petek, 16.april.2010 - 20:29

Srečko Prijatelj se je oglasil iz zapora in od medijev zahteval popravke

Srečko Prijatelj je iz zapora povedal, da po rodu ni Albanec

Osrednja oseba v aferi Prijatelj, Srečko Prijatelj, poslanec SNS-ja, se je oglasil iz zapora in od medijev zahteval, da prenesejo njegove besede, s katerimi želi pojasniti določene stvari in navedbe v medijih.

Srečko Prijatelj je zatrdil naslednje. 

Pravi da:

– Srečko Prijatelj po rodu ni Albanec. (Opomba: Delo je objavilo informacijo, da se je Srečko Prijatelj rodil kot Ismail Mainardi, nakar si je najprej spremenil ime v Srečko Medved in nato v Srečko Prijatelj. Zaradi imena Ismail Mainardi so nekateri začeli domnevati, da je Srečko Prijatelj po poreklu Albanec)

– Srečko Prijatelj ni prejel nobenih provizij.

– Soproga Srečka Prijatelja, Aleksandra Stojković, ni šivilja.

– Srečka Prijatelja niso vklenjenega pripeljali na sodišče.

– Srečko Prijatelj ob prejemu 323.000 evrov pri sebi ni imel pištole (Opomba: V medijih so se pojavile informacije, da naj bi Srečko Prijatelj na dan prejema 323.000 evrov (od Marjana Mikuža) imel pri sebi pištolo. Še več. Nekateri mediji so pisali, da naj bi Srečko Prijatelj enkrat pred Mikužem celo repetiral avtomatsko pištolo, zaradi česar naj bi mu ta dal 50.000 evrov. Srečko Prijatelj naj bi po poročanju medijev prav tako Marijana Mikuža, ki si je zamenjal priimek iz Đukić, med drugim v SMS-ih zmerjal tudi s tem, da je tat, Bosanec, bosansko kopile (pankrt) Đukić in podobno) 

 

Srečko Prijatelj medije poziva, naj podajo popravke.

Dodatno je zatrdil, da gre za policijski konstrukt in da se je z afero želelo diskreditirati stranko SNS.

Slovenska policija se na navedbe o tem, da gre za policijski konstrukt, še ni odzvala.

Zavoljo popolnih in celovitih informacij smo podali tudi besede Srečka Prijatelja, ki je še vedno v priporu, saj so mu po mesecu dni pripora pripor podaljšali še za en mesec.

Več o vsem si preberite na spodnjih povezavah:

Siol: Prijatelj bo zaradi laži v medijih zahteval odškodnino

24ur.com: “Mediji, popravite napake!”



Značke prispevka:

Odgovorite