![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Tule ni tako enoznačnega odgovora, ker lahko je 'da' za selitev in 'ne' za prihodnje leto, lahko je 'da' za oboje. A zdi se mi, da ni odgovora 'ne' za oboje, torej da se sploh ne selite. Tako po ovinku pravim zato, ker se ni odprlo vse nedvoumno in gladko tekoče. Pravzaprav bi se del kart lahko interpretiral kot 'zamuda' ali 'zastoj', 'fiksiranost' vsaj še za nekaj časa. A iztek napovedi kaže v smer, da vam bo za selitev nekaj 'odobreno', dano, prepisano na vas, omogočeno itd. Skratka, karte sugerirajo, da se zelena luč za selitev prižge, kakšne pa so okoliščine te 'zelene luči' (kredit? starši? zemljiška knjiga?) pa najbolje veš sama. Upoštevaj le, da je čas najbrž vezan na to odobritev, ali je to drugo leto, pa ne morem nedvoumno potrditi (a naslednje leto je lahko tudi še decembra ...). Upam, da se obrne dobro. Lep pozdrav! MT |
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Vsak te je spregledal,tut z razlicnimi nicki.Ce si prebolela,kaj gusis in silis z nekim otrokom,ce si sama cist adijo.Preberi druge poste,res samo zapravljas cas in nikakor noces razumeti,da je konc,ti pa se kr dalje trobezljas o otroku in da bos sla nazaj k njemu.Malo sutra. |
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Pismo,sam prostor zavzemas s svojimi izpadi,ostali pa moramo cakat na svoje odgovore,na koncu pa jih sploh ne dobimo,ker se izgubijo zarad tvojih bedastih postov in vseh ostalih,ki jim ze ocitno tut presedas. |
||||
![]() ![]() |
||||
Rinaa
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Moj tarot, bi lahko vi? Prosim |
||||
![]() ![]() |
||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Najlepša hvala za dogovor. Imate popolnoma prav, da je zaposlitev - torej izpolnitev obljube odvisna z zaključkom nečesa na njegovi strani. Samo ta zaključek je odvisen zgolj in samo od njega kdaj ga bo naredil. Oz. kolikor se zdi oz. imam informacije, ga je že meseca avgusta naredil, zaposlitev pa še kar prestavlja z novimi izgovori. Zato me je zanimalo časovno, če bi bilo mogoče kaj reči ali bo to udejanjeno. |
||||
![]() ![]() |
||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
A ima kdo izkusnje z ireno-dar zivljenja..hvala
|
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Dzizs,ne no.A si res tolk zabita,al rabis osnove spolne vzgoje...al kva mas to za enga deca,da te ne butne.Mislim,pol pa ga ti zagrabi in pejt v akcijo.Kva pri vragu sprasujes kretenizme.Dej noge narazen in je to to.Neverjetno,kaj nosi zemlja. |
||||
![]() ![]() |
||||
Rinaa
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Daj ne bodi pametna, ker pojma nimas. S takim kretenizmom bolje da ostaneš v tišini. Človek je bolan in ima težave, ker ne veš ozadja shut the f**k up in spokaj u šumo. |
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Se huje,da sprasujes take kretenizme.
|
||||
![]() ![]() |
||||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Vprašanje na str. 228. Iz kart je mogoče reči le: da, finance se uredijo oz. priliv denarja bo. Iz kart bi razbrala, da decembra, a ne trdim 100%. Če bi me kaj zanimalo pri tem vprašanju, je samo to, ali je v tej situaciji s financami prisotnih/vpletenih več (veliko?) oseb. Razen karte 'priliva' so namreč na vseh drugih kartah osebe. Ampak odgovora bistveno ne spreminjajo. Boš videl, kako bo. Lep pozdrav! MT |
||||
![]() ![]() |
||||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Karte kažejo, kot da si si 'projekt' zanositve zastavila metodično in realistično, a morda tudi z neko neučakanostjo. Od tu naprej pa so se kdo ve zakaj odprle take, ki pozornost nekako speljejo na 'moškega', torej morda tvojega partnerja, kakor da se boš naslednje leto bolj ukvarjala z njim ali pa on s tabo. Zanositve iz takega odprtja kart ne morem nedvoumno izpeljati. Morda bo zato naslednje leto bolj še čas utrjevanja ali prevpraševanja odnosa, razčiščevanja s čustvi, odstranjevanja kakih blokad morda. V tem smislu te torej preden zanosiš (trenutne karte, kot rečeno, o tem še ne govorijo), čaka prej še ena druga (partnerska, čustvena ...) naloga. Ko se to zgodi, pa bo situacija spremenjena in s tem morda odprta tudi pot do zanositve. Upam, da gre v dobro smer! Lep pozdrav! MT |
||||
![]() ![]() |
||||
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Naj samo dodam, da je tista 'moteča' karta torej vendarle tudi lahko ta človek, ki naj bi ti priskrbel službo. Težko iz tiste postavitve potegnem časovni rok, kdaj točno. Raje rečem tako, da kljub, kot kaže, rahli nezanesljivosti tega človeka vendarle še nekaj časa ohrani optimizem, zlasti zato, ker bi po tistih kartah lahko videla namig, da se ti zadeva zgodi nekoliko nepričakovano, da te preseneti. Presenečenja pa se časovno ne da določiti. Lep pozdrav! MT |
||||
![]() ![]() |
||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |