petek, 19.junij.2020 - 16:32

Petra Goli- Novomeška pokvarjena policistka, ki bi morala zapustiti policijske vrste.

Novomeška policija je sestavljena bolj kot ne iz same kriminalne golazni.

Petra Goli je človeško zlo, ki bi ga bilo potrebno izgnati iz Slovenske policije.

 

Novomeška policija je del Slovenske policije, ki jo sestavlja sama človeška drhal in golazen.

Ena od takšnih golazni je tudi Petra Goli, pokvarjena policista iz Zbur, ki zlorablja svoja pooblastila zato, da bi ljudem povzročala načrtno škodo.

V zvezi z njo smo napisali nekaj žolčnih tvitov, ki jih zbiramo spodaj. Sicer nismo tako grozoviti do vseh ljudi, a če zaznamo človeško zlobo, se čutimo pozvane, da jo oznanimo. In takšna človeška zloba je tudi novomeška policistka Petra Goli.

Petra Goli je za nas personifikacija zla, ki je našlo pot v Slovensko policijo, da bi tam izvajalo dejanja iz popolne človeške zlobe.

Skrajno primitivna, nestrpna in zelo negativna oseba. Takšnih pa je v Sloveniji na žalost zelo veliko. Če se spomnimo za nazaj, se nam zdi, da je to tudi ena od oseb, ki nas je zasledovala. To razsežnosti njenega podlega dejanja še poveča. Torej. Novomeška policijska golazen nekaj časa zasleduje, da bi potem udarila.

Glede pokvarjene novomeške policije so presežene vse meje vzdržnosti z naše strani. Popolnoma vse meje. Takšno leglo človeške policijske golazni je nekaj nenormalnega za neko bojda moderno državo. Sami glede te pokvarjene inštitucije nimamo več nobene tolerance. Nobene. Kot da bi obstajalo neko zlo, ki ga je ustvarila slovenska država in ga še vzdržuje. To je bolno. To je sramotno. Slovenija nima nobenega opravičila za obstoj takšne policijske mafije, kot je to policijska mafija na področju novomeške policijske uprave, sploh pa na območju novomeške policijske postaje. To je dokaz totalnega moralnega propada Slovenije na posameznih območjih države.

Če podamo tvite.

 Odgovorite