![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Bobbynearo
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
http://5d978262cabe8.site123.me
http://5d9781fa27b92.site123.me http://5d9782b7b0d70.site123.me |
|
![]() ![]() |
|
Sarica
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pusti ti in Bojana in Seleno in raje poslusaj avoj srcek! Z bojano nimam izkusenj,Selena pa menja napovedi. Meni ni bila ok.. ene dvakrat ja vidla zadeve ne recem,ampak tud zna posteno falit.
|
|
![]() ![]() |
|
Sarica
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Gostja, hvala za vzpodbudne besede...
|
|
![]() ![]() |
|
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
MT,
Spoznala sem nekoga. Mi prosim poveš, če naju vidiš skupaj za novoletne praznike, da skupaj praznujeva? |
|
![]() ![]() |
|
Tina
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sarica samo čas bo pokazal kdo je imel prav. Meni sta Bojan in Selena rasplet zadela čist. Najbolje da ne misliš na to in se prepustiš. Pa bo kar bo.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Tudi sama razumem situacijo.Nehaj klicat vedeževalke.Vem,najlažje je reci ah,ne sekiraj se.Bolečino,mučenje,psiha,to vem,da je hudo.Odklopi vedeževanje.Preguraj dneve,tedne,...boš sama videla,kako se bo izšlo.Edino,kar ne delaj...ne meči se za nikomer,ker to človeka še bolj odbije.Potem boš videla,da si dejansko bolj močna,kot si zdaj misliš.Da se naučiš in navadiš živeti s tem.Verjemi,bolečina se sčasoma zmanjša,slej ko prej se stvari postavijo na svoje mesto.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Moj tarot imam vprasanje glede sodelavca s katerim se dobivam...sem porocena on sam ...ali me ima res rad in kako kaze naprej za naju..hvala
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Joj slet ta s sodelavcem...mislim zenske al naj recem butare a mate kaj pameti v betici?? Pa kak se lahka gres zapletat pa zapravljat cas z zasedenim ko ves da natepava zeno pa.pol bi se tebe al.kaj!? Fuj fej...bljak...pa jst ga nateram...take gnusne osebe nebi sploh hotla se s palico pritaknat..panti zasedena pa da te ni sram..bogi moz tvoj ko misli da ma.posteno doma...ocitno ga sploh ne maras in se mi smilis,da si porocena z nekom ki ga ne matas😌mislim svet je cist u pizdi...
|
|
![]() ![]() |
|
Moj Tarot
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Vprašanje na str. 417 (3.10.2019, 14:05) Selitev se zaenkrat še ne vidi, nekatere karte kažejo naravnost na 'zastoj', nekakšno neodločenost ali nezmožnost potegniti določene poteze, morda tudi zaradi kakih spletk drugih ljudi, izigravanj, nagajanj. Lahko da se situacija zdi brezizhodna ali vsak dokaj klavrna. Potem pa karte pokažejo nekaj, kar najbrž ne pomeni neposredno selitve, a ima lahko s tem zvezo: kot da se bo zgodilo nekaj v zvezi z dedovanjem, premoženjem (nekoga), zapuščino (po nekom), prenosom lastništva, izpraznjenjem kake nepremičnine ipd. (a ne nujno, da se bo to nanašalo nate ali sploh koga tebi znanega). Zdi se kot dogodek, ki načeloma ni razumljen kot srečen, a ki bo tebi oz. vam pomenil ravno to, veselje, ki se ga zaradi okoliščin ne sme pokazati. Na eni od kart izstopa stolp, kar morda nakazuje, da bo v prvem planu blok. Kot rečeno, selitve kot take v kartah ni videti, dajejo pa slutiti, da bo nekaj pripravilo dober teren za selitev. V igri zna biti čas od konca februarja pa tja do junija, torej pretežno prva polovica leta. Upam, da se stvari uredijo v pravi smeri. Lep pozdrav! MT |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Brigaj se zase.Ljudje varajo.Vedno so in vedno bodo. |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Aha in ce varajo moremo delat to vsi ali kaj? Bravo res carica. In nr nr varajo vsi varajo slabici ki nimajo postimanega podstresja. In cr bi vsi skakal z eiflovega stolpa bi tud mi ane,srj to vsi delajo... ce vsi delajo ni nujno,da je to prav!!!
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |