Zadnja novica

ponedeljek, 3.avgust.2015 - 00:56

MISTIČNO: Stanka Brajerja je pomagal najti tudi radiostezist Zdravko Malnarič, ki ima jasnovidne sposobnosti

Zdravko Malnarič, radiostezist, ki ima nadnaravne sposobnosti, je pomagal najti tudi Stanka Brajerja. Sicer ima Zdravko Malnarič pri sebi doma vrtečo mizo, ki napoveduje prihodnost in zdravi, služi pa tudi kot portal za komunikacijo z dušami umrlih.

zdravko_malnaric_v_sredini

Prometna nesreča na primorski cesti, ki je terjala 5 življenj, življenja romunskega tožilca (Flavius Corneliu Chis) in še treh njegovih družinskih članov in pa življenje nesrečnega Stanka Brajerja, ki je po nesreči storil samomor, dobiva mistične razsežnosti.

O prometni nesreči si več preberite na naslednji povezavi:

Dossier korupcija: Po trčenju v vozilo z romunskim tožilcem je voznik Petrolove cisterne Stanko Brajer storil samomor.

V tem članku pa se bomo osredotočili na radiostezista in zdravilca, ki je pomagal svojcem najti Stanka Brajerja.

Radiostezist Zdravko Malnarič je Stanka Brajerja iskal na podlagi njegove slike. Le 5 minut po tem, ko je dobil njegovo sliko v roke, je Zdravko Malnarič, ki sicer živi v Kalu pri Semiču (Bela Krajina), dobil v roke sliko nesrečnega Stanka Brajerja, je ugotovil, da je Stanko Brajer storil samomor. Kmalu zatem pa je svojcem tudi povedal, kje se nahaja truplo Stanka Brajerja. Truplo nesrečnega voznika Petrolove cisterne so nato svojci tam tudi našli.

Zdravko Malnarič je sicer človek, ki ima resnično neverjetne sposobnosti. Ne le, da zna najti mrtve osebe, ampak s pomočjo nihala ali pa bajalice zna najti tudi podzemne vode.

Prav tako lahko z zavezanimi očmi najde pravo karto, iskati zna tudi predmete, ne glede na to, kje se nahajajo.

Njegovo sposobnost iskanja stvari so izkoristili tudi ljudje, katerim so ukradli avtomobile. A z iskanjem ukradenih avtomobilov se je Zdravko Malnarič moral prenehati ukvarjati, ker mu je balkanska mafija začela groziti, da ga bo likvidirala, če bo še nadaljeval s tem.

Razlog je bil v tem, da je bil Zdravko Malnarič tako uspešen pri iskanju ukradenih avtomobilov, da je postal trn v peti kriminalnim združbam z Balkana, ki se ukvarjajo s krajami avtomobilov. Tam, kjer je Zdravko Malnarič povedal, da se ukradeni avtomobil nahaja, tam so avtomobil tudi našli.

Zdravko Malnarič je iskal tudi vodo (v Arizoni, ZDA), pa tudi železovo rudo.

Išče tudi toplo vodo po Sloveniji, s ciljem, da bi se mesta, kjer bi našel toplo vodo, lahko z njo začela oskrbovati bodisi v zdraviliške namene ali za ogrevanje.

Zdravko Malnarič se pri iskanju podzemnih voda nekoliko jezi na nekatere pomembneže ali investitorje, ki raje zapravijo na tisoče evrov na raziskave, njega, ki nima diplome, ampak le bajalico, pa ne upoštevajo, pa čeprav bi jim lahko veliko ceneje in učinkoviteje našel pravo mesto za vrtanje.

Na tem mestu opozarjamo na spletno stran Vrtine, ki pripada Zdravku Malnariču.

Zdravka Malnariča so ljudje večkrat preizkušali in tako je z zavezanimi očmi ugotavljal tudi prave igralne karte in iskal steklenice, ki so mu jih ljudje skrivali po vsej Sloveniji in jih je vedno našel.

A to ni vse, kar je lahko našel. Zdravko Malnarič je iskal tudi pse in mačke.

Kot že rečeno, pa Zdravko Malnarič pomaga tudi pri iskanju pogrešanih oseb, oziroma njihovih trupel. Tako je pomagal najti tudi truplo nesrečnega Stanka Brajerja.

Stanko Brajer je svoje sposobnosti utrjeval počasi. Bral je literaturo in se nato preizkušal na raznih primerih.

Ko je ugotovil, da je nekaj na tem, je svoje sposobnosti začel iz dneva v dan vse bolj razvijati. Sicer je pa že prej čutil, da ima neke posebne sposobnosti, a vse bolj se jih je začel zavedati predvsem s prebiranjem literature na to temo.

Tako je pridobil oziroma razvil nadnaravne sposobnosti, ki jih s pridom uporablja. Nekateri se njegovih sposobnosti kar malo bojijo in ga imajo za čarovnika, a sam pravi, da ga to ne gane.

Zdravko Malnarič se lahko pohvali z velikim številom uspešno rešenih primerov najdbe pogrešanih oseb (živih ali mrtvih), priznava pa, da se je v določenih primerih že tudi zmotil.

A nič zato, nihče ni nezmotljiv, niti Bog ne.

Zdravko Malnarič naj bi celo nekatere ljudi ozdravil od raka.

Zdravko Malnarič se pogovarja tudi z duhovi umrlih ljudi. Tu si pomaga s posebno vrtečo mizo, ki je sicer miza, ki napoveduje prihodnost in ozdravlja. Teh miz, ki napovedujejo prihodnost in ozdravljajo, naj bi bilo v Sloveniji le nekaj.

Mizo, ki je pri Zdravku Malnariču, je sicer preizkusila tudi novinarka Vesna Žist iz medija Belokranjec, ki je bila nad dejstvom, da se miza vrti sama od sebe, brez tehnične pomoči, res presenečena. Zdravko Malnarič ji je pojasnil, da je vrtenje mize posledica energije, ki jo oddajajo sami ljudje.

No. To vrtečo mizo uporabljajo se uporablja tudi za komunikacijo z duhovi mrtvih. Zdravko Malnarič trdi, da mu vrteča miza pomaga pri seansah pri pogovorih z dušami umrlih. Svojec ali bližnja oseba umrle osebe pride pred mizo, pred katero pride tudi duša umrle osebe, ki se najprej predstavi, svojec zastavi želena vprašanja, miza se začne vrteti in med vrtenjem duh poda odgovore na vprašanja oziroma želene informacije. Po seansi duh odide.

Vrteča miza, ki napoveduje prihodnost in zdravi, je očitno tudi miza, ki služi kot portal za komunikacijo z dušami umrlih.

Sicer Zdravko Malnarič meni, da je smrt le prehod v drugo dimenzijo, še živi ljudje pa imajo možnost komunicirati s to dimenzijo. A dodaja, da večina tega ne more, ker so preveč obremenjeni s predsodki, strahovi in podobnimi čustvi, da bi se lahko prepustili in se povezali z drugo dimenzijo.

Svet24: Radiostezist v petih minutah ugotovil, kje je Brajer

Lokalno.si: DL: Belokranjec, ki je v Ameriki odkrival vodo

Sloveske novice: Semiški Jezus: Antonija Bilić razkosana,

Belokranjec na spletu: Preživeli smo dan z … zdravilcem Zdravkom MalnaričemZnačke prispevka:

Odgovorite
SLOVENIJA

Reševanje mejnega vprašanja med Slovenijo in Hrvaško z arbitražo je povezano tudi s stroški.
02.08.2015 - 17:07
Zaradi nezadovoljstva lokalnih skupnosti, v katerih je bilo lani ukinjeno opravljanje izpitnih voženj, so v Javni agenciji RS za varnost prometa predlagali spremembo pravilnika.
02.08.2015 - 14:58
Države OECD-ja so si po deležu zaposlenih v javnem sektorju močno različne, Japonska ima javnega sektorja najmanj, skandinavske države pa največ. Slovenija je v povprečju z 22,9 odstotka.
02.08.2015 - 11:28
Delovna skupina pristojnih ministrstev in predstavnikov KPK-ja je pripravila vmesno poročilo za pripravo osnutka novele zakona o integriteti in preprečevanju korupcije.
02.08.2015 - 10:32
K cerkvi Matere Božje na Svetih Višarjah so romali verniki treh Slovenij, in sicer matične, zamejske in izseljenske. V bližino tromeje je kljub slabemu vremenu prišlo več sto ljudi.
02.08.2015 - 08:44ČRNA KRONIKA

V Olimju je zgodaj zjutraj po pretepu mladostnikov odjeknilo streljanje, saj je oče pretepenega obračunal z enim izmed pretepačev in ga obstrelil, je poročala TV Slovenija.
02.08.2015 - 13:46
Pogrešani je visok okoli 180 centimetrov, suhe postave, ima podolgovat obraz, okroglo čelo, rjave oči in kratke rjave lase, ki so ob straneh sivi, spredaj pa ima plešo.
02.08.2015 - 08:31
Zunaj naselja Domajinci v občini Cankova se je zvečer zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl motorist.
31.07.2015 - 19:59
Murskosoboški in mariborski kriminalisti in policisti so prejšnji teden opravili sedem hišnih preiskav pri osumljencih trgovanja z mamili.
31.07.2015 - 10:15
Zdravnika Ivana Radana, ki ga policisti med drugim sumijo umora sedmih ljudi, naj bi iz UKC-ja Ljubljana premestili na oddelek za forenzično psihiatrijo v Mariboru. Po poročanju spletnega portala . . .
30.07.2015 - 14:09ZADNJE NOVICE

Tekmovalka iz žepne kneževine Liechtenstein Tina Weirather je zmagovalka predzadnjega smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Garmisch-Partenkirchnu. Druga je bila Avstrijka Anna Fenninger (+0,51), tretje mesto je pripadlo Slovenki Tini Maze...
Avtor: Dnevnik.si
07.03.2015 - 16:27
Biatlonci so na svetovnem prvenstvu v Kontiolahtiju opravili s prvo posamično preizkušnjo. Moški sprint na 10 km je dobil Norvežan Johannes Thingnes Boe (24:12,8/1), ki je za 12,1 sekunde (1 kazenski krog) ugnal Kanadčana Nathana Smitha, tretji je...
Avtor: Dnevnik.si
07.03.2015 - 14:00
V Rusiji so v povezavi z umorom opozicijskega politika Borisa Nemcova prijeli dve osebi, sta poročala tako ruska televizija Rossiya-24 kot tudi agencija Interfax.
Avtor: Dnevnik.si
07.03.2015 - 11:00
Moštvo severnoameriške košarkarske lige NBA Miami Heat je v noči na soboto gostovalo pri Washington Wizards in izgubilo z minimalno razliko 97:99. Ob odsotnosti Dwyana Wada in Luola Denga je bil prvi strelec Miamija Goran Dragić, ki je v 29 minutah...
Avtor: Dnevnik.si
07.03.2015 - 10:38
V vinski kleti Vinakoper so malvazijo za najprestižnejšo linijo capo d'istria potrgali konec septembra z 21 let starih trt. Po 12-urni hladni maceraciji je mošt pri kontrolirani temperaturi s selekcioniranimi kvasovkami zavrel v 225-litrskih sodčkih...
Avtor: Dnevnik.si
07.03.2015 - 06:00ZADNJE NOVICE

Po ocenah gospodarska škoda zaradi ponaredkov oblačil, obutve in modnih dodatkov v Sloveniji presega 50 milijonov evrov
02.08.2015 - 20:30
Lani se je v tujino odselilo približno 0,4 odstotka državljanov Slovenije. Se bodo kdaj vrnili?
02.08.2015 - 20:30
Najbolj se je povečala škoda zaradi goljufij, oškodovanj in zlorab položaja
02.08.2015 - 20:30
Upam, da se jih bo največ vrnilo, ker bodo v Sloveniji znova prepoznali potencial in vizijo.
02.08.2015 - 20:30
V vse bolj priljubljenem mestnem vrtičkarstvu (urban gardening), ki se najhitreje razvija v ZDA, sta oblikovalka Neli Štrukelj in njen partner Tilen Ule našla svojo tržno nišo.
02.08.2015 - 20:30GOSPODARSTVO
SVET

Tri dni po napadu ultradoksnega Juda na Paradi ponosa v Jeruzalemu je zaradi vbodnih ran umrla 16-letnica. V soboto zvečer je na tisoče Izraelcev protestiralo proti nasilju in homofobiji.
02.08.2015 - 19:39
Gozdovi ob madžarsko-srbski meji so polni prebežnikov, policija komaj zmore svoje delo, v obljubljeni EU pa dnevno prihaja po tisoč beguncev.
02.08.2015 - 18:08
V Burundiju so v atentatu sredi glavnega mesta Bujumbure ubili generala Adolpha Nshimirimano, drugega človeka režima predsednika Pierra Nkurunzize.
02.08.2015 - 16:43
Močan dež, silovit veter in toča so v noči na nedeljo zajeli Toskano. Neurje je močno prizadelo Firence, kjer je bilo več ljudi poškodovanih, prekinjene so bile železniške povezave.
02.08.2015 - 15:30
Na letalskem mitingu v Rusiji je med akrobatskim poletom v okviru prvih vojaških olimpijskih iger strmoglavil ruski vojaški helikopter Mi-28, pri čemer je umrl pilot.
02.08.2015 - 13:41ŠPORT

Skakalec s palico Robert Renner je drugi dan balkanskega prvenstva Pitestiju v Romuniji zmagal z novim državnim rekordm 5,65 m, s čimer je tudi izpolnil normo za svetovno prvenstvo v Pekingu.
02.08.2015 - 18:40
3. krog Prve lige se je končal z zmago Gorice na gostovanju v Novem mestu (1:2) in z remijem na Bonifiki, kjer sta se Luka Koper in Celje razšla z 1:1.
02.08.2015 - 16:30
Velika nagrada Kranja, Memorial Filipa Majcna, se je končala z zmago tujih kolesarjev. Krožno dirko je dobil Madžar Peter Kusztor (Amplatz), ki je imel med tremi ubežniki največ moči.
02.08.2015 - 16:25
Slovenski motokrosist Tim Gajser je na 14. dirki sezone svetovnega prvenstva v razredu MX2 v Lommelu v Belgiji osvojil šesto mesto.
02.08.2015 - 15:18
Rafael Nadal je zmagovalec teniškega turnirja v Hamburgu, potem ko je v finalu s 7:5 in 7:5 strl Italijana Fabia Fogninija. 29-letni Nadal se je veselil 67. turnirske zmage v karieri, 47. na pesku.
02.08.2015 - 14:18

ponedeljek, 3.avgust.2015 - 00:56

MISTIČNO: Stanka Brajerja je pomagal najti tudi radiostezist Zdravko Malnarič, ki ima jasnovidne sposobnosti

MISTIČNO: Stanka Brajerja je pomagal najti tudi radiostezist Zdravko Malnarič, ki ima jasnovidne sposobnosti

Zdravko Malnarič, radiostezist, ki ima nadnaravne sposobnosti, je pomagal najti tudi Stanka Brajerja. Sicer ima Zdravko Malnarič pri sebi doma vrtečo mizo, ki napoveduje prihodnost in zdravi, služi pa tudi kot portal za komunikacijo z dušami umrlih. Prometna nesreča na primorski cesti, ki je terjala 5 življenj, življenja romunskega tožilca (Flavius Corneliu Chis) in še […]

nedelja, 2.avgust.2015 - 07:58

David Cameron in Francois Hollande vesta, kaj jima je storiti. Sprostita naj pot beguncev iz Calaisa do Velike Britanije.

David Cameron in Francois Hollande vesta, kaj jima je storiti. Sprostita naj pot beguncev iz Calaisa do Velike Britanije.

Namesto, da se vedeta neodgovorno in celo prosita za pomoč EU, bi morali Francija in Velika Britanija storiti vsaj prvi korak k ureditvi begunskega vprašanja v Calaisu. Ta pa je, da Velika Britanija omogoči beguncem iz Calaisa, ki hočejo priti vanjo, da vanjo tudi pridejo. Tako bi se vsaj začasno sprostil pritisk na Calais in […]

torek, 28.julij.2015 - 23:42

Bobby Kristino je mati Whitney Houston čakala na smrtni postelji, da jo odpelje v drugi svet – v onstranstvo

Bobby Kristino je mati Whitney Houston čakala na smrtni postelji, da jo odpelje v drugi svet - v onstranstvo

Svojci so mnenja, da je Whitney Houston prišla pospremit svojo hčer Bobby Kristino Brown na drugi svet, saj so močno čutili duh Whitney Houston, medtem ko je bila Bobby Kristina tik pred smrtjo. Pred leti je svet pretresla novica o smrti ene največjih pevk vseh časov Whitney Houston (katero je močno načelo težavno razmerje z […]

torek, 28.julij.2015 - 09:41

V Ljubljani so na makadamski poti našli truplo policista. Po vsej verjetnosti je storil samomor. Našli so ga namreč ustreljenega v glavo.

V Ljubljani so na makadamski poti našli truplo policista. Po vsej verjetnosti je storil samomor. Našli so ga namreč ustreljenega v glavo.

V Ljubljani našli truplo policista, ustreljenega v glavo. Po vsej verjetnosti je policist storil samomor.   V Ljubljani so v predelu Ljubljana – Polje na makadamski cesti našli mrtvega policista. Policista so našli njegovi kolegi. Po najdbi trupla so zavarovali kraj nesreče, da bi zavarovali sledi. Policisti so sprva dopuščali vse možne scenarije, med drugim […]

nedelja, 26.julij.2015 - 15:34

Po trčenju v vozilo z romunskim tožilcem je voznik Petrolove cisterne Stanko Brajer storil samomor.

Po trčenju v vozilo z romunskim tožilcem je voznik Petrolove cisterne Stanko Brajer storil samomor.

Policija je pri Logatcu našla razpadajoče truplo za katero sumi, da pripada Stanku Brajerju, ki je po nedavni nesreči na primorski avtocesti, v kateri je umrl romunski tožilec z družino, odšel neznano kam. Stanko Brajer je storil samomor. Zaključila se je ena bolj tragičnih prometnih nesreč na slovenskih cestah, ko je voznik Petrolove cisterne trčil […]

četrtek, 23.julij.2015 - 07:42

Matilda spet kosila na slovenskih cestah. V sredo, 22.7.2015, umrla kar 2 kolesarja.

Matilda spet kosila na slovenskih cestah. V sredo, 22.7.2015, umrla kar 2 kolesarja.

Na slovenskih cestah zadnje dni kot za stavo umirajo kolesarji. 22.7.2014 sta zvečer v dveh prometnih nesrečah umrla kolesar in kolesarka. Še vedno pa odmeva prometna nesreča, v kateri sta 11.7.2015 zjutraj  v eni prometni nesreči umrla spet kolesar in kolesarka.   Slovenske ceste so postale pravo malo morišče, saj skoraj ne mine več dan […]