sobota, 19.marec.2016 - 23:07

Jasnovidni radiestezist Zdravko Malnarič je poskušal pomagati pri iskanju Klemna Jakliča. Tako Klemen Jaklič kot Domen Simonič sta zaenkrat še vedno pogrešana.

PO POTI SPIRITUALNIH ENERGIJ IZGINULIH KLEMNA JAKLIČA IN DOMNA SIMONIČA

Ali bo radiestezistu Zdravku Malnariču z jasnovidnimi sposobnostmi uspelo dognati, kje se nahajata Klemen Jaklič in Domen Simonič?

Radiestezist Zdravko Malnarič je žal potrdil žalostno novico o tem, da je 18-letni Klemen Jaklič že mrtev, saj je zaznal njegovo spiritualno energijo, na podlagi katere je ugotovil, da Klemen Jaklič ni več živ, a žal njegovega trupla v Ljubljanici še niso odkrili. Na dan, ko so iskalci iskali Klemna Jakliča tudi na mestu, ki ga je omenil Zdravko Malnarič, je bil tok Ljubljanice premočan.

zdravko_malnaric_iskanje_klemna_jaklica

Slovenijo te dni pretresata 2 odmevna primera izginulih mladeničev. Eden je 20-letni Domen Simonič, ki je izginil v Mariboru, nazadnje pa je bil viden pri študentskem lokalu Štuk.

Bojijo se, da je Domen Simonič končal v Dravi.

domen_simonic_pogresan

Domna Simoniča pogrešajo od srede, 24.2.2016. Nazadnje so ga namreč videli v noči na omenjeno sredo pred študentskim lokalom Štuk.

Domen Simonič je že tretji izginuli študent na območju mariborskega trikotnika. Pred letom dni sta tam izginila že Klemen Lenko in Peter Aplinc.

Zaradi številnih izginotij se je v Mariboru izoblikovala urbana legenda o mariborskem trikotniku, v katerem izginjajo študentje. Nekateri menijo, da gre celo za serijskega morilca, ki načrtno mori študente, ki jih pred tem omami z učinkovino, ki jo strese v njihovo alkoholno pijačo ali pa preprosto napade študente, ki so vinjeni, a zaenkrat je vse to le del teorij zarote.

Policija urbane legende o serijskem morilci iz mariborskega trikotnika še ni potrdila in vse tri primere obravnava bolj kot ne ločeno.

V Ljubljani pa od 6. marca pogrešajo 18-letnega Klemna Jakliča.

Klemen Jaklič naj bi končal v reki Ljubljanici.

klemen_jaklic_pogresan

Mnogi verjamejo, da je ravno Klemen Jaklič moški, ki so ga videli plavati v Ljubljanici pri mrtvaškem mostu, a zaenkrat to še ni potrjeno.

So pa svojci in prijatelji Klemna Jakliča kontaktirali tudi radiestezista Zdravka Malnariča, znanega po uspešni najdbi trupla Stanka Brajerja.

Radiestezist Zdravko Malnarič je iskalni ekipi zatrdil, da se pogrešani Klemen Jaklič nahaja pod tromostovjem v reki Ljubljanici.

Zaradi močnega pretoka reke Ljubljanice takrat niso uspeli najti trupla Klemna Jakliča.

Zdravko Malnarič, ki s svojimi jasnovidnimi sposobnostmi lahko vidi, ali je oseba živa ali mrtva, je žal povedal, da je Klemen Jaklič mrtev. Glede na dejstvo, da gre za pristnega jasnovidca, mu je glede tega potrebno verjeti.

Kar zadeva samo truplo in njegovo lokacijo, pa zadeve otežuje dejstvo, da naj bi se Klemen Jaklič nahajal v Ljubljanici, zato obstaja verjetnost, da je truplo Klemna Jakliča morda šlo naprej po reki.

Tudi pri iskanju Domna Simoniča je radiestezist z bajalico ugotavljal, kje se nahaja Domen Simonič. Rekel je, da naj bi se nahajal 1300 metrov Severozahodno od lokala Štuk, a tisti, ki so Domna iskali, ga zaenkrat še niso našli. Ker je tudi Domen najverjetneje v reki, je tudi pri njem možnost, da je truplo že šlo dalje.

Trupla utopljencev lahko reka odnese zelo daleč, razen če se kje ne zagozdijo.

Radiestezistu Zdravku Malnariču, v kolikor je že poskušal pomagati družinama izginulih, a žal še neuspešno, svetujemo, da se poglobi v njuno iskanje še naprej in se poskuša spiritualno povezati z dušama oziroma energijama pogrešanih Domna in Klemna. To bi bilo zelo priporočljivo glede na dejstvo, da iskalnim ekipam niti danes, 19.3.2016, ni uspelo najti ne Klemna Jakliča v Ljubljanici, ne Domna Simoniča v Dravi.

Očitno iskanje močno otežuje dejstvo, da sta izginula v reki in se zato njuna lokacija lahko spreminja glede na rečni tok.

Glede na to, da se trupla utopljencev v rekah prej kot slej najdejo, je mogoče pričakovati, da se bo to zgodilo tudi z omenjenima nesrečnima fantoma, le da je vprašanje, kje točno.

RTV Slovenija: 18-letnega Klemna iskali tudi potapljači v Ljubljanici

24ur.com: FOTO: Iskanje Klemna in Domna znova neuspešno

Svet24: Srhljive teorije o izginotju Domna Simoniča. Brez uspeha pri skanju Domna tudi radiestezist.

Slovenske novice: Skrivnostna izginotja. Mariborski trikotnik, starejši svarijo: Ne hoditi tja!

Slovenske novice:  Skrivnostna izginotja. Maribor v strahu pred serijskim morilcem

Slovenske novice: Nepojasnjene smrti. VIDEO: Ali imamo v Sloveniji posnemovalca serijskega morilca?

Žurnal: Ljubljanica odnesla moškega

Dossier korupcija: MISTIČNO: Stanka Brajerja je pomagal najti tudi radiostezist Zdravko Malnarič, ki ima jasnovidne sposobnosti



Komentarji

 

  1. admin pravi:

    Opomba. Ker je radiestezist prisostvoval tudi pri iskanju Domna Simoniča, smo prvotni tekst članka prilagodili temu dejstvu in ga v določenem delu rahlo spremenili. Predvsem kar zadeva priporočilo iskalcem Domna Simoniča glede radiestezista.

    Ponavljamo, da je iskanje pogrešanih v rekah problematično zaradi dejstva, ker trupla niso nujno stacionarna. To otežuje delo tako iskalnim ekipam, ki lahko truplo iščejo nekje, to pa je že odplavalo po reki naprej, kot tudi radietezistom ali jasnovidcem, ki na ta način ne morejo zaznati suptilne spiritualne energije tako natančno, kot bi v primeru, če bi truplo stalo na enem mestu.

    Tudi v tem primeru velja, da se lahko nekaj določen trenutek na določenem mestu nahaja, pa se čez čas zaradi toka reke pomakne naprej.

    To je ključni element težavnosti pri iskanju pogrešanih oseb v rekah.

  2. admin pravi:

    Na policijski upravi Maribor so potrdili, da so v reki Dravi pri elektrarni Zlatoličje našli moško truplo.

    Policija meni, da truplo pripada iskanemu 20-letnemu Domnu Simoniču.

    Izrekamo sožalje družini Domna Simoniča.

    Slovenske novice: Neuradno: najdeni v Dravi je pogrešani Domen Simonič
    Slovenske novice: Iz Drave potegnili truplo, znane so nove informacije
    Slovenske novice: Že znana identiteta trupla v Dravi? To so povedali policisti

  3. admin pravi:

    Novico o najdbi trupla Domna Simoniča je potrdila tudi njegova mati Eva Simonič.

  4. admin pravi:

    JASNOVIDNE NAPOVEDI SO SE URESNIČILE

    NAŠLI SO TUDI KLEMNA JAKLIČA

    Dossier korupcija: Na Dossier korupcija smo očitno pravilno napovedali kraj, kjer se nahaja pogrešani Klemen Jaklič

  5. admin pravi:

    Pogreb Domna Simoniča bo danes, 5.4.2016 ob 16:00 v Vojniku

    Mama Domna Simoniča je na posebnem Facebook profilu namenjenem iskanju Domna Simoniča, podala informacijo, da bodo Domna Simoniča pokopali danes, 5.4.2016, na pokoplališču v Vojniku.

    Spominska slovesnost v slovo Domnu Simoniču se bo začela s spominsko mašo ob 16:00, zadnji pozdrav na pokopališču pa ob 17:00.

    Obvestilo o pogrebu Domna Simoniča

    Obvestilo se originalno nahaja tukaj.

Odgovorite