oz. imam informacije, ga je že meseca avgusta naredil, zaposlitev pa še kar prestavlja z novimi izgovori. Zato me je zanimalo časovno, če bi bilo mogoče kaj reči ali bo to udejanjeno.

Naj samo dodam, da je tista 'moteča' karta torej vendarle tudi lahko ta človek, ki naj bi ti priskrbel službo. Težko iz tiste postavitve potegnem časovni rok, kdaj točno. Raje rečem tako, da kljub, kot kaže, rahli nezanesljivosti tega človeka vendarle še nekaj časa ohrani optimizem, zlasti zato, ker bi po tistih kartah lahko videla namig, da se ti zadeva zgodi nekoliko nepričakovano, da te preseneti. Presenečenja pa se časovno ne da določiti.

Lep pozdrav!
MT
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide