Zadnja novica

nedelja, 17.julij.2016 - 23:45

Spiritualna sfera pravi: »V prihodnje bodo na udaru napadov predvsem policisti. Napadi nanje bodo vse pogostejši in vse bolj smrtonosni.«

SEZONA LOVA NA POLICISTE

Spiritualna sfera:

POLICISTI POSTAJAJO GLAVNA TARČA NAPADOV. 

Policisti bodo v očeh vse več ljudi postali legitimna tarča napadov, zato bo vse več smrtonosnih napadov nanje.

Naj povemo, da smo na Dossier korupcija že kar nekaj dni pred dogodkom, ko je 22-letni nemški državljan Bastian Ifrin ubil policista Damirja Golobiča, razmišljali o tem, da napišemo članek, v katerem smo želeli podati zlo slutnjo sicer splošne narave.

In sicer smo želeli opozoriti na dejstvo, da bodo v prihodnje ljudje za legitimne tarče napadov izbirali uslužbence na operativnih položajih, predvsem na udaru pa bodo ravno policisti.

Razlog za to bo bilo dejstvo, da bodo ljudje začeli policiste in druge uslužbence na operativnih položajih začeli dojemati kot izvrševalce negativnih dejanj države zoper njih.

In na to smo, lahko bi rekli, skoraj jasnovidno želeli opozoriti še preden so se zvrstili napadi na policiste.

Očitno smo imeli neko slutnjo, ki se je pač uresničila. To ni bilo ne prvič ne zadnjič.

Žal članka nismo napisali, zato žal nimamo dokaza o našem razmišljanju o zadevi že pred tem, ko so se dogodki dejansko zgodili. Ampak nič hudega.

Tematika je namreč še vedno aktualna in zanimiva.

V kratkem času se je zvrstilo kar nekaj napadov na policiste.

Če jih naštejemo.

Napad na francoskega policista in njegovo soprogo s strani novinca islamske države v Franciji. Novinec islamske države je najprej do smrti večkratno zabodel policista, nato se zatekel v njegovo hišo, kjer je pokončal še njegovo soprogo, triletnega sina policista mu ni uspelo ubiti.

Revija Reporter: Policista in soprogo ubil novopečeni pripadnik IS; v Parizu aretirali še tri osumljence

V Sloveniji je 22-letni nemški državljan Bastian Ifrin (nekateri omenjajo tudi priimek Ifrim) umoril 30-letnega slovenskega policista Damirja Golobiča.

Primer je zanimiv zato, ker je policija Bastianu najprej onemogočila prečkanje slovensko-hrvaške meje, saj je bil 22-letnik namenjen na Hrvaško, a ker ni imel urejenih dokumentov ga na Hrvaško niso spustili. To se je izkazalo za usodno dejanje, saj je Bastian, ki je bil v stiski, ker je bežal od doma, bil pa je tudi odvisnik z duševnimi težavami, pristal v slepi ulici na terenu, ki ga ni poznal. V vasi Žejno pri Brežicah je najprej bos in razcapan prosil za kakršnokoli delo, nato pa ves obupan obsedel ob cesti. Krajani so ga prijavili policiji in usoda je želela, da je Bastiana našel ravno policist Damir Golobič, katerega je Bastian zabodel do smrti v prsi, nato pa zbežal in si 100 metrov stran od uboja sodil sam tako, da si je nož zarinil naravnost v srce.

Lahko bi rekli, da je ravno policijska zavrnitev na meji s Hrvaško botrovala nadaljnjim dogodkom, ki so pripeljali do smrti policista in nesrečnega 22-letnega Nemca Bastiana Ifrina.

Bastian Ifrin je v policiji videl del odgovornosti za svojo stisko.

bastian_ifrin

Slovenske novice: Rane so bile prehude za policista Damirja

Slovenske novice: Razkrivamo ime morilca policista Damirja Golobiča

Zanimivi so tudi napadi na policiste v Dallasu, kjer je umrlo 5 policistov, še nekaj pa je bilo ranjenih. Ta dogodek je bil posledica policijskega nasilja nad temnopoltimi, konkretnih dveh dogodkov, za katera bi lahko zelo težko našli opravičilo, da sta se zgodila.

Policisti so ubili Altona Sterlinga, ki je pred trgovino prodajal CD-je.

Belopolti policist je ubil voznika med rutinskim pregledom.

Daily Mail: Twelve police officers were shot – and five killed – during a Dallas, Texas Black Lives Matter protest

V dogodkih sta umrla 2 nedolžna temnopolta prebivalca, kar je sprožilo vsesplošno zgražanje ameriške javnosti, kar je vodilo v to, da je nekemu veteranu zaradi takšne nepravične obravnave počil film in se je odločil maščevati belopoltim policistom.

Šlo je za nekaj, kar bi lahko imenovali hipna pravica.

Ker se ljudje zavedajo, da v rigidnem pravnem sistemu ne bodo dobili pravice, sploh pa ne proti policijskemu sistemu, se odločijo vzeti pravico v svoje roke in hipno kaznovati tiste, ki jih smatrajo za krive, v konkretnem primeru policiste.

To naredijo zavedajoč se, da bodo po tem po vsej verjetnosti izgubili življenje, zato jih nobena kazen ne odvrne od zadanega cilja.

Sedaj se je zgodil še en napad na policiste v ZDA. In sicer v Baton Rougeu v Louisiani. Tudi tokrat so se temnopolti napadalci na policiste odločili maščevati za policijsko nasilje nad temnopoltimi prebivalci ZDA. Naj opomnimo, da je bil nesrečni prodajalec CD-jev ubit ravno v Louisiani v Baton Rougeu, torej v kraju, kjer so sedaj napadli policiste, jih ustrelili 6 (po določenih podatkih 7), pri čemer so trije umrli. Enega napadalca so že ubili. Ker je novica še sveža, je trenutno prisotnih več nasprotujočih si informacij. Po enih informacijah je policija intervenirala v običajnem obračunu med drugimi ljudmi, torej ni bila glavna tarča napada, po drugih informacijah pa je prišlo do načrtovane zasede, kjer so policiste zvabili v past, češ da gre za streljanje med nekimi ljudmi, ko pa so policisti prišli na teren, da rešijo zadevo, pa so jih napadli. Za razjasnitev okoliščin bo potreben čas. Zaenkrat lahko tudi ta dogodek vsaj po določenih informacijah štejemo kot napad, kjer so bili glavna tarča policisti.

RT: Baton Rouge shooting: 3 police dead & 3 injured, 1 shooter dead, 2 may be at large – sheriff

RTV Slovenija: V Baton Rougeu v ZDA ubiti trije policisti, še nekaj je ranjenih

Takšnih dogodkov bo v Sloveniji in po svetu še več. Predvsem v ZDA.

Policisti kot nosilci operativnega izvajanja zakonodaje bodo v ljudeh prepoznani kot legitimne in upravičene tarče (v očeh napadalcev nanje).

Ljudje preprosto več ne vidijo, da jim je država sposobna zagotoviti pravico in to jih žene k dejanjem, kjer se kot razsodniki in izvrševalci kazni razglasijo kar sami in nato naredijo dejanja.

V svojih očeh to dojemajo kot legitimna in pravična dejanja, pa čeprav se zavedajo, da jih ta dejanja na koncu pripeljejo v smrt. Po njihovem gre za častno smrt.

Policijske smrti bodo zato postale del vsakdana in se bo potrebno nanje navaditi.

Prišlo bo do spremembe miselnosti, ko bodo policisti postali tarče premišljenih napadov. Še več. Izoblikovale se bodo tudi celice, katerih glavni cilj bo pobijanje policistov kot nosilcev operativnih dejanj »nepravične družbe«.

Skratka. Policistom se v prihodnje ne piše nič dobrega.

To smo predvideli še preden so se zgodili zgornji dogodki (a žal tega predvidevanja nismo zlili v članek). A ti dogodki še zdaleč niso edini. Zadeve se bodo nadaljevale.Značke prispevka: , ,

Komentarji (11)

 

 1. admin pravi:

  Morilec iz Baton Rougea je moril na svoj rojstni dan.

  Streljanje v Baton Rougeu se vse bolj kristalizira.

  Morilec naj bi bil temnopolti marinec, ki se je odločil moriti kar na svoj 29. rojstni dan.

  Marinec je umoril 3 policiste (od tega je bil eden temnopolt), še eden policist od preostalih treh ranjenih pa je v kritičnem stanju.

  RTV Slovenija: V Baton Rougeu na rojstni dan moril nekdanji marinec

 2. admin pravi:

  Eden od ubitih policistov v Baton Rouge-u je bil tudi Matthew Gerald, 41-letnik, ki je policijsko službo opravljal manj kot leto dni. Policist je imel izrazite, modre oči.

  Policist v Baton Rouge-u Matthew Gerald

  KTLA: 3 Officers Killed, 3 Others Injured in Baton Rouge Shooting; Suspect ID’d: Sources

 3. admin pravi:

  Napad na policijsko postajo in sedež varnostne službe v največjem kazahstanskem mestu Almati terjal 5 življenj napadenih.

  Ubiti so bili štirje policisti in en civilist.

  Napad so izvedli islamski skrajneži. V Kazahstanu je veliko pristašev in simpatizerjev islamske bojevniške skupine Islamska država.

  RTV Slovenija: Foto: Napadalci v Kazahstanu ubili pet ljudi, štiri policiste in civilista

 4. admin pravi:

  RTV Slovenija: V predmestju Pariza že drugo noč zapored nemiri zaradi smrti 24-letnika

  Krivdo za smrt 24-letnika protestniki pripisujejo policiji.

 5. admin pravi:

  Moški je zažgal avto in se z avtom zapodil v policijsko postajo v Sidney-u. Moški ima 60 let in je hospitaliziran z večjimi opeklinami.

  Moški naj bi imel duševne težave.

  Umrl ni nihče.

  Deutsche Welle: Man rams burning car into Sydney police station

 6. admin pravi:

  BIZARNA STRELJAČINA V IZOLSKI BOLNIŠNICI

  70-letnemu Slovencu z berglo je uspelo v nevideni streljačini ustreliti zdravnika in 2 policista

  70-letni Slovenec, ki je v eni roki držal berglo, v drugi pa pištolo, je v izoslki bolnišnici najprej umoril zdravnika mehiškega porekla, katerega je nameraval ubiti. Ko je ustrelil zdravnika, je po tem, ko je zagledal policista, ki je bil v bolnišnici zaradi čisto druge zadeve, večkrat streljal še na policista in ga ubil. Streljanje na policista je slikovito opisala starejša pacientka, ki se je v vlogi očividke znašla na mestu dogodka. Ko je 70-letnik ustrelil policista, je mirno odšel ven, se usedel na klopco in tu in tam še malce streljal in se nato odpravil proti svojemu avtomobilu, a kmalu so prihiteli policisti.

  Prišlo je do streljačine med 70-letnikom z berglo in pištolo ter policisti. 70-letniku je uspelo ustreliti še enega policista v prsni koš. Nato je 70-letnik podlegel strelski poškodbi v svojem avtomobilu, s katerim se je pripeljal v bolnišnico. Umrl je torej za strelsko poškodbo, za katero pa se še ugotavlja, ali gre za policijske strele, ali pa si je 70-letnik sodil sam. Namreč. Avto 70-letnika naj bi bil med streljačino čisto prerešetan od policijskih metkov.

  70-letnik je sicer bil znan policiji, saj je sodeloval v dveh oboroženih ropih, pištolo pa je imel zato, ker je bil svoj čas v rezervni sestavi Slovenske policije (bizarno).

  Skupni saldo strelskega obračuna je en mrtev policist, mrtev storilec, še en ustreljeni policist, ki je v kritičnem stanju na intenzivni negi, ter še en ustreljeni zdravnik – urolog, ki je prav tako v kritičnem stanju na intenzivni negi.

  Kot zanimivost. 70-letnik je bil neposredno pred streljanjem najprej na pregledu pri okulistu v isti bolnišnici, šele kasneje je streljal. Pištilo je do začetka streljanja imel v vreči, ki jo je nosil s seboj. Ko se je opravil ustrelit zdravnika mehiškega rodu z imenom Luis Guillermo Martinez Bustamante, pa je pištolo skrival za hrbtom, preden jo je uporabil.

  24ur.com: FOTO in VIDEO: Fank: Moški se je v bolnišnico odpravil z naklepom, da ubije prav tega zdravnika
  RTV Slovenija: Streli v izolski bolnišnici: dve osebi mrtvi, za življenji dveh se še borijo
  Slovenske novice: FOTO IN VIDEO: V eni roki je imel berglo v drugi pa pištolo

 7. admin pravi:

  Umrl je tudi zdravnik mehiškega porekla, katerega je 70-letni moški z berglo in pištolo v prvi vrsti prišel ustrelit v bolnišnico, še en ustreljen policist, ki je dobil strel v prsni koš, pa bo, kot kaže, preživel.

 8. admin pravi:

  Generalni direktor policije Marjan Fank je povedal, da je 70-letni strelec Darko Gregorič, ki je bil svoj čas v rezervni sestavi policije, po tem, ko je storil kaznivo dejanje oboroženega ropa pošte, zaradi česar je bil tudi v zaporu, odpuščen iz rezervne sestave Slovenske policije, zato se sprašuje, ali je imel storilec pištolo zakonito ali nezakonito. Meni, da storilec pištole ni imel v zakoniti posesti.

 9. admin pravi:

  Stric 70-letnega strelca je s solzami v očeh spregovoril o stiski, skozi katero je šel 70-letnik, preden se je odločil za morilski pohod

  V zvezi s streljanjem se je oglasil tudi stric 70-letnika z berglo, ki je moril zato, ker je imel raka na prostati, pa je menil, da ga mehiški zdravnik zdravi prepočasi, kar ga je tako vznejevoljilo, da se je odločil ukrepati tako, da kaznuje “počasnega” zdravnika, nato pa konča svoje življenje, kar nakazuje dejstvo, da se je že pripravil na svoj pogreb z žaro.

  Stric 70-letnega strelca Egidij Eler je bil ves v solzah.

  Stric 70-letnika je s solzami v očeh povedal, da je bil njegov nečak Darko Gregorič zadnje čase nenavadnega vedenja. Po vsej verjetnosti od takrat, ko so mu diagnosticirali raka na prostati. Veliko je pil, skoraj ves denar je zapravil za pijačo. Očitno je nesrečni Darko Gregorič svojo žalost in bolečino zaradi bridke diagnoze in skrbi, da ne bo preživel, ker ga slovensko zdravstvo obravnava prepočasi, utapljal v alkoholu.

  Vse kaže, da je Darko Gregorič, ko se je zavedel, da ga zdravstvo v Sloveniji ne bo rešilo pred smrtjo, ampak bo zavlačevalo s postopki, dokler ne bo prišel v terminalno fazo bolezni, odločil za dejanje iz obupa in si rekel, da bo umrl, pred tem pa bo ubil še mehiškega zdravnika, ki je delal v izolski bolnišnici, katerega je krivil za svojo prihodnjo smrt.

  Lahko rečemo, da je bil Darko Gregorič tudi sam tragična figura.

  Ravno zato je bil stric 70-letnega nečaka Darka tudi tako objokan, ko je pripovedoval o njem.

  Slovenske novice: Stric izolskega krvnika ni mogel zadržati solz
  24ur.com: FOTO: Napadalec iz Izole se je na hladnokrvni umor zdravnika in svojo smrt pripravljal

 10. admin pravi:

  Pri streljanju v izolski bolnišnici je potrebno obrazložiti še naslednje. In sicer smrt policista v izolski bolnišnici.

  Kolikor je znano iz medijskih poročanj, je 70-letni strelec z berglo najprej ubil zdravnika, nakar je nekdo očitno klical policijo, nato pa so se nekateri začeli dreti, da prihaja policija. To je po vsej verjetnosti slišal tudi strelec.

  Kot je bilo razbrati iz medijskega poročanja, je 43-letni policist čisto slučajno prišel v etažo, kjer je hodil tudi strelec in ta ga je nato hladno umoril, verjetno zato, ker je predpostavljal, da je to že policist (eden od policistov), ki prihaja v izolsko bolnišnico zaradi klica.

  Skratka. Nekateri so se drli, da prihaja policija, kar je v strelcu sprožilo mnenje, da mora paziti na policiste, ki da gredo za njim.

  Usoda je želela, da se je 43-letni policist, čisto nič kriv, znašel na poti strelca. Policist je bil namreč v bolnišnici čisto zaradi druge zadeve, šel je namreč po podatke o telesnih poškodbah v zvezi z neko prometno nesrečo.

  Že iz posnetka Moj Či Pašnik je znano, da so se nekateri na polno drli ob dogodku in celo snemali s telefonom ter se šli neke histerične poročevalce.

  Vprašanje je, ali niso s svojim početjem naredili več škode kot koristi, saj so tako tudi strelca obvestili o recimo prihodu policije, zaradi česar je bil ta potem verjetno še posebej pozoren na policiste.

  Policistova smrt je bila torej plod nesrečnega naključja, ali pa del načrta, zapisanega v človeški usodi vsakega posameznika, zapisani nekje zgoraj.

 11. admin pravi:

  V Turčiji v enem tednu kar trije napadi na policijske postaje

  Prejšnji teden sta se v Turčiji zgodila napada z avtomobilom bombo na dve policijski postaji. Umrlo je 6 ljudi, vsaj 260 je bilo ranjenih, od tega vsaj 85 policistov.

  Sedaj pa je spet prišlo do napada na policijsko postajo, kjer je umrlo 11 ljudi, najmanj 70 pa je ranjenih.

  V Turčiji poteka boj med oblastjo Recepa Tayyipa Erdogana in kurdsko delavsko stranko, ki pa jo Turčija dojema kot teroristično, dejansko pa gre za stranko, ki se zavzema za večjo neodvisnost jugovzhodnega dela Turčije od Ankare. Dejstvo je, da Turki pogostokrat izvajajo akcije proti Kurdom, ti pa vračajo povračilne ukrepe.

  Če se nadovežemo na uvodni članek na vrhu (spiritualna sfera pravi…), lahko rečemo, da tudi Kurdi v Turčiji vidijo policijske postaje kot legitimno tarčo, saj policija zasleduje interese oblasti Recepa Tayyipa Erdogana, ki deluje proti Kurdom.

  RTV Slovenija: Po novih smrtonosnih napadih Turčija dvignila stopnjo nevarnosti
  RTV Slovenija: Nov napad na policijsko postajo v Turčiji, 11 mrtvih

Odgovorite
SLOVENIJA

V prestolnici se je na protestnem shodu "proti vsiljenim kvotam" zbralo okoli 200 protestnikov, ki so nasprotovali nastanitvi beguncev.
27.08.2016 - 16:22
Zveza srbske diaspore Slovenija je pripravila protestni shod, s katerim so želeli opozoriti na diskriminatoren odnos, ki naj bi ga izvajalo kulturno ministrstvo.
27.08.2016 - 15:47
V zadnjem avgustovskem koncu tedna so slovenske ceste močno obremenjene. Zaradi prometnih nesreč so nastajali zastoji na štajerski in primorski avtocesti. Dolg zastoj je tudi pred predorom Karavanke.
27.08.2016 - 08:23
Premier Miro Cerar se je v Berlinu sešel z nemško kanclerko in kolegi iz Avstrije, Bolgarije in Hrvaške na temo prihodnosti EU-ja po izstopu Velike Britanije iz Unije.
27.08.2016 - 06:29
Častno razsodišče SLS-a kljub napovedim še ni odločilo o izključitvi Marjana Podobnika iz stranke.
26.08.2016 - 15:57ČRNA KRONIKA

Zgodaj zjutraj se je pri Plavah zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla dva voznika. Na kolesarski cesti med Mursko Soboto in Beltinci pa je v prometni nesreči umrl kolesar.
27.08.2016 - 04:45
Andreja Ponikvarja, strojevodjo potniškega vlaka v železniški nesreči pred petimi leti na Jesenicah, so na kranjskem okrožnem sodišču oprostili. Tožilstvo je že napovedalo pritožbo.
26.08.2016 - 10:13
Morilec je bil nekdanji sodelavec Udbe, orožje pa bi lahko dobil iz tajnega fonda SDV-ja, je zatrdil Branko Grims. Generalna policijska uprava bo pojasnilo ponudila po končani preiskavi. Umora
25.08.2016 - 14:25
Koprski policisti so na podlagi posnetkov nadzornih kamer rekonstruirali strelski pohod moškega, ki je v Izoli ustrelil dva policista in zdravnika.
24.08.2016 - 10:07
Naključna mimoidoča sta v torek iz Save pri Savski loki v Kranju rešila moškega, ki ga je negibnega odnašala reka.
24.08.2016 - 07:39ZADNJE NOVICE

Dortmundčani na začetku letošnje sezone še ne blestijo, a so na krilih Aubameyanga odbili nalete Mainza. V Italiji Juventus v Rimu nadaljuje branjenje naslova, zvečer še Napoli – Milan.
Avtor: Dnevnik.si
27.08.2016 - 18:30
Že uvodna tekma 3. kroga Premier lige je bila hkrati tudi najbolj zanimiva, v goste na White Hart Lane je prišel Liverpool. Po dveh različnih, a zelo zanimivih polčasih sta si ekipi razdelili točke (1:1). Arsenal in Liecester igrata vse bolje.
Avtor: Dnevnik.si
27.08.2016 - 16:35
Francoska umetnika sta se odločila preveriti razsežnosti našega zaupanja v umetno inteligenco in izdelala ogromnega robota za izdelovanje tattoojev.
Avtor: Dnevnik.si
27.08.2016 - 13:00
Matteo Renzi z nemško kanclerko Angelo Merkel in francoskim predsednikom Francoisom Hollandom o pomenu Evropske unije.
Avtor: Dnevnik.si
27.08.2016 - 06:00
V začetku tedna so nepridipravi ljubljanskemu mestnemu drevju ponovno prizadejali veliko škodo. Z Mestne občine Ljubljana so sporočili, da so vandali polomili večino od lani zasajenih 108 sadik v javnem sadovnjaku na Grbi.
Avtor: Dnevnik.si
27.08.2016 - 00:05ZADNJE NOVICE

Do konca julija že 100 milijonov igralcev
27.08.2016 - 15:00
8848227 8848377 8848378 8848404Ob nekorektnem odzivu sobesednikov v polemiki je človek običajno slabe volje - za tokratni nekorektni odziv g
27.08.2016 - 12:00
8848227 8848378 8848405Spoštovana gospa Toplak,v okviru spodnjih navednic vam na podlagi določb Zakona o medijih posredujemo popravek Vrhovnega sodišča RS glede prispevka gospoda Jana Zobca "
27.08.2016 - 12:00
8847802 8847919NLB Skupina je v prvem letošnjem polletju ustvarila 69,5 milijona evrov dobička po davkih, kar je 30 odstotkov več kot v prvi polovici lanskega leta, so prek
26.08.2016 - 14:40
Za zmanjšanje proizvodnje mleka bodo razdelili 150 milijonov evrov, malim kmetom in živinorejcem pa 350 milijonov evrov za ohranjanje kmetij in stabilizacijo trga
26.08.2016 - 13:29GOSPODARSTVO
SVET

V raketnem napadu na turški tank blizu Džarablusa na severu Sirije je bil ubit turški vojak, še trije pa so bili ranjeni.
27.08.2016 - 19:41
Japonski premier Šinzo Abe je v Nairobiju afriškim voditeljem dejal, da bo Japonska vložila 30 milijard dolarjev za razvoj infrastrukture, izobraževanja in zdravstva na celini.
27.08.2016 - 17:21
Bangladeška policija je v strelskem obračunu 20 kilometrov vzhodno od Dake ubila tri ljudi, med njimi tudi domnevnega organizatorja nedavnega napada na restavracijo v Daki.
27.08.2016 - 15:02
V požaru v skladišču tiskarne na severovzhodu Moskve je umrlo 17 ljudi. Žrtve so tuji delavci, ki so v skladišču delali in tudi živeli. Njihove identitete še niso odkrili.
27.08.2016 - 13:25
ZDA in Rusiji v petek ni uspelo doseči dogovora o premirju v Siriji, kjer že pet let divja državljanska vojna.
27.08.2016 - 11:44ŠPORT

Ob 20. 30 se je v Portorožu začel finale rokometnega superpokala med Celjem Pivovarno Laško in Koprom. V ženski konkurenci so slavile krimovke.
27.08.2016 - 18:30
Nogometaši Olimpije in Luke Kopra se v Stožicah merijo na edini sobotni tekmi 7. kroga Prve lige TS. Olimpija je na lestvici s tekmo manj trenutno druga dve točki za vodilno Gorico.
27.08.2016 - 18:15
Slovenski košarkarji imajo še zadnji test pred začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Tekmec je Črna gora, obračun se je s prenosom iz Stožic na TV SLO 2 začel ob 20. 00.
27.08.2016 - 17:57
Rus Sergej Lagutin je zmagal na osmi etapi kolesarske Dirke po Španiji. Rdečo majico vodilnega v skupnem seštevku je oblekel Kolumbijec Nairo Quintana.
27.08.2016 - 17:28
Danes je bil na Bledu odigran 6. dobrodelni turnir v golfu, ki ga vsako leto organizira Anže Kopitar. Udeležil se ga je tudi najboljši smučarski skakalec pretekle sezone Peter Prevc.
27.08.2016 - 17:25

torek, 2.avgust.2016 - 22:22

MARTIN GRUDEN – SLOVENSKI HEROJ: Slovenci obžalujejo smrt borca, ki se je na strani Kurdov boril proti islamski državi. Imajo ga za heroja.

MARTIN GRUDEN - SLOVENSKI HEROJ: Slovenci obžalujejo smrt borca, ki se je na strani Kurdov boril proti islamski državi. Imajo ga za heroja.

SLOVENIJA JE AKTIVNA V SIRSKI VOJNI. Martin Gruden je umrl 27.7.2016 v kraju Manbidž (Sirija) kot mučenik. SLOVENCI OBŽALUJEJO SMRT SVOJEGA BORCA PROTI ISLAMSKI DRŽAVI. MARTIN GRUDEN, KI SE JE V SIRIJI NA STRANI KURDOV BORIL PROTI ISLAMSKI DRŽAVI, UŽIVA SPOŠTOVANJE SODRŽAVLJANOV, KI ISLAMSKO DRŽAVO DOJEMAJO KOT ZLOČINSKO ORGANIZACIJO. Martina Grudna Slovenci in Kurdi dojemajo […]

sreda, 20.julij.2016 - 08:54

ZANIMIV VIDEOPOSNETEK: Sirski uporniki so obglavili 10-letnega dečka. Pod njim je nastala luža krvi.

ZANIMIV VIDEOPOSNETEK: Sirski uporniki so obglavili 10-letnega dečka. Pod njim je nastala luža krvi.

KRVAV VIDEOPOSNETEK EKSEKUCIJE 10-LETNEGA OTROKA NECENZURIRAN POSNETEK OBGLAVITVE 10-LETNEGA DEČKA S STRANI SIRSKIH UPORNIKOV, KI JIH PODPIRAJO ZDA Sirski uporniki so najprej pozirali z 10-letnim dečkom, ki je bil nadvse prestrašen. Nato pa so ga ubili. Sirski upornik začenja z rezanjem dečkove glave. Sirski upornik dvigne odrezano dečkovo glavo v zrak. Če si želite ogledati […]

nedelja, 17.julij.2016 - 23:45

Spiritualna sfera pravi: »V prihodnje bodo na udaru napadov predvsem policisti. Napadi nanje bodo vse pogostejši in vse bolj smrtonosni.«

Spiritualna sfera pravi: »V prihodnje bodo na udaru napadov predvsem policisti. Napadi nanje bodo vse pogostejši in vse bolj smrtonosni.«

SEZONA LOVA NA POLICISTE Spiritualna sfera: POLICISTI POSTAJAJO GLAVNA TARČA NAPADOV.  Policisti bodo v očeh vse več ljudi postali legitimna tarča napadov, zato bo vse več smrtonosnih napadov nanje. Naj povemo, da smo na Dossier korupcija že kar nekaj dni pred dogodkom, ko je 22-letni nemški državljan Bastian Ifrin ubil policista Damirja Golobiča, razmišljali o […]

ponedeljek, 9.maj.2016 - 12:52

Ob vztrajanju pri politiki odprtih vrat za begunce bi se moralo odpreti tajektne linije za prevoz beguncev iz Severne Afrike v Nemčijo.

Ob vztrajanju pri politiki odprtih vrat za begunce bi se moralo odpreti tajektne linije za prevoz beguncev iz Severne Afrike v Nemčijo.

BEGUNCE IZ SEVERNE AFRIKE SE MORA NEPOSREDNO PREPELJATI V NEMČIJO ALI V ŠVEDSKO, ČE SI TI DVE DRŽAVI ŠE ŽELITA BEGUNCEV. TRAJEKTNE LINIJE OD SEVERNE AFRIKE DO BALTIŠKEGA MORJA. Evropska unija pri reševanju begunske krize vse bolj izvaja diktaturo nad državami članicami EU, namesto da bi evropskim državam prepustila svobodno voljo, kar zadeva ukvarjanje z […]

nedelja, 8.maj.2016 - 16:25

BIOENERGETIK ZDENKO DOMANČIĆ: »Če bi povedal skrivnost človeških možganov, bi bil v nekaj dneh mrtev. Umorili bi me. Obstaja druga stran, o kateri moram biti tiho.«

BIOENERGETIK ZDENKO DOMANČIĆ: »Če bi povedal skrivnost človeških možganov, bi bil v nekaj dneh mrtev. Umorili bi me. Obstaja druga stran, o kateri moram biti tiho.«

ZNANI BIOENERGETIK ZDENKO DOMANČIĆ: »ČE BI POVEDAL SKRIVNOST DELOVANJA ČLOVEŠKIH MOŽGANOV, BI ME UBILI V NEKAJ DNEH.« »NIHČE NE POZNA DRUGE STRANI.« »SVETU VLADA 300 LJUDI. Eden od teh 300 ljudi živi na Hrvaškem.« Zdenko Domančić Bioenergetik Zdenko Domančič, 67-letni v hrvaški Istri živeči bioenergetik, katerega poznajo predvsem na Bledu, saj je Bled glavno mesto […]

nedelja, 8.maj.2016 - 07:00

IZŽVIŽGAN ZARADI BEGUNCEV: Za Nemce je nemški pravosodni minister Heiko Maas postal izdajalec nemškega naroda in levičarska podgana

IZŽVIŽGAN ZARADI BEGUNCEV: Za Nemce je nemški pravosodni minister Heiko Maas postal izdajalec nemškega naroda in levičarska podgana

BEGUNCI VSE BOLJ RUŠIJO OBLAST ANGELE MERKEL. Nemškega ministra za pravosodje so Nemci 1. maja 2016 proglasili za izdajalca nemškega naroda. Nemškega ministra za pravosodje so Nemci zmerjali tudi z levičarsko podgano. Ogled tega videoposnetka močno priporočamo. Nemški pravosodni minister je zaradi nezadovoljstva nemškega ljudstva moral osramočen zapustiti govorniški oder. Razmere v Nemčiji so že […]