Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava


Registracija novega člana
 Forum Jasnovidnost : Registracija novega člana

Pravila foruma

Če se strinjate z naslednjimi pravili, pritisnite gumb "sprejmem", sicer "ne sprejmem".

Ob včlanitvi morate dati nekaj informacij o sebi, večina informacij ni obvezna. Vse kar boste povedali o sebi se bo upoštevalo kot javne informacije, ki bodo dostopne vsem na internetu.

Na forumu ne smete objavljati ničesar, kar je vulgarno, žaljivo, netočno, sovražno, s seksualno vsebino. Prek foruma ne smete nikogar nadlegovati, nikomur groziti, posegati v zasebnost posameznika ali kršiti katerikoli zakon. Prav tako se strinjate s tem, da ne boste objavljali materiala, ki ni vaš ali pa lastništvo drugih članov na forumu.

Vi ste edini odgovorni za vsebino vaših objav in se strinjate s tem, da kot pisec objave vso odgovornost za vaše pisanje prenesete nase in je ne prelagate na avtorje foruma. Prav tako imajo avtorji foruma pravico pokazati vse informacije o vas ustreznim organom, v primeru da nekdo zaradi vašega pisanja sproži pravni postopek zoper vas.

Čeprav ne sprejemamo odgovornosti za objave, ki so podane na tem forumu, si pridržujemo pravico izbrisati vsako sporočilo ne glede na razlog za izbris. V primeru, da zasledite kakršenkoli prispevek, ki se vam zdi neprimeren za objavo, nam to, prosimo, sporočite na kontaktni naslov ali prek e-mail obrazca.

Pravilnik zvezne trgovinske komisije za zaščito zasebnosti otrok na internetu (The Federal Trade Commission's Children's Online Privacy Protection Act of 1998 (COPPA)) zahteva, da spletne strani pridobijo privolitev staršev ali skrbnikov pred zbiranjem, uporabo, ali odkrivanjem podatkov otrok pod 13.-im letom starosti. Če še nimate 13 let, NE MORETE uporabljati ta forum. Ne včlanite se, če niste stari vsaj 13 let.

Z včlanitvijo v ta forum sprejemate vsa pravila, ki so navedena zgoraj in se strinjate, da jih boste zvesto upoštevali.


Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide