petek, 14.avgust.2015 - 05:44

Grki imajo izjemno priložnost muslimanske begunce nahraniti s svinjskim mesom

MUSLIMANSKE BEGUNCE JE POTREBNO PREVZGOJITI, KAR ZADEVA NJIHOV ODPOR DO SVINJINE

Evropska unija bi morala začeti izvajati doktrino navajanja muslimanskih beguncev na svinjsko meso.

Grčija bi morala muslimanske begunce, ki pridejo v Evropo in so pogosto lačni, začeti privajati na svinjsko meso. Lačnim beguncem je potrebno dajati jedi iz svinjskega mesa in jim obenem povzročiti skomine.

begunci_na_kosu_so_lacni_svinjski_odojek

Ob novicah o povečani količini beguncev na grškem otoku Kos, kjer so begunci, ki so prišli pretežno iz bližnjega vzhoda, vpili na grške oblasti, naj jim dajo dokumente in tudi to, da so lačni, smo se ponovno spomnili naše ideje o tem, da se begunce nahrani s svinjskim mesom, kar smo predlagali že v enem prejšnjih člankov.

Dossier korupcija: EU bi morala muslimanskim beguncem za obroke pripravljati jedi s svinjskim mesom

Kar zadeva samo Grčijo, bi ta lahko v nastanitvenih centrih oziroma na mestih, kjer begunci čakajo na popis in okrepčilo, namestila velike televizijske ekrane (plazme, ki bi morale biti primerno zaščitene) in na njih predvajala pripravo svinjskega mesa, pa tudi posnetke ljudi, ki jedo svinjino.

Tako bi lačnim beguncem predvajali posnetke pripravljanja svinjskih jedi in uživanja teh jedi.

Lačni begunci bi gledali te posnetke in dobili skomine.

Ob tem pa bi Grki lačnim beguncem ponudili jedi iz svinjskega mesa.

Če podamo nekaj predlogov: Za začetek bi jim ponudili sendviče s svinjskim pršutom, hot doge s svinjskimi hrenovkami, pizzo, na kateri bi bila svinjska šunka. Ponudili pa bi jim tudi svinjsko pečenko, pečenega odojka, svinjske zarebrnice, pečena svinjska rebrca in podobno.

Sendvič s svinjskim pršutom bi lahko bila prva jed, ki bi jo dobili za jesti begunci, ki pridejo v Grčijo.

sendvic_s_prsutom

Dišeče jedi iz svinjskega mesa bi lačnim beguncem še bolj vzbudile skomine.

Na ta način bi se predvsem muslimanske priseljence navadilo na svinjsko meso.

Ko bi muslimanski begunci poskusili okusne svinjske jedi, bi si begunci rekli, uau, kako okusno, zakaj nismo svinjine jedli že prej.

Grki imajo izjemno priložnost že na samem vstopu v Evropsko unijo begunce preusmeriti na uživanje svinjskega mesa.

Iz Grčije že sicer prihajajo informacije s strani nezadovoljnih turistov, ki jejo v restavracijah hrano, ob tem pa jih gledajo lačni begunci. Torej. Ti begunci bi bili ravno zaradi lakote pripravljeni sprejeti tudi svinjsko meso. In ko bi videli, da je dobro, bi se prevzgojili in ne bi več zavračali svinjine.

Za konec podajamo nekaj posnetkov priprave in uživanja svinjskega mesa, ki bi bili primerni za predvajanje lačnim beguncem na velikih zaslonih.



Značke prispevka:

Odgovorite