četrtek, 12.avgust.2010 - 02:05

DVOLIČNO: Vatikanski duhovniki podnevi mašujejo ponoči pa sodelujejo v homoseksualnih orgijah

VATIKAN PRETRESA NOVO ODKRITJE: Vatikanski duhovniki, ki podnevi mašujejo, so po informacijah raziskovalnega novinarja udeleženci homoseksualnih orgij

 

Vatikan, ki se vse bolj kaže v luči lokacije polne laži, prevar in sprenevedanj, se je ponovno znašel v središču pozornosti. Tokrat zaradi homoseksualnih orgij vatikanskih duhovnikov.

In sicer je nek raziskovalni novinar prišel do zanimivih informacij o življenju vatikanskih duhovnikov. Te informacije je pridobil, ko je stopil v stik z enim od duhovnikov.

Informacije so naslednje. V Rimu naj bi obstajala posebna restavracija, ki je zbirališče vatikanskih duhovnikov, kjer ti iščejo svoje spolne partnerje, ali druge duhovnike ali pa moške prostitute.

Eden izmed duhovnikov je zaupal, da je v Vatikanu veliko homoseksulnih duhovnikov, ki podnevi mašujejo in opravljajo božje delo, ponoči pa seksajo z drugimi moškimi. V restavraciji je raziskovalnemu novinarju s prstom pokazal večje število duhovnikov in rekel, da so tam prišli po seks z drugimi moškimi.

Zanimiva informacija je ta, da je duhovnik povedal, da je več kot 95 odstotkov duhovnikov v Vatikanu, ki jih pozna, istospolno usmerjenih.

Več o vatikanskih homoseksualnih orgijah si preberite spodaj:

Slowwwenia: S skrito kamero snemal vatikanske homoseksualne orgije 

To, kar se dogaja v vrstah vatikanskih duhovnikov ne bi bil nič spornega, če ta ista cerkev ne bi govorila o homoseksualnosti kot o grehu. Tu je očitno močno prisotna prikrita homoseksualnost, ko nekateri navzven ostro napadajo homoseksualnost, po drugi strani se pa sami udejstvujejo v homoseksualnih dejanjih.

Takšnih primerov je znanih več. Recimo primer republikanskega senatorja, ki je bil eden glavnih nasprotnikov homoseksualcev, pa so ga ujeli v nekem stranišču, kako je od drugega moškega iskal spolni odnos.

Potem je znan primer avstrijskega redovnika, ki je imel razmerje s slovenskim homoseksualcem. Slovenec ga je nato izsiljeval za denar, da bo vsem povedal, da je duhovnik imel z njim spolne odnose, ki so trajali dalj časa. Duhovnik je nekajkrat celo plačal izsiljevalskemu Slovencu denar, da bi ta zamolčal njune homoseksualne odnose, nakar ga je čez čas prijavil na policijo.

No, tudi v Sloveniji je ožjemu krogu ljudi znan primer politika iz vrst opozicijske stranke, ki navzven zelo močno napada homoseksualnost, je pa razlog za takšno homofobno retoriko dejansko v tem, da na ta način potiska v podzavest svoja lastna homoseksualna nagnjenja.  O tem samo toliko, ker je precej kočljiva zadeva.

Skratka. Primerov dvoličnosti je po celem svetu ogromno.

Ravno katoliška cerkev pa se je izkazala kot eno največjih zbirališč prikritih homoseksualcev, ki navzven kažejo drugačno podobo, kot je v resnici. Zato ne preseneča zlaganost te verske organizacije.

Katoliška cerkev je že sicer znana po prikrivanju raznoraznih stvari, zato ne preseneča, da prikriva tudi tovrstne pojave, ki so očitno pogosti tudi v samem Vatikanu.

Zelo dobro bi se pa bilo vprašati, koliko homoseksualcev je med duhovniki slovenske katoliške cerkve. Verjetno tudi ne tako malo.



Značke prispevka:

Odgovorite